Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De winnaars van de Horecava Awards 2025 zijn bekend

Maandag markeerde een feestelijk moment tijdens de opening van Horecava 2025: de uitreiking van de prestigieuze Horecava Awards. Voor de ogen van een enthousiast publiek reikten Puck Wilbers, juryvoorzitter Horecava Awards, en Florentine Rijkmans, directeur van Horecava, de awards uit aan de winnaars van dit jaar.

Horecava Innovation Award: Vegan Visboer
De Horecava Innovation Award gaat naar Vegan Visboer. Hun plantaardige visfilet met een huid van zeewier is een baanbrekende innovatie die een blijvende verbetering belooft voor productkwaliteit, proces, efficiƫntie en duurzaamheid in de branche. Deze innovatie is breed toepasbaar en biedt horecaprofessionals een nieuwe manier om smaak en duurzaamheid samen te brengen.

Horecava Sustainability Award: snackwithbenefits
De Horecava Sustainability Award is gewonnen door snackwithbenefeits met hun Root Rizzler. Deze pastinaak snack met een stevige bite laat zien hoe je duurzame productie en smaakvolle innovatie kunt combineren. Met respect voor mens, dier en planeet geeft deze circulaire innovatie een positieve impuls aan de toekomst van foodservice.

Een inspiratiebron voor de hele sector
De Horecava Awards vertegenwoordigen wat de foodservicebranche zo krachtig maakt: innovatie, duurzaamheid en betrokkenheid van het publiek. Dit jaar zijn er wederom producten en concepten bekroond die het verschil maken voor horecaondernemers en hun gasten. "We zijn trots om deze innovaties in de schijnwerpers te zetten en hopen dat ze anderen inspireren om de lat nog hoger te leggen," aldus Florentine Rijkmans.

Voor meer informatie:
Horecava
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
[email protected]

Publicatiedatum: