Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

Milosk50/Dreamstime.com

Provincie Groningen steunt afzet van duurzame voeding uit de regio

"Chef kan het naar eigen smaak samenstellen"

Nieuw: biologisch Pick & Mix kaasplankje-concept voor horeca

Grote bedrijfscateraars gaan voor 60% plantaardig voedingsaanbod

Le Pain Quotidien opent eerste franchise in Nederland

Keurmeesters Smeding zijn klaar voor de toekomst, andere bedrijven ook?

Joost van Altena, Miedema-AGF:

"Goede vraag van horecaklanten naar exclusief citrusassortiment"

SchoolFood4Change: 100% biologisch kantineproject van Dordogne bestudeerd en benijd tijdens studiereis

© Prostockstudio | Dreamstime.com
"Belangrijk dat resultaten van pilot 'meer biologisch' mee worden genomen in nieuw categorieplan"

Minister Wiersma stimuleert duurzame en gezonde maaltijden bij de Rijksoverheid

Binnenmarkt in Buitenpost ontvangt MVO-vignet

"Inspirerend om te zien hoe Jaco en Janet van der Meer zich inzetten voor de gemeenschap"

Veel achtergrondinformatie en praktische tips voor lokale horecaondernemers

Brabantse netwerkmiddag 'Bio op de kaart' goed bezocht

"Gevoel van 'we moeten het samen doen' was heel duidelijk voelbaar"

Veel wederzijds begrip tussen boeren en ketenpartijen tijdens Brabantse Bioboerendag

Maandag 25 november gratis inspiratiesessie in Eindhoven

Bio op de kaart: hoe verleid je de horeca-consument?

Michel Lagrand, Naeckte Brouwers: "Ook lokaal nog meer naamsbekendheid"

Biologisch jubileumbier Schouwburg Amstelveen: Plankenkoorts en Schone Schijn

Anne&Max komt naar Friesland en opent tweede locatie in Eindhoven

De landbouwtransitie op een broodje: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht

"Krachten bundelen om samen verschil te maken in de voedseltransitie"

Het Groene Clubhuis voor Voedselveranderaars opent elke twee maanden haar deuren

ACM ziet geen bezwaar bij overname Hutten Groep door Albron

Meer restaurants en catering, minder cafés

Themadag Microbioom

"Het verband tussen jouw spijsvertering en de kwaliteit van bodem en gewas"

Albron en Hutten bundelen krachten

Foto: Provincie Utrecht

Geslaagde aftrap 'Biodiversiteit op je Bord' met Utrechtse horeca

Herziening inkoopbeleid wordt medio 2025 verwacht

"Inkooppercentage van 25% bio-producten in rijkscatering financieel en logistiek haalbaar"

Allerlei nieuwe producten gepresenteerd

Fotoreportage: Gevarieerd biologisch aanbod op Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024