Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

Maandag 25 november gratis inspiratiesessie in Eindhoven

Bio op de kaart: hoe verleid je de horeca-consument?

Michel Lagrand, Naeckte Brouwers: "Ook lokaal nog meer naamsbekendheid"

Biologisch jubileumbier Schouwburg Amstelveen: Plankenkoorts en Schone Schijn

Anne&Max komt naar Friesland en opent tweede locatie in Eindhoven

De landbouwtransitie op een broodje: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht

"Krachten bundelen om samen verschil te maken in de voedseltransitie"

Het Groene Clubhuis voor Voedselveranderaars opent elke twee maanden haar deuren

ACM ziet geen bezwaar bij overname Hutten Groep door Albron

Meer restaurants en catering, minder cafés

Themadag Microbioom

"Het verband tussen jouw spijsvertering en de kwaliteit van bodem en gewas"

Albron en Hutten bundelen krachten

Foto: Provincie Utrecht

Geslaagde aftrap 'Biodiversiteit op je Bord' met Utrechtse horeca

Herziening inkoopbeleid wordt medio 2025 verwacht

"Inkooppercentage van 25% bio-producten in rijkscatering financieel en logistiek haalbaar"

Allerlei nieuwe producten gepresenteerd

Fotoreportage: Gevarieerd biologisch aanbod op Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024

Dit zijn de winnaars van de negende editie van de duurzame Gaia Green Awards

Fotoreportage bio-aanbod op Gastvrij Rotterdam 2024

De Vijf Seizoenen wint Green Chef's Hat

Spoony wint We're Smart toekomstprijs tijdens Gastvrij Rotterdam

QSTA ondersteunt leveranciers op gebied van data, marketing en logistiek

"Het biologische segment groeit hard"

Gelderse horeca, zorg en catering verduurzamen voedselaanbod

Horecaleveranciers bundelen de krachten

FlexiVers wordt onderdeel van Rungis

20 partijen ondertekenen EKO-NL ketenconvenant

Fotoreportage: Kick-off influencer-promotiecampagne tijdens EKO event

Foto: Laura Stricker

Eerste tournee Demeter foodtruck in Duitsland

Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 2,7 procent