Sector | Horeca/catering
Carl Siegert: "Michel is een zeer welkome aanvulling voor ons team"
Biologisch nijntje broodje gepresenteerd op Horecava
Horecava 2025; biobedrijven niet allemaal positief, ook kritische geluiden
De winnaars van de Horecava Awards 2025 zijn bekend
Laurens van Luin van Manic Organic catering zet zich in voor de gezondheid van anderen
"Impactvolle gebeurtenis veranderde mijn leven"
"Het belangrijkste wat je kunt doen om de planeet te redden, is minder vlees eten"
Foodservicemarkt in 2024 onder druk: consumenten beknibbelen
Ankie van Wersch, MVO Nederland:
"Met Broodje Nijmegen maken we de landbouwtransitie tastbaar"
ING Research
"Beter jaar voor de horeca in 2025"
Omzet Sligro Food Group stijgt in 2024 met 1,1 procent
Gerrit van Gelder blikt tevreden terug op succesvol jaar:
"We plukken nu de vruchten van onze geautomatiseerde magazijn"
"Voor 1 euro zoveel boodschappen doen als je wilt"
Let's Save Food redt wekelijks gemiddeld 5 ton voedsel
Provincie Groningen steunt afzet van duurzame voeding uit de regio
"Chef kan het naar eigen smaak samenstellen"
Nieuw: biologisch Pick & Mix kaasplankje-concept voor horeca
Grote bedrijfscateraars gaan voor 60% plantaardig voedingsaanbod
Le Pain Quotidien opent eerste franchise in Nederland
Keurmeesters Smeding zijn klaar voor de toekomst, andere bedrijven ook?
Joost van Altena, Miedema-AGF:
"Goede vraag van horecaklanten naar exclusief citrusassortiment"
SchoolFood4Change: 100% biologisch kantineproject van Dordogne bestudeerd en benijd tijdens studiereis
"Belangrijk dat resultaten van pilot 'meer biologisch' mee worden genomen in nieuw categorieplan"
Minister Wiersma stimuleert duurzame en gezonde maaltijden bij de Rijksoverheid
Binnenmarkt in Buitenpost ontvangt MVO-vignet
"Inspirerend om te zien hoe Jaco en Janet van der Meer zich inzetten voor de gemeenschap"
Veel achtergrondinformatie en praktische tips voor lokale horecaondernemers
Brabantse netwerkmiddag 'Bio op de kaart' goed bezocht
"Gevoel van 'we moeten het samen doen' was heel duidelijk voelbaar"
Veel wederzijds begrip tussen boeren en ketenpartijen tijdens Brabantse Bioboerendag
Maandag 25 november gratis inspiratiesessie in Eindhoven
Bio op de kaart: hoe verleid je de horeca-consument?
Michel Lagrand, Naeckte Brouwers: "Ook lokaal nog meer naamsbekendheid"
Biologisch jubileumbier Schouwburg Amstelveen: Plankenkoorts en Schone Schijn
Anne&Max komt naar Friesland en opent tweede locatie in Eindhoven
De landbouwtransitie op een broodje: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht
"Krachten bundelen om samen verschil te maken in de voedseltransitie"