Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

Digitale restaurants in opmars: Food Tech-startup Clone breidt uit naar vijf Nederlandse steden

Carl Siegert: "Michel is een zeer welkome aanvulling voor ons team"

Biologisch nijntje broodje gepresenteerd op Horecava

Horecava 2025; biobedrijven niet allemaal positief, ook kritische geluiden

De winnaars van de Horecava Awards 2025 zijn bekend

Laurens van Luin van Manic Organic catering zet zich in voor de gezondheid van anderen

"Impactvolle gebeurtenis veranderde mijn leven"

"Het belangrijkste wat je kunt doen om de planeet te redden, is minder vlees eten"

Foodservicemarkt in 2024 onder druk: consumenten beknibbelen

Ankie van Wersch, MVO Nederland:

"Met Broodje Nijmegen maken we de landbouwtransitie tastbaar"

ING Research

"Beter jaar voor de horeca in 2025"

Omzet Sligro Food Group stijgt in 2024 met 1,1 procent

Gerrit van Gelder blikt tevreden terug op succesvol jaar:

"We plukken nu de vruchten van onze geautomatiseerde magazijn"

"Voor 1 euro zoveel boodschappen doen als je wilt"

Let's Save Food redt wekelijks gemiddeld 5 ton voedsel

Milosk50/Dreamstime.com

Provincie Groningen steunt afzet van duurzame voeding uit de regio

"Chef kan het naar eigen smaak samenstellen"

Nieuw: biologisch Pick & Mix kaasplankje-concept voor horeca

Grote bedrijfscateraars gaan voor 60% plantaardig voedingsaanbod

Le Pain Quotidien opent eerste franchise in Nederland

Keurmeesters Smeding zijn klaar voor de toekomst, andere bedrijven ook?

Joost van Altena, Miedema-AGF:

"Goede vraag van horecaklanten naar exclusief citrusassortiment"

SchoolFood4Change: 100% biologisch kantineproject van Dordogne bestudeerd en benijd tijdens studiereis

© Prostockstudio | Dreamstime.com
"Belangrijk dat resultaten van pilot 'meer biologisch' mee worden genomen in nieuw categorieplan"

Minister Wiersma stimuleert duurzame en gezonde maaltijden bij de Rijksoverheid

Binnenmarkt in Buitenpost ontvangt MVO-vignet

"Inspirerend om te zien hoe Jaco en Janet van der Meer zich inzetten voor de gemeenschap"

Veel achtergrondinformatie en praktische tips voor lokale horecaondernemers

Brabantse netwerkmiddag 'Bio op de kaart' goed bezocht

"Gevoel van 'we moeten het samen doen' was heel duidelijk voelbaar"

Veel wederzijds begrip tussen boeren en ketenpartijen tijdens Brabantse Bioboerendag

Maandag 25 november gratis inspiratiesessie in Eindhoven

Bio op de kaart: hoe verleid je de horeca-consument?

Michel Lagrand, Naeckte Brouwers: "Ook lokaal nog meer naamsbekendheid"

Biologisch jubileumbier Schouwburg Amstelveen: Plankenkoorts en Schone Schijn

Anne&Max komt naar Friesland en opent tweede locatie in Eindhoven

De landbouwtransitie op een broodje: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht

"Krachten bundelen om samen verschil te maken in de voedseltransitie"

Het Groene Clubhuis voor Voedselveranderaars opent elke twee maanden haar deuren