Maandag 25 november gratis inspiratiesessie in Eindhoven
Sector | Horeca/catering
Michel Lagrand, Naeckte Brouwers: "Ook lokaal nog meer naamsbekendheid"
Biologisch jubileumbier Schouwburg Amstelveen: Plankenkoorts en Schone Schijn
Anne&Max komt naar Friesland en opent tweede locatie in Eindhoven
De landbouwtransitie op een broodje: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht
"Krachten bundelen om samen verschil te maken in de voedseltransitie"
Het Groene Clubhuis voor Voedselveranderaars opent elke twee maanden haar deuren
ACM ziet geen bezwaar bij overname Hutten Groep door Albron
Meer restaurants en catering, minder cafés
Themadag Microbioom
"Het verband tussen jouw spijsvertering en de kwaliteit van bodem en gewas"
Albron en Hutten bundelen krachten
Geslaagde aftrap 'Biodiversiteit op je Bord' met Utrechtse horeca
Herziening inkoopbeleid wordt medio 2025 verwacht
"Inkooppercentage van 25% bio-producten in rijkscatering financieel en logistiek haalbaar"
Allerlei nieuwe producten gepresenteerd
Fotoreportage: Gevarieerd biologisch aanbod op Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024
Dit zijn de winnaars van de negende editie van de duurzame Gaia Green Awards
Fotoreportage bio-aanbod op Gastvrij Rotterdam 2024
De Vijf Seizoenen wint Green Chef's Hat
Spoony wint We're Smart toekomstprijs tijdens Gastvrij Rotterdam
QSTA ondersteunt leveranciers op gebied van data, marketing en logistiek
"Het biologische segment groeit hard"
Gelderse horeca, zorg en catering verduurzamen voedselaanbod
Horecaleveranciers bundelen de krachten
FlexiVers wordt onderdeel van Rungis
20 partijen ondertekenen EKO-NL ketenconvenant