Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijfsleider teelttechniek

Dit Westlandse familiebedrijf is succesvol met het optimaliseren van natuurlijke gewasbescherming en verbetering van de kwaliteit van groentegewassen zoals tomaten en komkommers. Problemen worden als kansen gezien. De onderzoeken in de eigen kassen zijn essentieel voor het succes. Om het werk in die kassen samen met de onderzoekers in goede banen te leiden wordt gezocht naar een

Bedrijfsleider teelttechniek

Ervaren, out of the box-denker, zelfstandig


Dit Westlandse familiebedrijf heeft haar wortels in de vorige eeuw in de groenteteelt onder glas. De grondleggers zochten toen al naar verbetering van de gewasbescherming en de teelttechniek. Er is een eigen innovatieve onderzoeks- en productiekwekerij met verschillende afdelingen met daarin verschillende substraten en schermen. Ook zijn er speciaal afgesloten kassen waarin gespecialiseerde onderzoeken worden gedaan. Binnen het bedrijf werken daarom ook veel ervaren en hooggeschoolde onderzoekers. Zij werken aan de ontwikkeling van veilige biologische gewasbeschermingsmiddelen waarmee virusproblemen in het gewas opgelost worden. Er wordt vanuit het Westland samengewerkt met vooraanstaande onderzoekstations over de hele wereld. Gezamenlijk wordt hard gewerkt om een grote verscheidenheid aan innovatieve en duurzame oplossingen voor de professionele telers te bieden.

De gezochte man of vrouw is ervaren en kent de teelt van diverse gewassen. Hij of zij geeft op een positief stimulerende wijze leiding aan de teelttechnische medewerkers. Daarnaast is het heel erg belangrijk dat de gezochte kandidaat succesvol kan samenwerken en overleggen met de aanwezige onderzoekers. Gezamenlijk wordt er voor gezorgd dat het onderzoek succesvol is en de planten optimaal groeien. Dat vereist flexibiliteit en soepelheid maar ook de bereidheid om mee te werken aan nieuwe mogelijkheden en kansen. De juiste kandidaat is dus iemand die goed kan communiceren en in overleg met zowel de teelttechnische medewerkers als de onderzoekers helemaal voor het gewenste resultaat in de kassen gaat. Kennis van moderne automatisering (Hoogendoorn) en technieken in de teelt is verder zeer nuttig. Hij of zij legt ook de resultaten van de proeven goed vast en rapporteert wat er precies gedaan is. Voor eventueel vervolgonderzoek is dat van groot belang. In de komende jaren wordt hard gewerkt aan de vernieuwing van de bestaande kassen. Daarbij wordt ook van de gezochte bedrijfsleider teelttechniek een belangrijke bijdrage verwacht.


Lutgo HR

Ook de invulling van deze functie wordt gedaan door Lutgo, sterk in werving en selectie, persoonlijke ontwikkeling in AGF, sierteelt en food wereldwijd. Lutgo HR is er voor iedereen; voor kandidaten die nieuw zijn op de arbeidsmarkt of juist weer een volgende stap willen zetten in hun loopbaan. Lutgo HR zorgt voor de perfecte match met bedrijven die de beste man of vrouw willen hebben.

Dit is een verantwoordelijke en afwisselende functie op het snijvlak van productie en onderzoek bij een innovatief en succesvol bedrijf in de moderne groenteteelt Heb je ruime ervaring in bijvoorbeeld coördinerende functies in de glastuinbouw? En wil je wel eens een nieuwe stap zetten naar een veelzijdige functie waarin je al jouw ervaring kwijt kunt? Dan moet je zeker solliciteren. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en het salaris sluit aan bij jouw kennis en ervaring. Vragen? Bel gewoon op of stuur een mail.

Lutgo HR - t.a.v. Jos Bouhuijzen
Tel. +31 6 1080 4667 / 0297 255570
Email : [email protected]