Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Account & Product Manager Flowers

Takii Europe is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Takii bestaat om de wereld een beetje gelukkiger te maken. Onder het motto “creating tomorrow today” is het haar missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is het in alle culturen thuis. Vanuit het hoofdkantoor in De Kwakel worden naast de Europese markt, ook de markten in het Midden-Oosten, Afrika en Centraal-Azië bediend. Takii Europe heeft veredelingsstations, zaadproductiebedrijven en verkoopkantoren in verschillende landen. Samen zorgen zij ervoor dat klanten kunnen beschikken over een breed assortiment groente- en sierteeltrassen.

Takii Europe kenmerkt zich door een platte organisatie. Dat betekent dat iedereen beschikbaar is voor iedereen, want alleen samen bereik je het doel. Mensen die er werken zijn dus echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en tonen initiatief. Dat is belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn.

De Sales Afdeling is, in samenwerking met de afdelingen Marketing en Product Strategy, verantwoordelijk voor het positioneren van bloemen- en groenterassen op de internationale markt, het genereren van omzet, het onderhouden van klantrelaties en het acquireren van nieuwe klanten en samenwerkingspartners in het EMEA-verkoopgebied.

Wij zijn voor Takii op zoek naar een


Account & Product Manager Flowers.


Functie

Creëren van waarde voor klanten en versterken van het productaanbod

  • Genereren van omzet binnen eigen klantportfolio en ontwikkelen en beheren van een productspecialisme.
  • Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de omzet van jouw klantenportfolio in Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland en het Midden-Oosten.
  • Als Productmanager ben je kennisspecialist voor bepaalde producten met focus op het pot/bedding-plantenportfolio en waarborg je de benodigde introductieproeven, kwaliteit en kwantiteit van deze producten.
  • Onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties. Door regelmatig contact met de huidige klanten en telers zorg je ervoor dat deze banden sterk blijven.
  • Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe klanten en telers om het netwerk uit te breiden.
  • Je houdt jezelf continu op de hoogte van de laatste trends en productkennis vanuit de markt.
  • Introduceren nieuwe rassen en soorten en je adviseert klanten over teelt en product. Hierbij voer je screeningsproeven uit en maak je verkoopanalyses en een forecast.
  • Tot slot lever je een actieve bijdrage aan promotieactiviteiten en evenementen.


Profiel                      

Internationaal georiënteerd commercieel talent met ambitie en flair, toe aan de volgende stap

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo-studie zoals bijvoorbeeld International Agribusiness & Trade, Tuinbouw, Plant Science, Plantenwetenschappen of in Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Commerciële Economie, etc.
  • Daarnaast heb je affiniteit met of kennis van teelt en heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en als je ook de Duitse taal beheerst, is dat een sterke pre.
  • Je bent bereid om internationaal te reizen, wat essentieel is voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand.

Competenties

  • Communicatief sterk, klant- en resultaatgericht.
  • Empathisch vermogen.
  • Je bent in staat behoeftes van klanten goed te begrijpen en daarop in te spelen.
  • Flexibiliteit, betrouwbaarheid en initiatiefrijk zijn kernwaarden die jouw kenmerken.
  • Je streeft naar het beste resultaat voor zowel klant als bedrijf.


Standplaats

De Kwakel.


Aanbod

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Het bedrijf doet haar uiterste best om voor jou een prettige werkomgeving te creëren met de juiste voorwaarden, omdat zij vinden dat jij plezier in je werk moet hebben.

Naast een goed salaris dat met je meegroeit, deel je ook in de winst. Je krijgt natuurlijk een vakantietoeslag van 8,33%, maar er zijn ook speciale beloningen op bijzondere momenten.

Een aantal arbeidsvoorwaarden gaat verder dan de cao. Bijzonder is bijvoorbeeld dat jouw volledige pensioenpremie betaald wordt. Een kortere werkweek en een actief vitaliteitsbeleid dragen bij aan de bevordering van jouw gezondheid.

Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dat betekent dat er genoeg mogelijkheden zijn om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. En als jij groeit, mag je ook bloeien. Ze zijn altijd op zoek naar toekomstige leiders en specialisten.


Reageren

Takii Europe B.V. heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Account & Product Manager Flowers exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Saskia Bierma-Maassen, telefonisch bereikbaar op 06 52 774 019. Solliciteren via www.ceresrecruitment.nl.

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.takii.eu.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.