Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler - Tuinder - Bedrijfsleider

Ben jij graag bezig met teelt, mensen, de arbeidsorganisatie, afstemming en allerlei andere zaken die op een kwekerij met een zeer intensief teeltschema aan de orde komen? Ben je leergierig, betrokken, collegiaal en werk je graag in een team, een organisatie waar duidelijk is wat ieders verantwoordelijkheid is en waar je tegelijk elkaar aanvult en werkzaamheden van elkaar overneemt waar dat handig is? Kom een rondje tuinen, een kop koffie drinken, dan maken we kennis en onderzoeken we of het over en weer klikt. Daarna weet jij dat wij het pad voor groei en ontwikkeling kunnen bieden, wat jij zoekt! Wij willen ons team versterken de juist gedreven kandidaat voor de rol van:

Teler – Tuinder – Bedrijfsleider

Verschillende gewassen telen, locatiemanagement, arbeidsorganisatie en veel meer.


De situatie:

Voor onze locatie in het Westland willen we ons team versterken. We telen verschillende gewassen waar wij (zo min mogelijk) energie, belichting, meststoffen, biologie én de aandacht en arbeid van een fijne betrokken groep medewerkers voor inzetten. Op deze locatie hebben we een intensief productieschema, teelt, na teelt volgen elkaar in hoog tempo op, onze seizoenen vullen zich met uitdagingen. Op ons mooie bedrijf zijn teamleiders, telers, gewasverzorgers en mensen met technische kennis actief. Het is aan jou om, na uitgebreid ingewerkt te zijn, de wekelijkse en dagelijkse planning en uitvoering vorm te geven, de lijnen uit te zetten.

Qua mentaliteit gaan we ervan uit dat jij veel ziet, van alles in de gaten hebt en dat je eigenlijk hier en daar zelf de handen uit de mouwen wilt steken, omdat we het graag met elkaar, met z’n allen doen.

Veel tijd om ‘mee te werken’ heb je niet, er is van alles wat jouw aandacht nodig heeft. De twee belangrijkste: jouw team, ‘jouw’ mensen en onze gewassen, ‘jouw’ teelten. Verder: energie, biologie, technische installaties, seizoens-evaluaties, procesoptimalisatie, formatieplanning, kwaliteitszaken, bedrijfsvoering, certificeringen, wetgeving, gesprekken met medewerkers, directieoverleg, contacten onderhouden met tal van leveranciers, instanties, klanten enzovoorts.


Profiel

Heb jij de X factor:

Je hebt het vast al door! Om succesvol te zijn en te groeien in je rol in ons prachtige bedrijf, is het zaak dat je gretig bent naar verantwoordelijkheden en mens- en resultaatgericht bent. Onze klanten verwachten veel, jouw team verwacht veel, waarbij het aan jou is om ‘jouw mensen’ uit te dagen, te stimuleren, te coachen en te steunen op weg naar de best mogelijke prestaties die ieder in zijn eigen rol en jullie samen met plezier realiseren.


Wat breng je mee:

  • Je bent een echte tuinbouwman, hebt leidinggevende kwaliteiten en affiniteit met teelt;
  • HBO werk- en denkniveau: dat betekent dat een MBO diploma geen beperking is voor ons. En heb je een HBO diploma: wees gerust, we hebben ruimschoots intellectuele uitdagingen voor je;
  • Het vermogen je te ontwikkelen, vragen te stellen, te willen leren.


Werken bij

Werkplezier vinden wij belangrijk. Dat betekent dat we als ondernemers tijd, energie en aandacht in jou en alle andere collega’s steken. Het betekent ook dat wij verwachten dat leidinggevende door het bedrijf heen en medewerkers op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Naast alle uitdagingen, de vele afwisselende werkzaamheden maken en hebben we het met z’n allen gezellig.


Het aanbod:

  • Een stevige veelzijdige uitdagende functie in de tuinbouw bij een super gezond bedrijf;
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, verantwoordelijkheden op te pakken/uit te breiden;
  • Voor wie wil en zover als je wilt: mogelijkheden om te groeien of te veranderen van functie/positie;
  • Fijne gezellige collega’s met kennis, ervaring en zin in werken, ontwikkelen, verder komen met z’n allen;
  • Het salaris wat jij waard bent: geen probleem, prima, dat betalen wij jou;
  • Een voor jou passende auto van de zaak.


Interesse, meer weten?

Neem contact op met [email protected] bel of app 06-52601456.

 

Meer lezen of online solliciteren