Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Senior Projectmanager Glastuinbouw (Lid MT)

Ben jij ervaren in de tuinbouwtechniek en/of teelttechniek? Beschik je over kennis en een netwerk in de (inter-)nationale glastuinbouwsector? Ben jij in staat ondernemers of investeerders aan je te binden als onafhankelijke partner voor technical support? Is het jouw passie om aan innovatieve projecten te werken en aanspreekpunt te zijn voor zowel de klant als interne specialisten?  

Ben je daarnaast een generalist en altijd nieuwsgierig naar innovaties in de glastuinbouw? Dan is deze sleutelrol in een dynamisch en groeiend familiebedrijf jou op het lijf geschreven en ga ik graag het gesprek met je aan!


Looije Agro Technics is een onafhankelijk bouwmanagement- en adviesbureau met een familiaire bedrijfscultuur. In 1998 is Martin Looije gestart en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 25 professionals. Martin heeft inmiddels in Mark Looije en Tom van Zundert mede aandeelhouders gevonden en bouwt zo verder aan de toekomst van de organisatie als gevolg van de groeiende vraag uit de markt. Ze zijn zoals klanten zelf zeggen “Partner in technical support”.

Looije Agro Technics is een groeiend bedrijf en heeft zowel binnen het management als in het contact naar klanten toe behoefte aan versterking. Als Senior Projectmanager ben je het gezicht van het bedrijf naar opdrachtgevers toe. Je begeleidt klantprojecten met zorg en aandacht gedurende de gehele opdracht en werkt met interne technisch specialisten de opdrachten uit. Opdrachten variëren van haalbaarheidsstudies en vergunningen tot bouwregie van complete glastuinbouwprojecten. De professionals van Looije Agro Technics leveren service aan een trouwe groep van gerenommeerde nationale en internationale klanten. Denk daarbij aan energievraagstukken en projecten in het kader van aankoopbegeleiding. De glastuinbouwsector blijft investeren in nieuwe technieken en Looije Agro Technics groeit daarin mee. Het bedrijf bereidt zich voor op de toekomst en zoekt aanvulling in het managementteam. In deze rol werk je nauw samen in een dynamisch team, waar je als verbindende schakel fungeert tussen ondernemers en de specialisten van Looije Agro Technics.

Senior Projectmanager Glastuinbouw (Lid MT)


Functie

Relatiebeheerder die strategisch kan meedenken met opdrachtgevers op het gebied van innovatieve hightech projecten in de mondiale glastuinbouwsector

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe relaties in de (inter-)nationale glastuinbouwsector.
  • Je bent in staat om op hoofdlijnen projecten te managen en de specialisten in te zetten in hun kracht.
  • Je maakt deel uit van het managementteam en draagt bij aan strategische beslissingen.
  • Je hebt de ambitie om in de toekomst sturing te geven aan enkele afdelingen binnen het bedrijf.
  • Je hebt een proactieve aanpak en gaat problemen niet uit de weg.
  • Je organiseert je werk op gestructureerde wijze en complexe technische projecten volg je op hoofdlijnen op.
  • Je werkt als een natuurlijke verbinder en volgt innovaties in de glastuinbouw met passie.
  • Kritisch meedenken en samenwerken, deelnemen aan werkgroepen en bijeenkomsten zowel intern als extern.
  • Je rapporteert aan de Algemeen Directeur.


Profiel

Een communicatief vaardige verbinder met kennis van glastuinbouw en passie voor techniek

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding in de richting Tuinbouw, Plant Science, Bouwkunde, Werktuigbouw, Tuinbouw techniek, Agribusiness of vergelijkbaar, óf dit niveau verkregen door werkervaring en gevolgde praktijkgerichte cursussen.
  • Actuele kennis en inzicht in techniek in de glastuinbouw is zeer wenselijk. Ervaring met het teeltproces van gewassen is een pre.
  • Minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring in de tuinbouwbranche of techniek.
  • Je kunt je moeiteloos aanpassen aan wisselende omstandigheden en weet effectief te communiceren met verschillende partijen in de markt.
  • Gemotiveerd om gezamenlijk doelen te realiseren.
  • Bereid zijn om een aantal keer per jaar te reizen wanneer het werk daarom vraagt.
  • Woonachtig binnen 45 minuten reistijd van kantoor is een pre om optimale projectsamenwerking te realiseren op kantoor.


Competenties

  • Je bent oplossingsgericht en houdt overzicht in complexe projecten.
  • Je neemt eigenaarschap voor je werk en bent in staat prioriteiten te stellen.
  • Je staat stevig in je schoenen, bent besluitvaardig en weet te overtuigen.
  • Analytisch sterk, flexibel en ziet uitdagingen in plaats van problemen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en spreekt de taal van de sector.
  • Je bent dienstverlenend ingesteld en hebt als doel de klantwensen te overtreffen.
  • Mondeling en schriftelijk vaardig in Nederlands en Engels, Duits is een pre.
  • Kan constructieve feedback geven maar ook ontvangen.
     

Standplaats 

Made (Noord-Brabant).


Aanbod

Looije Agro Technics is een bedrijf met vaak lange dienstverbanden. Er heerst een prettige en informele werksfeer. Bij de ideale kandidaat horen uitstekende arbeidsvoorwaarden. Op den duur behoort het verkrijgen van een deelneming in het bedrijf tot de mogelijkheden.


Reageren

Looije Agro Technics heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Senior Projectmanager Glastuinbouw (Lid-MT) exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Ines van Marrewijk 06 113 477 78 of Danny Fiere 06 498 797 87. Solliciteren via www.ceresrecruitment.nl.

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.lat.nl.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.