Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Operations Manager

Ben jij een operationele professional met een passie voor duurzaamheid? Bij InstockMarket zoeken we een gedreven Operations Manager die ons helpt om voedselverspilling tegen te gaan. In deze rol stuur je een groeiend team aan, werk je nauw samen met leveranciers en logistieke partners, en draag je bij aan de ontwikkeling van een efficiënte en schaalbare operatie. Wil jij deel uitmaken van een ambitieuze organisatie die het verschil maakt? Lees dan gauw verder!

Operations Manager

Fulltime (38 uur) - per direct


Over InstockMarket

Eén derde van al het eten wordt verspild en daarmee is voedselverspilling een enorm probleem. Bij Instock geloven wij erin dat dit probleem minder kan worden door producten te gebruiken die anders verspild zouden worden. Denk hierbij aan overschotten, groente of fruit met een afwijkende vorm of met een kleine beschadiging. Super zonde, want dit heeft een enorme impact op onze aarde. Om deze producten te redden, is Instock in 2019 gestart met InstockMarket: dé duurzame horeca groothandel. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan circulaire merken. We zijn de eerste B Corp-gecertificeerde horeca groothandel van Nederland. We bieden de beste kwaliteit reststromen en de lekkerste circulaire merken.

Momenteel hebben we +/ 200 aanbieders van reststromen, voornamelijk boeren, telers, verpakkingsbedrijven, maaltijdboxbedrijven en groothandels. Zij bieden dagelijks pallets met goed eten aan, dat anders was verspild. Wij zorgen ervoor dat deze producten weer waarde krijgen door ze een mooie plek te geven in de horeca.

De thuisbasis is het Food Rescue Center, hier vindt ook het operationele proces plaats. Hier ontvangen we de producten, controleren we ze op kwaliteit en gaan ze de online groothandel in. Met als doel om de producten zo snel mogelijk in restaurants door heel Nederland te krijgen. Met zo'n 600 horecabedrijven in heel Nederland, van bedrijfsrestaurants tot Michelin-restaurants, maken we al een aanzienlijke impact.

Ons doel? Binnen 1000 dagen willen we 1000 vaste klanten bereiken en zo jaarlijks 5 miljoen kilo voedsel redden. Onze huidige klanten werken graag met onze producten omdat ze hiermee eenvoudig een duurzame stap zetten die ook financieel voordeliger is. Wie wil dat nou niet?


Wie zoeken we?

In de rol van Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de operationele processen en het behalen van de KPI’s. Je werkt zeer intensief samen met logistieke partners en leveranciers die reststromen aanleveren. Naast het ontwikkelen van jouw team ben je continu bezig met een doelmatige en kostenefficiënte (schaalbare) operatie. Je team bestaat nu uit 15 personen (inclusief parttimers), maar dit zal snel groter worden in verband met de snelle groei van InstockMarket.

Je vormt een tandem met een Assistent Operationeel Manager en rapporteert direct aan de directie van InstockMarket.

 
Profiel

  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding, zoals Supply Chain Management, Facility Management, Food & Business  of Logistiek management;
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een operationele omgeving en daarnaast minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring met teams van meer dan 15 medewerkers;
  • Je bent analytisch sterk, proactief, en klant- en resultaatgericht;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt affiniteit met het thema voedselverspilling en circulaire economie;
  • Ervaring met methodes zoals Lean Six Sigma is een pré;
  • Ervaring met WMS- en ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Business Central is een pré.


Aanbod

  • Een fulltime functie met een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Een gevarieerde rol met veel zelfstandigheid.
  • Interessante ontwikkelings- en trainingsmogelijkheden.
  • Een ambitieus, dynamisch en gezellig team.
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een pensioenregeling.
  • De kans om mee te groeien met een snelgroeiende organisatie.


Bij InstockMarket zijn we toegewijd aan het creëren van een diverse, rechtvaardige en inclusieve werkomgeving. We moedigen iedereen aan te solliciteren, ongeacht of ze denken volledig aan alle functie-eisen te voldoen. We streven ernaar individuen met diverse achtergronden aan te nemen en geloven in gelijke behandeling en kansen voor alle sollicitanten. We omarmen een diverse mix van talent om bij te dragen aan onze bedrijfscultuur.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Mail dan jouw CV en motivatie naar [email protected]. Vragen? Bel naar 06 10 26 79 45. Wij zien graag je sollicitatie tegemoet!