Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teamleider Veredelingslocatie

Voor onze veredelingslocatie aan de Anthuriumweg zijn wij op zoek naar een ambitieuze Teamleider. Als Teamleider ben je vooral bezig met het aansturen en begeleiden van een divers team van medewerkers. Je hebt affiniteit met techniek waarbij je ervoor zorgt dat alle apparatuur en machines op de werkvloer optimaal functioneren. Je verhelpt storingen, eventueel met behulp van onze eigen technische dienst of met behulp van externe partijen.

Ook voer je verschillende operationele werkzaamheden uit binnen de veredelingslocatie, waaronder het klaarmaken van karren voor de veiling. Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen en te groeien in deze functie en in het bedrijf.


Over Anthura

Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van Anthuriums en Orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van Bromelia's. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking - zowel intern als extern - zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van Anthuriums, Bromelia's en Orchideeën.


Teamleider Veredelingslocatie


Dit ben jij

Je bent klaar voor een leuke uitdaging in een dynamisch en groeiend bedrijf.

De ideale kandidaat past binnen dit profiel en...

  • Heeft een Mbo-opleiding afgerond.
  • Voelt zich helemaal thuis in de glastuinbouw.
  • Heeft ervaring met het geven van leiding aan een divers team.
  • Is communicatief vaardig in het Nederlands en kan zich ook in het Engels verstaanbaar maken;
  • Is fulltime beschikbaar.


Wie zijn wij

Je komt te werken op de kleurrijkste locatie van Anthura in Bleiswijk. Naast het werk kun je gebruik maken van onze sportruimtes, organiseren we afdelingsuitjes en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. Binnen Anthura vinden we persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng heel belangrijk. Je krijgt een marktconform salaris op basis van je ervaring.


Nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar de functie? Bel of WhatsApp dan met Patrick van den Berg, Locatiemanager, 06 83707454. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie laat het ons ook dan weten. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar [email protected]