Sector | Plantaardig
"Het belangrijkste wat je kunt doen om de planeet te redden, is minder vlees eten"
In Randstad laten ze steeds vaker bio-groente thuisbezorgen
Picnic-klant koos voor eiwitrijk voedselpatroon in 2024
Lekker Lupine en EU-project Valereco bundelen krachten voor duurzame lupineteelt
"Een primeur voor Clearspring, we wilden iets speciaals lanceren"
Nieuwe internationaal geïnspireerde zoete haverkoekjes
"De pinsa werd al heel snel de 'hero' van het jaar"
TerraSana's 2024 in vogelvlucht...
Jeroen en Alise Kramer officieel uitgezwaaid bij Horizon Natuurvoeding
"Een derde zag hun feestmaal mislukken"
Bijna de helft van de Nederlanders heeft kerstdinerstress
Over volgeladen stationwagens, ballonnetjes, een veganhype en personeelsuitjes naar de beurs…
Jeroen en Alise Kramer blikken terug op hun rijke ‘beurscarrière’
Grote bedrijfscateraars gaan voor 60% plantaardig voedingsaanbod
Minder vlees en meer groenten en fruit in nieuwe schijf van vijf Finland
Nieuwe Indiase currysauzen slaan ook in het buitenland aan
Ingrediënten en samenstelling zijn belangrijker dan mate van bewerking
Bijna helft van de Nederlanders eet het liefst zo min mogelijk bewerkt voedsel
Chocolade ontmoet kaneelbroodje in nieuwe iChoc-variant
Nederlandse wens om plantaardig te eten kan 1,6 megaton CO2 besparen
20% van Nederlandse jongeren wil vegetariër worden
Onderzoek: Minder vlees eten houd je samen langer vol
Aldi introduceert deze week nieuwe vleesvervangers onder huismerk My Vay
O.a. Iris van Beers (Mixblik) en bio-boerin Marrit Kyung Ok Schakel (Boerderij Buitenverwachting)
Food100 maakt zes Foodhelden van 2024 bekend
Steven IJzerman, Udea: "Een mooie samenwerking in de biologische keten"
Nieuw: Lupineballetjes van Nederlandse bodem
Bio-Backtaler van Wilmersburger ook voor de Nederlandse markt beschikbaar
"Plantaardig alternatief dat qua smaak doet denken aan een kaassoufflé"
'Succesvolle soja oogst'