Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Dranken

YAYA Kombucha lanceert Hi-Five Welness Drinks

Nieuwe etiketten voor Schulp Vruchtensappen:

"Veranderd om dezelfde te blijven"

Twee nieuwe kombucha-smaken: Forest Fruits en Passion Fruit & Mango

Herpositionering is in gang gezet, vanaf 2025 100% biologisch

"Simon Lévelt: merk of private label producent?"

Al 52.100 euro opgehaald met 52 investeerders

Utrechtse ondernemers starten crowdfunding voor wijnbar ‘Muggen worden gegeten door vogels’

Bald Brewer: "Wij zijn een gezond, sexy, jeugdig alternatief voor de gangbare drankjes."

"Biologisch gebrouwen drankjes worden de norm"

Nieuw B2B-klantportaal voor Neleman

"Positieve trend rond biologische pure sappen"

Pajottenlander introduceert citroen- en gembersap en Citronade

Jos Rijnaarts Wijnimport blijft investeren ondanks verwachte krimp

"Biologische, lichtvoetige wijnen met een stevige afdronk"

"Kalmerende, diepe smaken voor ontspanning en krachtige blends voor een energie-boost"

Nieuwe premium theeblends voor het health food kanaal

Elektrische zebra bus zorgt voor grote glimlach bij wijnliefhebber

Reminder: bekijk de Biofach 2025-fotoreportage

Oatly draait bijna 200 miljoen dollar verlies over 2024

Fotoreportage Nederlanders op Biofach 2025

Copenhagen Sparkling Tea nu ook in mini en magnum fles

Dit zijn de beurs- en sectortrends op Biofach 2025...

Water populairste keuze tijdens Dry January, gevolgd door frisdrank

Nu ook plat en bruisend sap van bio Juliet appel

The Plant Based Traders wil positieve impact maken in de AGF-sector

"We bieden onze klanten de unieke combinatie van gezonde exotische smaken en een duurzame visie"

"Uitstekend gepositioneerd voor toekomstige groei"

Bryan Martins nieuwe CEO van Ecotone UK

Biologische wijnmarkt zal tegen 2030 verdrievoudigen in waarde

Kefirmakers en Bokashi hardlopers bij Eco-Groothandel

"Fermenteren is het toverwoord"

Verdrievoudiging marktaandeel bio-koffiecups

Assortiment van De Koffiejongens nu 100% biologisch

Conclusie na drie jaar onderzoek:

'Sorghum biedt volop kansen in keten'