
Sector | Vlees


Biologisch vleesveebedrijf tekent twaalfjarig pachtcontract met Staatsbosbeheer

De kudde van Anloo
"Ons vlees mag biologisch worden verkocht, maar geen biologische slager om het vlees te verwerken"

Unilever verkoopt De Vegetarische Slager aan Vivera

't Paradijs neemt productie en Bleieren-concept van De Lankerenhof over
"We stappen nu over naar bruine kippen"

CO2-eq reductie veevoer: dashboard biedt inzicht
Reminder: bekijk de Biofach 2025-fotoreportage

Fotoreportage Nederlanders op Biofach 2025

Twee (deels) bio-bedrijven in de running voor Agrarisch Ondernemer van het jaar 2025
Verkiezing Jong Agrarisch Talent 2025 krijgt op zeker een bio-winnaar

"Geen paniek onder boeren, vooral alertheid"
Laatste blokkades MKZ opgeheven na hertesten

Reudink breidt productiecapaciteit uit in Duitsland door aankoop mengvoerfabriek in Fürstenau

Dinsdag 28 januari, 19:45 uur
Ontdek de kracht van hagen en biodiversiteit in het BioAcademy Winter Webinar

'Hoe overtuigen we consumenten om te kiezen voor biologisch?'
Tweede Biohuisdag: 27 februari in Kootwijkerbroek

Jeroen Neimeijer, Biohuis:
"Belangrijk om voorzorgsmaatregelen mond-en-klauwzeer serieus te nemen"

Minister Wiersma niet naar Grüne Woche vanwege onzekerheid MKZ
"Geen signalen van MKZ in Nederland, wel preventief vaccins besteld"

Jan Plagge, Bioland: "Onzekerheid is giftig voor investeringsbeslissingen op de lange termijn"
Duitse biologische boeren waarschuwen: vlees en melk zullen schaars zijn in 2025

NVWA kijkt ook naar andere gevoelige diersoorten en categorieën
Nieuwe voorzorgsmaatregelen kalversector vanwege mond-en-klauwzeer in Duitsland

Vrees voor krimp biologische veestapel om vergunning te krijgen

Kipfilet zonder dat er een vleeskip aan te pas komt

Blauwtongvirus in Frankrijk op ruim 9.000 bedrijven vastgesteld

Ammoniakemissiereducerende maatregelen toepasbaar in bio-veehouderij

Melktap van De Haarmeyer gesloten