Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Brood en banket

Carl Siegert: "Michel is een zeer welkome aanvulling voor ons team"

Biologisch nijntje broodje gepresenteerd op Horecava

"We hebben zelfs ruimte over voor wat nieuwe producten"

Broodafdeling gecreëerd bij Het Natuurhoekje

"Het concept springt er op deze manier veel meer uit"

Primeur met Wisselwaar-schap in vernieuwde Ekoplaza Enschede

© Tropper2000 | Dreamstime.com

Welke gevolgen heeft de Mercosur-overeenkomst voor de biologische sector?

Al 70.950 euro opgehaald voor eigen maalderij

Het oudste biodynamische landbouwbedrijf van Nederland start crowdfunding

Bakker Gerard Hardeman na drie jaar testen succesvol

Biologische, glutenvrije croissants

Michel Schröder aan de slag bij bio-bakkerij Carl Siegert

Le Pain Quotidien opent eerste franchise in Nederland

Bauck richt dochteronderneming Roscher Mühle op voor glutenvrije producten

© Bchamp877 | Dreamstime.com
Terugblik biologische graanoogst 2024 met Tom Goes (Agrifirm)

"Haver is de positieve verrassing van de afgelopen oogst"

De landbouwtransitie op een broodje: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht

Peter Brul, De Boekweit Coöperatie:

"Zeker in het biologische segment is nog ruimte voor boekweitteelt"