Carl Siegert: "Michel is een zeer welkome aanvulling voor ons team"
Sector | Brood en banket
"We hebben zelfs ruimte over voor wat nieuwe producten"
Broodafdeling gecreëerd bij Het Natuurhoekje
"Het concept springt er op deze manier veel meer uit"
Primeur met Wisselwaar-schap in vernieuwde Ekoplaza Enschede
Welke gevolgen heeft de Mercosur-overeenkomst voor de biologische sector?
Al 70.950 euro opgehaald voor eigen maalderij
Het oudste biodynamische landbouwbedrijf van Nederland start crowdfunding
Bakker Gerard Hardeman na drie jaar testen succesvol
Biologische, glutenvrije croissants
Michel Schröder aan de slag bij bio-bakkerij Carl Siegert
Le Pain Quotidien opent eerste franchise in Nederland
Bauck richt dochteronderneming Roscher Mühle op voor glutenvrije producten
Terugblik biologische graanoogst 2024 met Tom Goes (Agrifirm)
"Haver is de positieve verrassing van de afgelopen oogst"
De landbouwtransitie op een broodje: al 25.000 Broodjes Utrecht verkocht
Peter Brul, De Boekweit Coöperatie: