De Vakbeurs Foodspecialiteiten vond voor de 29e keer plaats in Expo Houten.
De opblaasfles van Schulp stond bij de ingang van Expo Houten.
'sLandsbeste laat de bezoekers van de beurs kennismaken met de nieuwe huisstijl.
Het team van 'sLandsbeste: Cees Jan de Bruijn, Alex Poortinga en Bas Buiten.
Fred ten Kroode van Valderrama heeft onder andere bio-olijfolie in het assortiment.
Rob Schepers en Margreet de Ruijter van Mariënwaerdt tonen de nieuwe etiketten voor de kazen op de beurs. Daarnaast hebben zij ook hun assortiment vruchtenspreads, jam, sappen en sauzen bij.
Rolf van Zandwijk van Voets Specialiteiten heeft op de beurs de nieuwe bio-thee La Tisanière ter introductie.
Lorena Ruiz van Quintas & Bodegas heeft vier bio-wijnen in het assortiment.
Norman Halsall van Norman's heeft drie bio-repen: goji, gember en kokos en zuurbes.
Luke Veroude van De Halm. De Halm hier drie nieuwe granola's: een eiwtrijke, een vezelrijke en een suikerarme met een verpakking van bio-plastic.
Nutridia heeft een ruim assortiment biologische producten: onder andere superfoods, pindakaas, ghee, kokosolie en chocolade.
Arthur Zwart en Sofie Vanhove tonen het complete aanbod Yogi Tea. "Wij zijn weer klaar voor het nieuwe thee-seizoen", aldus Arthur.
Isabella Kokonaki van Cretan Mythos heeft biologische olijfolie en balsamicocrème bij op de beurs.
Budels heeft in totaal 20 biersoorten, waarvan er tien biologisch zijn. Selma Hakkenberg en Jos Gijsbers laten op de foto één van deze bio-soorten zien.
Het team van Schulp toont hun assortiment sappen en de winteretiketten. V.l.n.r.: Jaap van Pijkeren, Femke Bosma en Jaap van de Wetering.
Bas Bax van Jan Bax heeft verschillende delicatessen, waaronder de nieuwe dip 'n spread.
Herman van Grondelle (links) en Anton Christiaans (rechts) van Delizum/Bio Bravo tonen hun biologische en glutenvrije vruchtensappen op de vakbeurs.
Bij Bommels Conserven stond Seed and Bean met hun aanbod bio-chocolade, dat bestaat uit 22 soorten.
Patrick Hautphenne van La Confiance heeft allerlei soorten bio-speculaas. "Het is een nieuw merk, maar het bestond eigenlijk al in 1924. Wij willen teruggaan naar smaak, transparantie en vertrouwen. Op onze verpakkingen staan foto's van de telers die grondstoffen aanleveren", aldus Patrick.
Brandt & Levie heeft 8 bio-varianten van de worst in het assortiment. Op de foto staan Wouter Leeuwenburg en Guusje Broekhof.
Piet den Hertog van de Mekkerstee was te vinden op de stand van Treur met het aanbod bio-kazen. De nieuwste kaassoort is de truffelkaas.
Marc Versteeve van Dutch Cranberry Group heeft de kleine flesjes nieuw in het assortiment. "Hiervoor was veel vraag van consumenten", aldus Marc.
Marjan Looij en Manlio Velli importeren Italiaanse delicatessen, waaronder de biologische limoncello, balsamico, wijn en prosecco.
Luuk ten Bergen en May-Lin Trommel van La Ban hebben biologische kruidenboter in de koeling liggen. "Deze kruidenboter is heel populair", vertelt hun collega Karel.
Het team van Bergfood: Maarten van den Berg, Lilian Dahrs, Arthur de Graaf, Paul van den Berg en Siham el Hossaini. Zij hebben mediterrane biologische producten in het assortiment, waaronder olijfolie, couscous en groentenpasta.
Henk Vinke Risselada en Wim Roeleveld van de Traay hebben als noviteit Wouter's streekhoning. Daarnaast hebben zij ook de relatief nieuwe alpenbloesem- en lavendelhoning bij.
Mitchel Waterreus (links) en Mitch van der Vliet (rechts) van Jetdrinks produceren en importeren dranken en snacks, waardoor zij in totaal meer dan 40 merken in het assortiment hebben. "Wij willen hier vooral delicatessenwinkels en traiteurs aanspreken", aldus Mitch.
De tweede stand van Schulp, waar Daniël Rovers aanwezig was.
Kevin Liebens van De Kaasboer heeft onder andere bio-kaas 't Reigershof in het assortiment.
Simone Loth (links) en Ingrid Hermeling (rechts) van Traiteur de Oorsprong tonen hun aanbod bio-maaltijden. "Vooral naar de quiches en warme maaltijden is veel vraag", vertelt Ingrid.
Ard van Gaalen van Biostee met de biologische kazen. De nieuwste kaas is de peperkaas. Daarnaast is de kas met truffel ook recent en heel populair.
Wojtek Jedryka van WJ Noble House toont bio-olijfolie en olijven. Later in oktober zal hij ook biologische pistachenoten en rozijnen hebben.
Koen Beetsma van Biesheuvel Knoflook. Biesheuvel Knoflook verkoopt gehakte biologische, verse knoflook.
Charlotte Thissen, Martha van der Heide en Cecilia Martens van Foodvision hebben hun bio-salades, die ook vrij zijn van E-nummers, bij op de beurs.
René Beumer (links) en Marijn Smit (rechts) van bio-bakkerij de Driekant vestigen op de beurs vooral de aandacht op de verpakte producten.
Evert Ammeraal van Kaashandel Remijn toont hier de biologische A2A2-kaas, die geschikt is voor mensen met een koemelkeiwitallergie.
Frank Tillemans van DeliSouth was ook aanwezig en liet de verschillende delicatessen zien. De chocoladeblokken van 1,5 kilo zijn nieuw in het assortiment.