Elger Wiersma van Schulp Vruchtensappen. Vooral de krachtsap werd goed gepromoot voor de horeca ondernemers.
Het enthousiaste team van Rungis: Frans Scheijgrond, Francis Zonneveld Piek, Jan-Willem Postmus, Yuri Mantouw en Claire Honselaar.
Wiebe Mulder en Evert Ouweneel van Verstegen met achter zich de nieuwe Ediks lijn: voor cocktails, vinegraittes en het injecteren en femiteren van groenten.
Sander Lenselink en David Gnatzy van Bio Futura. Ook dit jaar weer een groot assortiment duurzame disposables en verpakkingen uitgestald op de beurs.
De enthousiaste Tessa & Sven van Madame Cocos, zij maken allerlei soorten ambachtelijke kokosballen, waaronder ook biologische varianten.
Jan-Willem en Jan van Kempen bij het assortiment fruitsappen. Nieuw in het assortiment is de puur tomtaat grote fles.
Het team van Quiks met Kees van der Burg, Kees van Veldhoven, Peter Hoogendoorn, Marco van Helden en Henja van Wijk. Zij poseerden met gebakken krieltjes voor de vis- en aardappeltak binnen de foodservice. Ook dozen grillaardappelen in diverse gewichtsorteringen waren te zien voor publiek.
TerraSana presenteert verschillende nieuwe artikelen op Gastvrij Rotterdam, waaronder Hot & spicy peppers, glutenvrije sojasaus en matcha. V.l.n.r.: Roea Priem, Aart Jansen en Sarah de Jong.
Santas koffie toont twee innovaties op Gastvrij Rotterdam: de samenwerking met GRO en volledig composteerbare koffiebekers van rietsuiker. Links: Dennis van Steen, rechts: Willem van Leeuwen.
GRO Mushrooms werkt samen met Santas-koffie voor het ophalen van de koffieresten. Links: Aster Schiltman, rechts: Leonel van der Steen.
De organisatoren van het Dit Smaakt Naar Meer!-paviljoen. “Elk jaar zijn er meer leveranciers en bezoekers”, aldus Sander. Links: Sander Verschuren, rechts: Marco Ouwekerk.
BD Totaal is voor de eerste keer aanwezig op Gastvrij Rotterdam. “Wij willen ons graag verdiepen in de horeca”. Links: Jasper Gremmen, rechts: Peter Lamet.
Seamore is voor de eerste keer op Gastvrij Rotterdam. Zij hebben onder andere biologische zeewierpasta’s. Ze tonen ook hun nieuwe zeewierbrood, maar dat is niet biologisch. Links: Heleen Zweepe, rechts: Angela Ferrato.
Lindenhoff biedt onder andere bio-groenten en bio-kazen aan. Links: Evert Schönhage, rechts: Maarten van Zanten.
Jonathan en Willeke Karpathios tonen hun Bieterbal: een bitterbal gevuld met bio-dynamische rode bieten.
Bazquet biedt biologische ‘crunchies’ aan in vier smaken: appel, mango, paprika en tomaat. Links: Michiel Bouvy, rechts: Miriam Muhl.
Ron en Yvonne Goossens van Thee Bewust bieden biologische theezakjes aan voor de horeca.
Inge Bodmer van Maasstroompjes heeft biologische horeca-koekjes met het recept van haar grootvader.
Natudis maakt biologische mocktails op Gastvrij Rotterdam. “Daarnaast willen wij ook ons verhaal laten zien”, aldus Wouter Wezenbeek (midden). Links: Mylène van Ark, rechts: Arvid Bruinier.
Arla toont hun nieuwe horeca-concept: de Skyrbar. “Mensen kunnen zo zelf de Skyr samenstellen zoals ze willen”, aldus Frederik Kuiper.
Le Perron toont op Gastvrij Rotterdam drie nieuwe broodsoorten: brood met bietjes, brood met wortel, anijs en hazelnoot en brood met bierborstel. V.l.n.r.: Ruud Booij, Lianne Schonewille en Veronique Simons.
2Food heeft een gamma aan duurzame, alternatieve producten zoals notenrepen en kombucha. Links: Björn Bosch, rechts: Jarinde Leukfeldt.
Thee van Oordt presenteert op Gastvrij Rotterdam hun nieuwe horecalijn met negen smaken. V.l.n.r.: Pim Oostrom, Marcel Vogel, Timothy Nuijen en Ed Hom.
Cas Spijkers van Excellent biedt biologische kroketten en bitterballen aan van Weiderijck.
Bart de Jongh van Santas koffie/Bradley’s toont hier het nieuwe assortiment biologische thee voor de horeca, dat ook fairtrade is.
Tim Spek van DeliSouth heeft Spaanse en mediterraanse producten, waaronder Pineo (bronwater) en meeneemwijn.
Mercato Italiano is een importeur van Italiaanse producten. Hier tonen ze onder andere hun bio-wijnen Ciù Ciù. Links: Pado Agostinelli, rechts: Sandro Morro.
Pelican Rouge heeft de lijn Natural. Deze lijn bestaat uit koffie en thee en is biologisch, fairtrade en CO2-neutraal. Op de foto staat Roger Knecht.
Lantmännen heeft nieuwe biologische broodjes voor de horeca in het assortiment. Links: Monique Nefkins, rechts: Cor Oostrom.
Bakkerij Carl Siegert heeft nieuwe Oldenheimer in het assortiment: 100% volkoren en biologisch. Links: Nieck Welschen, rechts: Rick van Schaik.
Gregor Christiaanse van Olijfbedrijf heeft biologische olijfolie, kappertjes, olijven en balsamico.
Odenwald toont onder andere hun meest recente product bananabread. V.l.n.r.: Dico Jansen, Martine van Drie, Michael Fase.
Henk Bart importeert wijnen, waaronder ook biologische. Ze tonen op Gastvrij Rotterdam ook hun nieuwe gerecyclede wijnstop.
Fred ten Kroode van Valderrana biedt biologische olijfolie aan.
Bjorn van der Meijden van Hoppe toont het nieuwe biologische assortiment koekjes. “Wij leveren al 55 jaar koekjes, maar vanaf nu dus ook met een bio-receptuur.”
Henri biedt verschillende bio-producten aan, waaronder soep, quinoa en bolognaise saus. Binnenkort gaan zij samenwerken met Kromkommer. Links: Roel Dekker, rechts: Hans de Kruijf.
Brandon Middelhof van Tilant heeft biologische granola en crackers in het assortiment.
Robert Vreede (links) en Leon de Grund (rechts) tonen de bio-lijn Earth koffie. Deze lijn staat ook in het teken van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Bickery heeft biologische sappen en biologische energiedranken in het assortiment. Links: Kenny van Gent, rechts: Olivier Nugteren.
Eric Odenwald van De Leckere toont twee alcoholarme bio-bieren: een weizen en een IPA.
Arend Nijland van Selektmeat laat hier biologische carpaccio zien, die ze nu ongeveer een jaar in het assortiment hebben.
Rob Veltman van Van Oordt heeft Baked Goodness nieuw in het assortiment. Dit zijn biologische koekjes. De grote variant is er in drie soorten en de kleine in twee.
Remco Lieman (links) en Teun Gundelach (rechts) van Ecofields hebben onder andere biologische lamsköftes en kalfsvlees in het assortiment. Ook jus de veau is een topproduct voor de horeca.