V.l.n.r.: Jurgen Meijer, Martha Jeuken & Ruben de Wit van DO-IT. Introduceren tamari amandelen en gele linzen.
La BioIdea, Amaizin
Marcel Rijkee & Kim-Quy Tran van Bravo Foods, exclusief distributeur van Bio Bia. Breiden assortiment granen uit.
Biologische couscous waar Bravo Foods exclusief distributeur van is.
Quinua Real, Bravo Foods.
V.l.n.r.: Siem van der Valk (Bio World), Britta Saeger (Bio Montaña), Lindy Grootscholten (Bio World) & Christian I. Palamar (Bio Montaña). Bio World en Bio Montaña hebben een gezamenlijk pakstation.
V.l.n.r.: Christian I. Palamar, Britta Saeger & Job van den Berg (Bio Montaña).
Charon Swinkels van Rosies BV, actief in glutenvrije ontbijtgranen (consumentenverpakkingen).
Joost Boone & Joren Groot van Nutland BV, actief in noten en gedroogde zuidvruchten.
Oeble Kempenaar & Ronald Bakker van Natural Temptation, thee in cadeauverpakkingen. Importeren specerijen en verwerken deze zelf.
Miriam Stutz van Henri Willig BV, diverse koeien-, schapen- en geitenkaas in diverse smaakcombinaties, zoals pesto en italiaanse kruiden. Ook voorverpakte en gesneden plakken kaas.
Michiel Groenewegen & Robert Blonksteel van 2Organics, full service supplier van AGF-producten.
Ruud Megens & Ruud Zoon van Larco Foods, verse bouillon en soepen.
Jaap Everts van Ceress Foods, actief in tex-mex producten: taco's, tortilla's. Variaties met quinoa en chia zaden, bakken in kokosolie.
Dick van der Bijl van De Marne's Fabrieken B.V. Biologische mosterd, onder meer onder private label (Albert Heijn).
Matthieu Buyssen en Nicole van der Graaf van Oerlemans Foods Nederland BV. Zetten veel in op retail en foodservice.
Arend-Jan van Essen van Scandilicious. Twee maanden geleden gestart met jams, spreads en dergelijke.
V.l.n.r.: Peter Abma, Diana Levi & Roelant Komen van Fairtrasa, handel in exoten.
V.l.n.r.: Maurice Honselaar, Michela de Leonardis & Willem Bakker van BioTropic.
Alise Kramer van Horizon Natuurvoeding BV, toonde veel notenpasta's. De noten worden geïmporteerd, verwerking gebeurt in eigen beheer.
Fabrizio Cetto van Maya Gold Trading BV, kokosproducten. Verkopen onder meer in De Tuinen.
Thomas van Hasselt & Steven Macleod van Tradin Organic Agriculture B.V.
Annelies Timmerman van Ecobulbs, biologische bloembollen.
Carlo de Smit & Janine Tazelaar van De Appelaere, pure fruitsappen uit Zeeland.
Andreas Giel van Ghee Easy, cafeïnevrije koffievariant, op basis van spelt of cichorei & Ghee.
Roeland Herrewijnen & Julian Arnts van Agro Fair B.V.
Geoffrey Harreman en Robbie Wubben van Bio-Center Zann.
Bernd Everts van Top Trade Quality Food Products.
Biologische chocoladerepen en hazelnootpasta (Top Trade Quality Food Products).
Toastjes Van der Meulen (Top Trade Quality Food Products).
Marja Bastiaansen van Bastiaansen Bio Kaas.
Geitenbrie (met knoflook) van Bastiaansen Bio Kaas.
Gijs van Maasakkers en Tanja Overweg van Abbot Kinney's, zuivelvrije yoghurt, op basis van kokos- of amandelmelk.
V.l.n.r.: Siem van der Valk (Bio World), Lindy Grootscholten (Bio World), Britta Saeger (Bio Montaña), Christian I. Palamar (Bio Montaña) & Job van den Berg (Bio Montaña).
Siem van der Valk & Lindy Grootscholten van Bio World.
Koen van Neer & Olivia Behaegen van Bio Bakkerij De Trog, specialist in ambachtelijke broden, waaronder zuurdesem.
Boris Dagnaud & Utkur Khakimov van Naturel West Corp BV, actief in natuurlijke zoetstoffen, waaronder agavesiroop.
Agavesiroop (Naturel West Corp BV).
Guido Deprez (niet op de foto) van Ditra NV, health juices.
Pascal Depuydt van VeggieBel, veganistische patees van een voormalig slager.
Danila Scarpa & Nadine Janssens van Biovie Direct, verzorgingsproducten.
Tjeerd van der Laan van Purple Hive B.V., specialist in groenteburgers.
Soubry NV/SA, pasta en deegwaren.
Soubry NV/SA, pasta en deegwaren.
Errol Britt & Stephan Blommendaal van Ice Cream Factory, Udea BV.
Voorverpakte ijsjes van Ice Cream Factory, Udea BV.
Dominique Demortier van Natur'Inov, gedroogd fruit in verpakking en dispensers.
Karl Vanderplaetse van Adya, gevriesdroogd fruit.
Gert Gaukema van Nutrisan, voedingssupplementen.
V.l.n.r.: Pieter Dirven & Anna Hoorneman van De Smaakspecialist; Katarina Furin, Diana Dosen Grunning & Michael Brehmer van Mountainfield, distributeur in Zweden en Denemarken.
Jens Fylkner & Candice Matthiesen van Malmö Chokladfabrik.
Chocolade met zeezout en dropsmaak van Malmo Chokladfabrik.