Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 werd gehouden op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober.
De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 werd gehouden op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober.
Eric van Gool en Dennis van Teylingen bij imkerij de Traay.
Eric van Gool en Dennis van Teylingen bij imkerij de Traay.
"De Acacia- en bloemenhoning zijn echt hardlopers bij ons", aldus Dennis. 
"De Acacia- en bloemenhoning zijn echt hardlopers bij ons", aldus Dennis. 
Henk van Oers stond met St. Hendrick stond net als vorig jaar pal naast de ingang van de eerste hal.
Henk van Oers stond met St. Hendrick stond net als vorig jaar pal naast de ingang van de eerste hal.
Trots op de cover van de Slagersvak - special Vakbeurs Foodspecialiteiten. 
Trots op de cover van de Slagersvak - special Vakbeurs Foodspecialiteiten. 
Olle Draijer en Jasper Otten bij The Blond & Brown Company. Jasper: "We hebben verschillende nieuwe producten bij en komen binnenkort met een natuurlijke skin care lijn." 
Olle Draijer en Jasper Otten bij The Blond & Brown Company. Jasper: "We hebben verschillende nieuwe producten bij en komen binnenkort met een natuurlijke skin care lijn." 
Nieuw van The Blond & Brown Company is deze Matcha tea set.
Nieuw van The Blond & Brown Company is deze Matcha tea set.
Ook hebben ze nu cranberry-ginger shots in het aanbod. 
Ook hebben ze nu cranberry-ginger shots in het aanbod. 
Michiel van Wondergem bij Euroflex tussen een biodynamisch en biologisch kaasetiket (voor Aurora kaas en Hooidammer). 
Michiel van Wondergem bij Euroflex tussen een biodynamisch en biologisch kaasetiket (voor Aurora kaas en Hooidammer). 
Jan Craens liet bij Kaaslust proeven van de nieuwe waterbuffelkaas. "We zien dat de markt hiervoor groeiende is. Er komt ook een variant met truffel aan." 
Jan Craens liet bij Kaaslust proeven van de nieuwe waterbuffelkaas. "We zien dat de markt hiervoor groeiende is. Er komt ook een variant met truffel aan." 
Vlielander Kaasbunder presenteerde de nieuwe biologische witschimmelkaas. Op de foto Margriet de Vries en Nils Koster.
Vlielander Kaasbunder presenteerde de nieuwe biologische witschimmelkaas. Op de foto Margriet de Vries en Nils Koster.
Wytske’s biologische witschimmelkaas van dichtbij. Nils: “We merken dat er groei zit in de geitenkaasmarkt”, aldus Nils.
Wytske’s biologische witschimmelkaas van dichtbij. Nils: “We merken dat er groei zit in de geitenkaasmarkt”, aldus Nils.
Bij De Eenhoorn koffie & thee presenteerden Judith Oortmulder en Krista Fixe de biologische theerange aan de bezoekers.
Bij De Eenhoorn koffie & thee presenteerden Judith Oortmulder en Krista Fixe de biologische theerange aan de bezoekers.
Judith: “We werken rechtstreeks met de theeplantages samen, zonder tussenpersonen.”
Judith: “We werken rechtstreeks met de theeplantages samen, zonder tussenpersonen.”
De hele dag door veel te proeven bij Carla De Bruijckere van de Damse Kaasmakerij. 
De hele dag door veel te proeven bij Carla De Bruijckere van de Damse Kaasmakerij. 
Deze kaasjes zijn bij Odin verkrijgbaar.
Deze kaasjes zijn bij Odin verkrijgbaar.
Net als eerdere jaren was in de hoek van hal 1 een markt ingericht. 
Net als eerdere jaren was in de hoek van hal 1 een markt ingericht. 
Bij Gkazas olijfolie: Peter Tillemans, Floris Reurts, Andy Looie en Ynus Tuzkapan. Floris: “Onze olijfolie ligt in Nederland al in 2000 winkels.”
Bij Gkazas olijfolie: Peter Tillemans, Floris Reurts, Andy Looie en Ynus Tuzkapan. Floris: “Onze olijfolie ligt in Nederland al in 2000 winkels.”
Allesandro bij Naturalia. Dit keer weinig ‘bio-blaadjes’ in de stand. Achter hem zie je een biologische olijfolie staan.
Allesandro bij Naturalia. Dit keer weinig ‘bio-blaadjes’ in de stand. Achter hem zie je een biologische olijfolie staan.
Jorre Roggeband vertelde bij Brandt & Levie dat de biologische worstenlijn heel goed loopt.
Jorre Roggeband vertelde bij Brandt & Levie dat de biologische worstenlijn heel goed loopt.
De biologische worsten van Brandt & Levie.
De biologische worsten van Brandt & Levie.
Dorus van Loon, de enige biologische boer van de club, staat kaas te snijden bij Brabants Duingoed Kaas.
Dorus van Loon, de enige biologische boer van de club, staat kaas te snijden bij Brabants Duingoed Kaas.
Pieter Tent en Ton Severrien (GreenSprout) bezochten de beurs.
Pieter Tent en Ton Severrien (GreenSprout) bezochten de beurs.
Klaas Hoving en Margareth Bos presenteerden de nieuwste telg in de Horizon-familie: pijnboompittenpasta.
Klaas Hoving en Margareth Bos presenteerden de nieuwste telg in de Horizon-familie: pijnboompittenpasta.
Klaas: “Deze week hebben we de eerste uitlevering gehad, de reacties zijn er goed.”
Klaas: “Deze week hebben we de eerste uitlevering gehad, de reacties zijn er goed.”
Muriël Schueler toonde trots haar Dalicious dadelrepen aan het toegestroomde publiek.
Muriël Schueler toonde trots haar Dalicious dadelrepen aan het toegestroomde publiek.
Bij Jelmer Daniëls kon men terecht voor meer informatie over de diverse biologische merken die door Goodfoods vertegenwoordigd worden. “De eerste deelname vorig jaar bleek zeker voor herhaling vatbaar. Dit is een prettige beurs om onze markt verder uit te breiden.”
Bij Jelmer Daniëls kon men terecht voor meer informatie over de diverse biologische merken die door Goodfoods vertegenwoordigd worden. “De eerste deelname vorig jaar bleek zeker voor herhaling vatbaar. Dit is een prettige beurs om onze markt verder uit te breiden.”
O.a. deze drankjes van Gusto Organic trokken de aandacht van de bezoekers.
O.a. deze drankjes van Gusto Organic trokken de aandacht van de bezoekers.
Voor het eerst op deze beurs: Fervena. Sascha Kersten, Venetka Agayn en Willem Kalkman lieten proeven van de plantaardige kazen. Venetka: “Steeds meer cateraars en winkeliers vinden vegan interessant.”
Voor het eerst op deze beurs: Fervena. Sascha Kersten, Venetka Agayn en Willem Kalkman lieten proeven van de plantaardige kazen. Venetka: “Steeds meer cateraars en winkeliers vinden vegan interessant.”
Deze pesto bevat geen noten en is gluten- en sojavrij.
Deze pesto bevat geen noten en is gluten- en sojavrij.
Erik Sauër van El Sauco stond er ook weer. Voor hem een gloednieuwe productlijn.
Erik Sauër van El Sauco stond er ook weer. Voor hem een gloednieuwe productlijn.
Het gaat om de Chocolate Wonders van Booja-Booja.
Het gaat om de Chocolate Wonders van Booja-Booja.
Ard van Gaalen met de biologische kazen van BioStee.
Ard van Gaalen met de biologische kazen van BioStee.
Nieuwkomer in de BioStee-range is deze Pinoli kaas, met pijnboompitten.
Nieuwkomer in de BioStee-range is deze Pinoli kaas, met pijnboompitten.
(Rechts) Stephan Rijnaarts van Wijnimport Jos Rijnaarts.
(Rechts) Stephan Rijnaarts van Wijnimport Jos Rijnaarts.
In deze stand kon men onder meer informatie inwinnen over deze biologische rode wijn.
In deze stand kon men onder meer informatie inwinnen over deze biologische rode wijn.
Marja Bastiaansen snijdt bij Vandersterre een stuk van de gloednieuwe Demeter 12 kilo kaas in de leeftijden Jong, Jong Belegen en Pikant. “Hiermee kunnen we alle Demetermelk echt tot waarde brengen.”
Marja Bastiaansen snijdt bij Vandersterre een stuk van de gloednieuwe Demeter 12 kilo kaas in de leeftijden Jong, Jong Belegen en Pikant. “Hiermee kunnen we alle Demetermelk echt tot waarde brengen.”
Achter de kazen van Heerlijkheid Mariënwaerdt: Maddy van Wijk en Roos van Hal.
Achter de kazen van Heerlijkheid Mariënwaerdt: Maddy van Wijk en Roos van Hal.
Deze ‘zware jongens’ bij Kaashandel Remijn trokken veel bekijks (niet biologisch).
Deze ‘zware jongens’ bij Kaashandel Remijn trokken veel bekijks (niet biologisch).
In de stand van Kaashandel Remijn waren de spotlights onder meer gericht op deze Kaasfondue Koe en Geit van Hollandsche Meesters.
In de stand van Kaashandel Remijn waren de spotlights onder meer gericht op deze Kaasfondue Koe en Geit van Hollandsche Meesters.
Geraldine van den Heuvel met de enige bio-producten van Brauer Food (Ahornsiroop en Fond).
Geraldine van den Heuvel met de enige bio-producten van Brauer Food (Ahornsiroop en Fond).
Foodimpuls beschikt over een Skal-certificaat, maar had geen bio-producten bij. Op de foto: Sjoerd Marop.
Foodimpuls beschikt over een Skal-certificaat, maar had geen bio-producten bij. Op de foto: Sjoerd Marop.
Timothy Nuijen en Arnoud Francken presenteerden diverse nieuwe producten van John Altman: onder meer biologische popcorn Sweet Chilli en Salted Caramel.
Timothy Nuijen en Arnoud Francken presenteerden diverse nieuwe producten van John Altman: onder meer biologische popcorn Sweet Chilli en Salted Caramel.
Andere nieuwkomers: Nuts Sweet&Spicy en Lentil chips. In drie varianten.
Andere nieuwkomers: Nuts Sweet&Spicy en Lentil chips. In drie varianten.
Ook Biojournaal-redacteur Lenneke Pors-Schot mocht de grijpmachine even uittesten.
Ook Biojournaal-redacteur Lenneke Pors-Schot mocht de grijpmachine even uittesten.
Kees Boender van Your Well bekijkt de popcorn Seasalt.
Kees Boender van Your Well bekijkt de popcorn Seasalt.
Christian Lensen en Joost Castenmiller bij Wijndragers.
Christian Lensen en Joost Castenmiller bij Wijndragers.
“We krijgen mooie reacties op de kleine potjes ‘van TON’ voor in kerstpakketten”, aldus Christian.
“We krijgen mooie reacties op de kleine potjes ‘van TON’ voor in kerstpakketten”, aldus Christian.
De Mèkkerstee stond voor het eerst op het plein van Voets Specialiteiten. “We krijgen goede reacties op onze kant-en-klare kaasfondue”, vertelt Krijn Vermaas.
De Mèkkerstee stond voor het eerst op het plein van Voets Specialiteiten. “We krijgen goede reacties op onze kant-en-klare kaasfondue”, vertelt Krijn Vermaas.
Er zijn inmiddels drie varianten: Truffel Kaasfondue, een geitenkaas-fondue en een koeienkaas-fondue.
Er zijn inmiddels drie varianten: Truffel Kaasfondue, een geitenkaas-fondue en een koeienkaas-fondue.
Weer volop kerstpakket-inspiratie bij Voets Specialiteiten. “Ik ben weer heel tevreden over het totaalplaatje.”
Weer volop kerstpakket-inspiratie bij Voets Specialiteiten. “Ik ben weer heel tevreden over het totaalplaatje.”
Nog wat bio-producten gespot in de Voets Specialiteiten Verzamelstand… De soepen van de KleinsteSoepfabriek.
Nog wat bio-producten gespot in de Voets Specialiteiten Verzamelstand… De soepen van de KleinsteSoepfabriek.
En deze biologische maïspasta.
En deze biologische maïspasta.
Chutney’s en jams van Heerlijkheid Mariënwaerdt.
Chutney’s en jams van Heerlijkheid Mariënwaerdt.
En biologische thee van Yogi Tea.
En biologische thee van Yogi Tea.
Frank Jansen bij de English Tea Shop: “Advent is echt groeiende, dat verkopen we elk jaar meer.”
Frank Jansen bij de English Tea Shop: “Advent is echt groeiende, dat verkopen we elk jaar meer.”
Leuk voor in de kerstboom.
Leuk voor in de kerstboom.
Jesper Otte vertelt dat biologisch steeds beter loopt bij Natural Spices.
Jesper Otte vertelt dat biologisch steeds beter loopt bij Natural Spices.
“De hardlopers zijn onze kruidenboter- en guacamolekruiden.”
“De hardlopers zijn onze kruidenboter- en guacamolekruiden.”
Marc Bysse van Verduijn’s fine biscuits.
Marc Bysse van Verduijn’s fine biscuits.
Nadine Schothorst en Milou Wieringh vertellen dat steeds meer producten van Pineut biologisch zijn.
Nadine Schothorst en Milou Wieringh vertellen dat steeds meer producten van Pineut biologisch zijn.
Een klein deel van het bio-aanbod.
Een klein deel van het bio-aanbod.
Tyson Mutabazi en Victoria Leroy met voor hen de biologische ontbijtmixen van I Just Love Breakfast. De variant met cashew banana is het populairst.
Tyson Mutabazi en Victoria Leroy met voor hen de biologische ontbijtmixen van I Just Love Breakfast. De variant met cashew banana is het populairst.
Antoine Bergeijk met de biologische jams van JanBax. 
Antoine Bergeijk met de biologische jams van JanBax. 
Michel Hendriks van Foodkitchen vertelde ons wat meer over de nieuwe Bennetto chocolade. Bij Foodkitchen is ook de bio-thee van Mr. Jones verkrijgbaar.
Michel Hendriks van Foodkitchen vertelde ons wat meer over de nieuwe Bennetto chocolade. Bij Foodkitchen is ook de bio-thee van Mr. Jones verkrijgbaar.
"Wij hebben dit Nieuw-Zeelandse chocolademerk naar Europa gehaald."
"Wij hebben dit Nieuw-Zeelandse chocolademerk naar Europa gehaald."
Sake Thorenaar vertelt dat ze heel positieve reacties krijgen van bezoekers die de siropen van Searoop proeven. 
Sake Thorenaar vertelt dat ze heel positieve reacties krijgen van bezoekers die de siropen van Searoop proeven. 
Eduard Treur van het gelijknamige kaasbedrijf. 
Eduard Treur van het gelijknamige kaasbedrijf. 
Bij hen zijn onder meer de biologische kazen van De Mèkkerstee verkrijgbaar.
Bij hen zijn onder meer de biologische kazen van De Mèkkerstee verkrijgbaar.
Jaap Matthijssen bij Geels Koffie & Thee. De best verkopende bio-thee is de gember-citroen kruideninfusie. 
Jaap Matthijssen bij Geels Koffie & Thee. De best verkopende bio-thee is de gember-citroen kruideninfusie. 
Eén van de biologische theesoorten die bij Geels Koffie & Thee verkrijgbaar is. 
Eén van de biologische theesoorten die bij Geels Koffie & Thee verkrijgbaar is. 
Elle van de Stadt toont de biologische olijfolie die bij Greenomic Delikatessen verkrijgbaar is. 
Elle van de Stadt toont de biologische olijfolie die bij Greenomic Delikatessen verkrijgbaar is. 
Bij dit Duitse bedrijf zijn ook deze biologische pasta's verkrijgbaar.
Bij dit Duitse bedrijf zijn ook deze biologische pasta's verkrijgbaar.
Carlo Moro van Mercato Italiano. 
Carlo Moro van Mercato Italiano. 
Met o.a. deze Italiaanse biologische limonades.
Met o.a. deze Italiaanse biologische limonades.
En deze bio-balsamico. 
En deze bio-balsamico. 
Youri van der Heijden en Bart Schepens bij Blue Olive, importeur en distributeur van delicatessen met een verhaal.
Youri van der Heijden en Bart Schepens bij Blue Olive, importeur en distributeur van delicatessen met een verhaal.
Bij hen kan je onder meer terecht voor de bio-olijfoliën van Abma's en deze jams van Cortijo de Sarteneja.
Bij hen kan je onder meer terecht voor de bio-olijfoliën van Abma's en deze jams van Cortijo de Sarteneja.
Enzo Mazza geeft wat uitleg over GILI's non alcoholic drinks.
Enzo Mazza geeft wat uitleg over GILI's non alcoholic drinks.
Nieuw in het assortiment is deze Masala Chai Elixer.
Nieuw in het assortiment is deze Masala Chai Elixer.
De Bommel & Bommel 'delicatessenstraat' was weer goed gevuld.
De Bommel & Bommel 'delicatessenstraat' was weer goed gevuld.
Dineke van Bommel toont de nieuwe verpakkingen van Mad Lab (België). 
Dineke van Bommel toont de nieuwe verpakkingen van Mad Lab (België). 
De Advent Calendar van Generous, gevuld met biologische glutenvrije lekkernijen gooit hoge ogen volgens Dineke. 
De Advent Calendar van Generous, gevuld met biologische glutenvrije lekkernijen gooit hoge ogen volgens Dineke. 
Piet den Hertog van De Mèkkerstee in de stand van De Kaasfabriek. 
Piet den Hertog van De Mèkkerstee in de stand van De Kaasfabriek. 
Arto Karacoban vertelde de bezoekers meer over de biologische kazen van het Deense merk Thise. Rechts Mariëlle David. 
Arto Karacoban vertelde de bezoekers meer over de biologische kazen van het Deense merk Thise. Rechts Mariëlle David. 
Een drukke bedoeling bij De Kaasfabriek. Rechts op de voorgrond de bio-kaaslijn Achterhooks Dearntjen. 
Een drukke bedoeling bij De Kaasfabriek. Rechts op de voorgrond de bio-kaaslijn Achterhooks Dearntjen. 
Sfeerverhogende muziek bij GustoNL.
Sfeerverhogende muziek bij GustoNL.
Jasper Steenwinkel vertelde meer over de Italiaanse (bio-)producten van GustoNL. 
Jasper Steenwinkel vertelde meer over de Italiaanse (bio-)producten van GustoNL. 
Op 29 en 30 september 2025 vindt de volgende editie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats.
Op 29 en 30 september 2025 vindt de volgende editie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten plaats.
Schulp was niet te missen deze editie. Niet alleen de grote van de stand maar ook de vernieuwde kledingstijl viel op bij de bezoekers.
Schulp was niet te missen deze editie. Niet alleen de grote van de stand maar ook de vernieuwde kledingstijl viel op bij de bezoekers.
Diederik Slieker en Lucas Heijboer hebben een golden Award voor hun Berry sèche en een Zilvere Award voor de Berry Tomate-Olive.
Diederik Slieker en Lucas Heijboer hebben een golden Award voor hun Berry sèche en een Zilvere Award voor de Berry Tomate-Olive.
Henk Harkink van Hevel Vacuum
Henk Harkink van Hevel Vacuum
Joel Koemans en Wilm Koemans van Davis Pure Foods. Onderdeel van Davis Europe.
Joel Koemans en Wilm Koemans van Davis Pure Foods. Onderdeel van Davis Europe.
Bram Hakvoort van 1906 - makers van Charcuterie.
Bram Hakvoort van 1906 - makers van Charcuterie.
Jordy Weekers en Simone van den Biezen van Keilekker Brabatsche Worstenbroodjes.
Jordy Weekers en Simone van den Biezen van Keilekker Brabatsche Worstenbroodjes.
Cees Jan de Bruijn met hun nieuwe wintersappen.
Cees Jan de Bruijn met hun nieuwe wintersappen.
Marc Linssen en Sophie de Rooij van Peridot Food.
Marc Linssen en Sophie de Rooij van Peridot Food.
Zoals altijd een drukte op de stand van King Nuts & Raaphorst
Zoals altijd een drukte op de stand van King Nuts & Raaphorst
Johan Hamerpagt van Jovino Import. Hebben een nieuw concept. De verrasingsbox van borrelfriends voor de wijnliefhebber die houd van gezellig borrelen met familie en vrienden.
Johan Hamerpagt van Jovino Import. Hebben een nieuw concept. De verrasingsbox van borrelfriends voor de wijnliefhebber die houd van gezellig borrelen met familie en vrienden.
 Cees Verburg van het gelijknamige kaasbedrijf.
 Cees Verburg van het gelijknamige kaasbedrijf.
Adri den Dekker van Kaasall-in.
Adri den Dekker van Kaasall-in.
Het beurs team van de Delinuts.
Het beurs team van de Delinuts.
Chris Kenselaar van Verbunt Verlinden. 25% van hun wijnen zijn Biologisch. En dat is een groeiend percentage.
Chris Kenselaar van Verbunt Verlinden. 25% van hun wijnen zijn Biologisch. En dat is een groeiend percentage.
Roy Selder, Djen Geurts en Giovanni Lotze van Appeven Fruitsappen.
Roy Selder, Djen Geurts en Giovanni Lotze van Appeven Fruitsappen.
Jos Gijsbers van Budels met de nieuwe Capucijn Tripel.
Jos Gijsbers van Budels met de nieuwe Capucijn Tripel.
Thom Geurtsen van Delicious Food & Gourmet met de nieuwe biologische pastasaus. Binnenkort te vinden in de delicatessen winkels.
Thom Geurtsen van Delicious Food & Gourmet met de nieuwe biologische pastasaus. Binnenkort te vinden in de delicatessen winkels.
Jan Jelders van The Nuts and Dried Fruits Company uit België. Op de stand bij Nuts Today.
Jan Jelders van The Nuts and Dried Fruits Company uit België. Op de stand bij Nuts Today.
Gerrit Scholten, Ervina van der Veen en Gaïrt Scholten van Treasure Tea Company.
Gerrit Scholten, Ervina van der Veen en Gaïrt Scholten van Treasure Tea Company.
Het team van Verstegen Spices & Sauces.
Het team van Verstegen Spices & Sauces.
Ron Dikstaal van CONO Kaasmakers. Op dit moment alleen de belegen kaas Biologisch.
Ron Dikstaal van CONO Kaasmakers. Op dit moment alleen de belegen kaas Biologisch.
Theo Horden en Remco Dennekamp van Ridder en Den Hertog.
Theo Horden en Remco Dennekamp van Ridder en Den Hertog.
Jurgen Nouws van Dejong Cheese - Alphenaer. Producent van geitenkaas
Jurgen Nouws van Dejong Cheese - Alphenaer. Producent van geitenkaas
Willem Dijk, Evert Pross, Thomas Nijen en Tom Schothuis van Willem Dijk.
Willem Dijk, Evert Pross, Thomas Nijen en Tom Schothuis van Willem Dijk.
Het team van Postuma.
Het team van Postuma.