Carl Siegert en Ruud Nederend van bakkerij Carl Siegert.
Sinds dit jaar de Kornheimer Desemin hun assortiment.
Raphael van Reusel en Enzo Mazza van Gili Drinks. Sinds 2021 producent van non alcoholische dranken.
Rob van der Meijden, Bart van der Meijden, Tom Hennen en Ken Smit van Fritz Kola.
Nasr en Maimoena Joemman van Zainab Foods. Zij hebben biologische Roti.
De dames van PerfectTed Matcha.
Julien ten Napel en Marcel Vogel van Consenza. Een merk van De Smaakspecialist. Leverancier van Glutenvrije producten.
Myrte Gijsbers, Kees Degen en Fleur Kuipers van Rootzz of Nature.
Het team van Movers 'n Shakers bv met hun merk Soof drinks met in het midden hun nieuwe tapsysteem. Zowel te gebruiken met plat en bruiswater.
Bij Batu Kombucha was er veel interesse naar hun product.
Wouter Nolen en Margot Verhaagen van Searoop bij de nieuwe postmix.
Karin Gefken en Celina Carty van Agroposta Lemonades.
Joeri van Waeyenberge en Bart Brummans van De Trog met het merk Pur Pain
Jawat Mohafid en Mohammed Eidizadeh van Bio Futura bv.
Menno 't Hoen van Vanmenno voor het eerst op de Gastvrij in Rotterdam.
De Maza truck met verse hoemoes, falafel en groentespreads.
Lars Van Kranenburg en David Damman van Mojo Maté.
Wouter de Bruin, Guillaume Stille, Jeffrey Afolabi, Patricia Hoek-Verhoeven en Rian Faaij van QSTA.
Op de stand van QSTA stonden verschillende leveranciers. Zo ook Pepijn en Andrea van Boerderijs.
En ook Richard van der Linden van Delta Wines en Iris Hanka van Kolonne/Null.
Bas Koeijer van Roem van Yerseke met hun oesters.
Even langs de koks die een demonstratie geven. Mooie maar vooral heerlijke gerechten.
Jelle Schmidt, Kenny van Gent en Mitchel Waterreus van JetDrinks.
Erik de Wit en Lou de Wit van Rose & Vanilla.
Sinds deze week ook dit formaat taartjes voor dessert verkrijgbaar bij Rose & Vanilla. Nu ook voor de horeca en catering.
Naomi Hardeman en Amber Terpstra van Glutenvrije Webshop.
Het team van Oatly. Zij hebben de Bio Barista haverdrink.
Het team van Van Gelder met Kees Mourits, Martin van Pelt, Hans van der Wegen, Ron Heijstek, Els Zubeldia, Corné Pijnenburg en Anton van Gelder. Zij introduceerden plantaardige ganzenlever op basis van van cashewnoten, lekker smeuïg en smaakvol.
Niels van den Berg en Rudolf Sluimer van Rungis
Eric Miete en Egon Verstraeten van Koppert Cress.
De beurstijgers van Schulp. Met Hank Koetsier rechts, de nieuwste anwinst bij Schulp.
Mitch en Mariscsa Prins bij een uitgebreid assortiment cressen en eetbare bloemen van Cresco.