Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioXpo 2024 (Brussels Gate)

De BioXpo 2024 vond op 24 en 25 maart 2024 plaats. Dit keer op een nieuwe locatie: Brussels Gate.
De BioXpo 2024 vond op 24 en 25 maart 2024 plaats. Dit keer op een nieuwe locatie: Brussels Gate.
BioXpo is de grootste biologische vakbeurs in België. 
BioXpo is de grootste biologische vakbeurs in België. 
Edith Gomes met de biologische spreads en sauzen van Natura. Rechts de mosterd van Bister. "We scoren zeker met de Belgische herkomst van onze mosterd."
Edith Gomes met de biologische spreads en sauzen van Natura. Rechts de mosterd van Bister. "We scoren zeker met de Belgische herkomst van onze mosterd."
Bij Generous: Milena Kalagova en Perrine Ducornait. Eind van het jaar komen er chocolate crisp cookies aan in consumentenverpakking, die verkopen al heel goed in bulkwinkels. 
Bij Generous: Milena Kalagova en Perrine Ducornait. Eind van het jaar komen er chocolate crisp cookies aan in consumentenverpakking, die verkopen al heel goed in bulkwinkels. 
Nieske Jaspers en Marian Rustema brachten namens Kaasmakerij Henri Willig/Hooidammer Bio een bezoek aan de beurs. 
Nieske Jaspers en Marian Rustema brachten namens Kaasmakerij Henri Willig/Hooidammer Bio een bezoek aan de beurs. 
Bieke Vanduffel toonde bij Elements niet alleen de nieuwe 'Rise Lunch Boxen' van Klean Kanteen. Een andere nieuwkomer is deze thermosfles voorzien van een dop met een ingebouwd rietje. 
Bieke Vanduffel toonde bij Elements niet alleen de nieuwe 'Rise Lunch Boxen' van Klean Kanteen. Een andere nieuwkomer is deze thermosfles voorzien van een dop met een ingebouwd rietje. 
Alle onderdelen kunnen losgemaakt worden, voor een goede reiniging in de vaatwasser. 
Alle onderdelen kunnen losgemaakt worden, voor een goede reiniging in de vaatwasser. 
Joyce Vandewalle bij Terra, gespecialiseerd in biologische specialiteiten uit (voornamelijk) Italië. 
Joyce Vandewalle bij Terra, gespecialiseerd in biologische specialiteiten uit (voornamelijk) Italië. 
Nieuw is dit merk voor verse pasta's. "Het gaat om ambachtelijke met de handgevulde authentieke pasta's in diverse varianten."
Nieuw is dit merk voor verse pasta's. "Het gaat om ambachtelijke met de handgevulde authentieke pasta's in diverse varianten."
Leyre Monreal vertelde bij Terra wat meer over de AGF-producten van het Spaanse bedrijf Gumendi. 
Leyre Monreal vertelde bij Terra wat meer over de AGF-producten van het Spaanse bedrijf Gumendi. 
Emile (stagiair) en Sébastien De Waele bij Livip. Nieuw in het aanbod natuurlijke alcoholvrije aperitieven is de Miss Sunshine 'Orange blossom kiss'. 
Emile (stagiair) en Sébastien De Waele bij Livip. Nieuw in het aanbod natuurlijke alcoholvrije aperitieven is de Miss Sunshine 'Orange blossom kiss'. 
De Miss Sunshine (in het midden) is een kruidige grapefruit blend.
De Miss Sunshine (in het midden) is een kruidige grapefruit blend.
Bij 694 Aperitivo: Martin Bertrand. 694 Aperitivo is een 'organic bitter', die geïntroduceerd werd naast de Arduenna organic gin. 
Bij 694 Aperitivo: Martin Bertrand. 694 Aperitivo is een 'organic bitter', die geïntroduceerd werd naast de Arduenna organic gin. 
"De reacties zijn erg goed. Hij smaakt natuurlijk wel heel anders dan onze gin."
"De reacties zijn erg goed. Hij smaakt natuurlijk wel heel anders dan onze gin."
Op bezoek: Pieterjan Kok (Good Foods) en Ton Severrien (GreenSprout). 
Op bezoek: Pieterjan Kok (Good Foods) en Ton Severrien (GreenSprout). 
Thibaud Godet bij Terroirist, bij hem zijn diverse producten van kleinschalige producenten verkrijgbaar. Hij levert vooral veel aan de horeca in Brussel en omgeving. 
Thibaud Godet bij Terroirist, bij hem zijn diverse producten van kleinschalige producenten verkrijgbaar. Hij levert vooral veel aan de horeca in Brussel en omgeving. 
Bij Terroirist zijn onder meer deze biologische geroosterde hazelnoten va Coopernocciole verkrijgbaar. 
Bij Terroirist zijn onder meer deze biologische geroosterde hazelnoten va Coopernocciole verkrijgbaar. 
Sophie Konings liet bij Pajottenlander proeven van de diverse fruitsappen en haverdranken van Pajottenlander en de drankjes van FRUJI. Ze vertelde dat de laatst toegevoegde drank, de rijstdrank, erg goed ontvangen is. 
Sophie Konings liet bij Pajottenlander proeven van de diverse fruitsappen en haverdranken van Pajottenlander en de drankjes van FRUJI. Ze vertelde dat de laatst toegevoegde drank, de rijstdrank, erg goed ontvangen is. 
En er was meer nieuws te melden: Pajottenlander gaat het merk Nova na een faillissement nieuw leven inblazen. Binnenkort weer verkrijgbaar in drie smaken.  
En er was meer nieuws te melden: Pajottenlander gaat het merk Nova na een faillissement nieuw leven inblazen. Binnenkort weer verkrijgbaar in drie smaken.  
Frederiek Ballière en Barbara Jacops bij Belfond, het bedrijf achter het merk Brothway. 
Frederiek Ballière en Barbara Jacops bij Belfond, het bedrijf achter het merk Brothway. 
Diverse drinkbouillions van Brothway. 
Diverse drinkbouillions van Brothway. 
"Bij ons zijn nu ook deze kruidenmixen verkrijgbaar, dit past mooi in assortiment."
"Bij ons zijn nu ook deze kruidenmixen verkrijgbaar, dit past mooi in assortiment."
Sandy Vree en Herco Schoemaker bij IDorganics. Erg tevreden met de mooie plek, letterlijk in het midden van de hal.  
Sandy Vree en Herco Schoemaker bij IDorganics. Erg tevreden met de mooie plek, letterlijk in het midden van de hal.  
Een paar nieuwkomers: Pecannoten omhuld met havermelkchocolade & kaneel en Amandelen omhuld met cappuccinochocolade. 
Een paar nieuwkomers: Pecannoten omhuld met havermelkchocolade & kaneel en Amandelen omhuld met cappuccinochocolade. 
Koen Descheemaeker van beursorganisator Nutrimedes. 
Koen Descheemaeker van beursorganisator Nutrimedes. 
Proeven van Ginger Jack's gemberdrankjes kon bij Frederic Bodson en Jan Verhoeven. 
Proeven van Ginger Jack's gemberdrankjes kon bij Frederic Bodson en Jan Verhoeven. 
Namens Bioflore: Philippe Nadobny en Severine Mathonet. 
Namens Bioflore: Philippe Nadobny en Severine Mathonet. 
Philippe vertelde dat deze gemmotherapie-lijn gloednieuw is. "Deze hebben we tien dagen geleden geproduceerd."
Philippe vertelde dat deze gemmotherapie-lijn gloednieuw is. "Deze hebben we tien dagen geleden geproduceerd."
Nieuw van Mad Lab: Dips 'n Snacks, in twee varianten - hummus cumin-lemon & hummus Indian style. 
Nieuw van Mad Lab: Dips 'n Snacks, in twee varianten - hummus cumin-lemon & hummus Indian style. 
Yann Hugo bij Mad Lab. 
Yann Hugo bij Mad Lab. 
Fijn: veel daglicht in de hal. 
Fijn: veel daglicht in de hal. 
Rob Bos en Rogier Jongman vertelden de bezoekers over alle mogelijkheden die Eco-Groothandel biedt. 
Rob Bos en Rogier Jongman vertelden de bezoekers over alle mogelijkheden die Eco-Groothandel biedt. 
Binnenkort meer informatie over deze samenwerking tussen EcoEgg en Spongebob Squarepants. 
Binnenkort meer informatie over deze samenwerking tussen EcoEgg en Spongebob Squarepants. 
Veel eenheid in de hal dankzij deze stellages waarmee exposanten toch 'de hoogte in' konden.
Veel eenheid in de hal dankzij deze stellages waarmee exposanten toch 'de hoogte in' konden.
Een drukke bedoeling bij Marma. De groothandel meldde zeer recent dat ze gaan investeren in extra dienstverlening aan de zelfstandige winkelier. 
Een drukke bedoeling bij Marma. De groothandel meldde zeer recent dat ze gaan investeren in extra dienstverlening aan de zelfstandige winkelier. 
Ronald Bakker bracht namens Organic Flavour Company een bezoek aan de beurs. Rechts Johan de Blieck van Marma. 
Ronald Bakker bracht namens Organic Flavour Company een bezoek aan de beurs. Rechts Johan de Blieck van Marma. 
Hoe zal Marma samen met Bioshop winkeliers het verschil gaan maken? Daarover was uiteraard ook meer informatie te verkrijgen in de stand. Jenci Vanhove (Amista), Steve Portauwe (Marma), Kristof Depuydt (Amista) en Michiel Schepers (Amista). 
Hoe zal Marma samen met Bioshop winkeliers het verschil gaan maken? Daarover was uiteraard ook meer informatie te verkrijgen in de stand. Jenci Vanhove (Amista), Steve Portauwe (Marma), Kristof Depuydt (Amista) en Michiel Schepers (Amista). 
Gaelle Mazza toont één van de natuurlijke en alcoholvrije biologische gemberdrankjes van Gili. 
Gaelle Mazza toont één van de natuurlijke en alcoholvrije biologische gemberdrankjes van Gili. 
Bij Biofresh: Luc Dossche, Wendy Soli, Abdel El Hosni, Emilie Ghobert en Rodolphe Tramasure. Nieuw is onder meer het merk GingerJoy, exclusief voor de natuurvoedingshandel. En links op de voorgrond staat het door Udea ontwikkelde schoonmaakmerk The Good Witch, dat op de Biofach gelanceerd werd. 
Bij Biofresh: Luc Dossche, Wendy Soli, Abdel El Hosni, Emilie Ghobert en Rodolphe Tramasure. Nieuw is onder meer het merk GingerJoy, exclusief voor de natuurvoedingshandel. En links op de voorgrond staat het door Udea ontwikkelde schoonmaakmerk The Good Witch, dat op de Biofach gelanceerd werd. 
Sabrina de Neyer en Cédric Mourlon bij Distribio. 
Sabrina de Neyer en Cédric Mourlon bij Distribio. 
Distribio richtte de schijnwerpers onder meer op de merken Coslys en Etamine. 
Distribio richtte de schijnwerpers onder meer op de merken Coslys en Etamine. 
Alise en Jeroen Kramer zijn al vele jaren vertrouwde gezichten in de stand van Horizon Natuurvoeding. Ze zijn bezig aan de laatste reeks beurzen (hierna volgen nog de regionale beurzen in Duitsland). Zij toonden onder meer de nieuwe look van Monki. En men kon proeven van de pistachepasta en pecanpasta van Horizon. 
Alise en Jeroen Kramer zijn al vele jaren vertrouwde gezichten in de stand van Horizon Natuurvoeding. Ze zijn bezig aan de laatste reeks beurzen (hierna volgen nog de regionale beurzen in Duitsland). Zij toonden onder meer de nieuwe look van Monki. En men kon proeven van de pistachepasta en pecanpasta van Horizon. 
Michaël Riga bij Vajra. De groothandel en verdeler van biologische producten gaf diverse leveranciers de kans om hun producten aan het publiek te presenteren. Michaël: "Het beste is om de producenten zelf over de producten en merken te laten vertellen."
Michaël Riga bij Vajra. De groothandel en verdeler van biologische producten gaf diverse leveranciers de kans om hun producten aan het publiek te presenteren. Michaël: "Het beste is om de producenten zelf over de producten en merken te laten vertellen."
Lucio di Berti stond namens het Britse merk Clearspring in de stand van Vajra.
Lucio di Berti stond namens het Britse merk Clearspring in de stand van Vajra.
Gert-Jan de Groot van Casa del Fermentino vertelde dat de notenpasta vanaf mei bij Mannavita verkrijgbaar zal zijn. 
Gert-Jan de Groot van Casa del Fermentino vertelde dat de notenpasta vanaf mei bij Mannavita verkrijgbaar zal zijn. 
Derde van links is Lilou Cajot, oprichter van LustyFoods. Zij heeft vijf verse biologische sauzen op basis van groenten en hennepzaad ontwikkeld. 
Derde van links is Lilou Cajot, oprichter van LustyFoods. Zij heeft vijf verse biologische sauzen op basis van groenten en hennepzaad ontwikkeld. 
Vier van de sauzen: Golden Goodness, Back to the Roots, Broc'n Roll en Pepper Perfect. OP de foto ontbreekt de Green Deal. 
Vier van de sauzen: Golden Goodness, Back to the Roots, Broc'n Roll en Pepper Perfect. OP de foto ontbreekt de Green Deal. 
Carla de Bauijker van de Damse Kaasmakerij. 
Carla de Bauijker van de Damse Kaasmakerij. 
Hans Apontoweil van Fris Gedroogd Fruit, met naast hem de biologische lijn van Lilifruit. Ook schonk hij aandacht aan de proteïnechips van Madal Bal. 
Hans Apontoweil van Fris Gedroogd Fruit, met naast hem de biologische lijn van Lilifruit. Ook schonk hij aandacht aan de proteïnechips van Madal Bal. 
Monique van der Meer-Ruhe was namens Florentin present op de BioXpo. 
Monique van der Meer-Ruhe was namens Florentin present op de BioXpo. 
Nieuw van Florentin zijn deze Hummus Mango & Curry en drie tapenades, eentje op basis van tomaten en twee op basis van olijven (zonder pijnboompitten). 
Nieuw van Florentin zijn deze Hummus Mango & Curry en drie tapenades, eentje op basis van tomaten en twee op basis van olijven (zonder pijnboompitten). 
Het team van Ecocert. 
Het team van Ecocert. 
Ana Donne van Analove, alle producten hebben een basis van gedroogd fruit, noten en kruiden. Onder meer verkrijgbaar bij Bio-Planet en de snackrepen liggen onder meer bij kaasspeciaalzaken. 
Ana Donne van Analove, alle producten hebben een basis van gedroogd fruit, noten en kruiden. Onder meer verkrijgbaar bij Bio-Planet en de snackrepen liggen onder meer bij kaasspeciaalzaken. 
Michiel van Meervenne van Kriket met Livia Durazzo van Yuma. De biologische crackers van Yuma bevatten krekeleiwit. 
Michiel van Meervenne van Kriket met Livia Durazzo van Yuma. De biologische crackers van Yuma bevatten krekeleiwit. 
Joyce Weerman en Eric van Gool bij imkerij De Traay. 
Joyce Weerman en Eric van Gool bij imkerij De Traay. 
In hun stand onder meer aandacht voor de zonnebloem raathoning.
In hun stand onder meer aandacht voor de zonnebloem raathoning.
Pierre Colon bij de Brusselse biologische bierbrouwerij 'drinkdrink!'. Zij introduceren elke maand een tijdelijk biertje. 
Pierre Colon bij de Brusselse biologische bierbrouwerij 'drinkdrink!'. Zij introduceren elke maand een tijdelijk biertje. 
Nieuw in het aanbod is deze 'Velo de ma Sour' (met rabarber). 
Nieuw in het aanbod is deze 'Velo de ma Sour' (met rabarber). 
Ströme is de naam van de gloednieuwe 'inclusive & sustainable' beautylijn die ontwikkeld is door X-Performance. Op de foto: Corina Jaspers en Gemma Esteller. 
Ströme is de naam van de gloednieuwe 'inclusive & sustainable' beautylijn die ontwikkeld is door X-Performance. Op de foto: Corina Jaspers en Gemma Esteller. 
"De flesjes zijn verpakt in doosjes die gemaakt zijn van biologische champignons", aldus Corina.  
"De flesjes zijn verpakt in doosjes die gemaakt zijn van biologische champignons", aldus Corina.  
Bij X-Performance is ook deze nieuwe deocrème van Ben&Anna verkrijgbaar. 
Bij X-Performance is ook deze nieuwe deocrème van Ben&Anna verkrijgbaar. 
Sophie Haentjens en Kathleen Stessert van Superstories, met voor hen de nieuwste repen.
Sophie Haentjens en Kathleen Stessert van Superstories, met voor hen de nieuwste repen.
Sophie: "Deze repen zijn gemaakt van pure sesam met honing en chocolade. We hebben ze al langer in bulk, maar nu dus ook in consumentenverpakking."
Sophie: "Deze repen zijn gemaakt van pure sesam met honing en chocolade. We hebben ze al langer in bulk, maar nu dus ook in consumentenverpakking."
Sandra de Dood bij Yogi Tea. 
Sandra de Dood bij Yogi Tea. 
Twee nieuwkomers van Yogi Tea. "Ook introduceren we in september de Morning Energy en de Berry Vanilla."
Twee nieuwkomers van Yogi Tea. "Ook introduceren we in september de Morning Energy en de Berry Vanilla."
Antony Lapalut van Ecodis. 
Antony Lapalut van Ecodis. 
"Wij presenteren hier onder andere dit herbruikbare, wasbare en 100% recyclebare eierdoosje. Het is gemaakt van hergebruikte eierschalen en bioplastic."
"Wij presenteren hier onder andere dit herbruikbare, wasbare en 100% recyclebare eierdoosje. Het is gemaakt van hergebruikte eierschalen en bioplastic."
KULT Kefir deelde de stand met Buddy. Jehan Matthieu (Buddy) en Axelle Otteun (KULT Kefir). 
KULT Kefir deelde de stand met Buddy. Jehan Matthieu (Buddy) en Axelle Otteun (KULT Kefir). 
Nieuw van KULT Kefir: Water Kefir (ongepasteuriseerd) in flesjes. 
Nieuw van KULT Kefir: Water Kefir (ongepasteuriseerd) in flesjes. 
Remko Hartveldt en Boudewijn van der Kroft stonden namens TerraSana op de beurs. Men kon hier onder meer proeven van het nieuwe Omega-3 brood, de Umami saus en Teriyaki woksaus. 
Remko Hartveldt en Boudewijn van der Kroft stonden namens TerraSana op de beurs. Men kon hier onder meer proeven van het nieuwe Omega-3 brood, de Umami saus en Teriyaki woksaus. 
In de groepsstand van BioForum stonden allerlei Vlaamse bio-producenten.  
In de groepsstand van BioForum stonden allerlei Vlaamse bio-producenten.  
Katrijn Stokman geeft uitleg over het kaasaanbod van Het Hinkelspel. 
Katrijn Stokman geeft uitleg over het kaasaanbod van Het Hinkelspel. 
Bij Jeroen Michels konden bezoekers proeven van vlieRonade.
Bij Jeroen Michels konden bezoekers proeven van vlieRonade.
Simon loos vertelt dat vooral de rosé van Wijndomein Hoenshof erg populair is momenteel. 
Simon loos vertelt dat vooral de rosé van Wijndomein Hoenshof erg populair is momenteel. 
Bunch is een raw bar op basis van dadels, nootjes en chocolade (70% cacao). Op de foto: Julia Lok en Kevin Kurylak. 
Bunch is een raw bar op basis van dadels, nootjes en chocolade (70% cacao). Op de foto: Julia Lok en Kevin Kurylak. 
Kevin: "De ovale vorm oogt veel mooier."
Kevin: "De ovale vorm oogt veel mooier."
Moussa Faye en Alioune Ba vertelden dat ze Moussa's Biosap ook graag in Nederland willen gaan verkopen. 
Moussa Faye en Alioune Ba vertelden dat ze Moussa's Biosap ook graag in Nederland willen gaan verkopen. 
Ook zij bieden een alternatief voor alcoholische dranken of suikerhoudende limonade. 
Ook zij bieden een alternatief voor alcoholische dranken of suikerhoudende limonade. 
Bij STIRRR: Emilie Tchekouteff en Hélène De Beurme. "Wij produceren kruidenmengsels met superfoods, die op allerlei manieren gebruikt kunnen worden."
Bij STIRRR: Emilie Tchekouteff en Hélène De Beurme. "Wij produceren kruidenmengsels met superfoods, die op allerlei manieren gebruikt kunnen worden."
Namens BioForum: Marijke van Ranst, Alexander Claeys, Laura van Lokven en Sara van Dijck. 
Namens BioForum: Marijke van Ranst, Alexander Claeys, Laura van Lokven en Sara van Dijck. 
Raf van Pottelbergh vertelde bij Brouwerij 3 Fonteinen erg tevreden te zijn over de kwaliteit van de beursbezoekers. 
Raf van Pottelbergh vertelde bij Brouwerij 3 Fonteinen erg tevreden te zijn over de kwaliteit van de beursbezoekers. 
Een Nederlands tintje bij Freja Food; de koekjes van Corn Crake. 
Een Nederlands tintje bij Freja Food; de koekjes van Corn Crake. 
Isabelle Vranken bij Freja Food. 
Isabelle Vranken bij Freja Food. 
Johan Christiaens vertelt meer over het biologische rundvlees van Hierford. 
Johan Christiaens vertelt meer over het biologische rundvlees van Hierford. 
Jeffrey Balrak toont Dzjing. 
Jeffrey Balrak toont Dzjing. 
Waarin weten deze drankjes zich te onderscheiden?: "Dat zit vooral in de verfijning in de smaken, deze drankjes bevatten veel meer dan enkel gember. Veel van de ingrediënten zijn Fairtrade gecertificeerd."
Waarin weten deze drankjes zich te onderscheiden?: "Dat zit vooral in de verfijning in de smaken, deze drankjes bevatten veel meer dan enkel gember. Veel van de ingrediënten zijn Fairtrade gecertificeerd."
Binnen een jaar na de oprichting al voor het eerst op de BioXpo: Katelijne Van de Velde met Eeva. Met haar thee kan men onder meer zelf ijsthee maken. 
Binnen een jaar na de oprichting al voor het eerst op de BioXpo: Katelijne Van de Velde met Eeva. Met haar thee kan men onder meer zelf ijsthee maken. 
Anne Becker en Pieter Harrie van het pure sap Volpit. 
Anne Becker en Pieter Harrie van het pure sap Volpit. 
Ze hebben het volledige proces in handen, van teelt tot afvulling. 
Ze hebben het volledige proces in handen, van teelt tot afvulling. 
Emese Perduk en Willy Oldenhave bij Maya Seitan. Nieuw zijn gehakt, mochi en tempeh. 
Emese Perduk en Willy Oldenhave bij Maya Seitan. Nieuw zijn gehakt, mochi en tempeh. 
Go Nuts is sinds een half jaar biologisch. Dit bedrijf wil de notenconsumptie verder opkrikken. Op de foto: Elly Verhoeven en Joppe Claes. 
Go Nuts is sinds een half jaar biologisch. Dit bedrijf wil de notenconsumptie verder opkrikken. Op de foto: Elly Verhoeven en Joppe Claes. 
Men was enthousiast over de industriële look van de hal.
Men was enthousiast over de industriële look van de hal.
Nicolas Folens van Graines Curieux.
Nicolas Folens van Graines Curieux.
Isaline Tala Delforge en Manon Van Passel van AHO Botanicals
Isaline Tala Delforge en Manon Van Passel van AHO Botanicals
Naast de olijfolie ook exporteur van groenten en fruit.
Naast de olijfolie ook exporteur van groenten en fruit.
Yohann Oosterlynck van NAO. Zijn producent van chocolade.
Yohann Oosterlynck van NAO. Zijn producent van chocolade.
Alain Colon en Katia Nicolas van Chez Blache.
Alain Colon en Katia Nicolas van Chez Blache.
Anne en Jean-Vincent Veriter van Comptoir Des Epices.
Anne en Jean-Vincent Veriter van Comptoir Des Epices.
Vanina Strivay en Frederic Lodewyk van Sol de los Pedroches. Zij zijn producent van 4 verschillende olijfolie en honing. Binnenkort ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt.
Vanina Strivay en Frederic Lodewyk van Sol de los Pedroches. Zij zijn producent van 4 verschillende olijfolie en honing. Binnenkort ook verkrijgbaar op de Nederlandse markt.
Nicolas Gilliard van Wallo-Wash.
Nicolas Gilliard van Wallo-Wash.
Ook een uitgebreide stand van Manino. Zij die alleen distributie in Luxemburg.
Ook een uitgebreide stand van Manino. Zij die alleen distributie in Luxemburg.
Julia Martinex en Victor Caffin van BabyBio en VitaBio.
Julia Martinex en Victor Caffin van BabyBio en VitaBio.
Ook BelOrta was van de partij. Met op de stand Gunther de Vadder.
Ook BelOrta was van de partij. Met op de stand Gunther de Vadder.
Uiteraard was er ook op deze beursvloer volop gelegenheid om bij te praten en oude en nieuwe bekenden te zien. 
Uiteraard was er ook op deze beursvloer volop gelegenheid om bij te praten en oude en nieuwe bekenden te zien. 
Rosa Urgel van TuvNord Integra. Doen de certificering en controle in België.
Rosa Urgel van TuvNord Integra. Doen de certificering en controle in België.
Het team van Normec Foodcare
Het team van Normec Foodcare
Astrid Dossche en Luc van den Heede van Food for Freedom.
Astrid Dossche en Luc van den Heede van Food for Freedom.
Het team van Consomaction
Het team van Consomaction
Hendrik Durnez eigenaar van de bakkerij en 3e generatie bakker, Koen van Neer en Patrick Verhamme van Bio de Trog.
Hendrik Durnez eigenaar van de bakkerij en 3e generatie bakker, Koen van Neer en Patrick Verhamme van Bio de Trog.
Mustafa Kemal Akpinar van Premium Foods. Binnekort de nieuwe Nomadic Protein bar op de markt.
Mustafa Kemal Akpinar van Premium Foods. Binnekort de nieuwe Nomadic Protein bar op de markt.
Het nieuwe product, binnenkort op de markt.
Het nieuwe product, binnenkort op de markt.
de DXN shop België was ook aanwezig op de beurs. Met op de stand Munkhbayasgalan.
de DXN shop België was ook aanwezig op de beurs. Met op de stand Munkhbayasgalan.
Guillaume Duchesne en Laura Sterkendries van Occhiolino. Producent van de dranken Arancello, Limoncello, Succo en verschillende olijfolie. 
Guillaume Duchesne en Laura Sterkendries van Occhiolino. Producent van de dranken Arancello, Limoncello, Succo en verschillende olijfolie. 
Cedric Imbreckx van Befre. Allerlei soorten en maten tassen voor de sector.
Cedric Imbreckx van Befre. Allerlei soorten en maten tassen voor de sector.
Amaury Hellebaut en Augustin Lombart van Nature Snacks met het merk Smooth.
Amaury Hellebaut en Augustin Lombart van Nature Snacks met het merk Smooth.
Benedicte de Zutter, Liesbet Vergauwen en Hilde Meyvaert van Revogan. Bij elkaar al 100 jaar ervaring.
Benedicte de Zutter, Liesbet Vergauwen en Hilde Meyvaert van Revogan. Bij elkaar al 100 jaar ervaring.
Wim Krieckemans van Kestemont Ecodal, teelt en handel in groenten en fruit en hebben zelfs een eigen brouwerij.
Wim Krieckemans van Kestemont Ecodal, teelt en handel in groenten en fruit en hebben zelfs een eigen brouwerij.
Virginie Petit en geraldine Goffard van Frangine.
Virginie Petit en geraldine Goffard van Frangine.
Victor Vuokko van Kefir au Vertues.
Victor Vuokko van Kefir au Vertues.
In 1 shot, Biowallonie, Apaq-W en Mabio. Ze delen gezamenlijk een stand.
In 1 shot, Biowallonie, Apaq-W en Mabio. Ze delen gezamenlijk een stand.
Owen en Pauline van Gr'eat Granola.
Owen en Pauline van Gr'eat Granola.
Max en Nunas van Les Piments.com. Ze verwerken pepers en doen handel in gedroogde pepers.
Max en Nunas van Les Piments.com. Ze verwerken pepers en doen handel in gedroogde pepers.
Alexis Leplat van Smile Kombucha.
Alexis Leplat van Smile Kombucha.
Het team van La Ferme NOS Pilifs.
Het team van La Ferme NOS Pilifs.
Clelia Loiselet en Francois van den Brulle van IRO. Producent van Japanse Biologische thee.
Clelia Loiselet en Francois van den Brulle van IRO. Producent van Japanse Biologische thee.
Jof (Geoffroy) Cosyns van Snash.
Jof (Geoffroy) Cosyns van Snash.
Vader en zoon, Daniel en Natahanael Cloots van Fromagerie du Gros Chene.
Vader en zoon, Daniel en Natahanael Cloots van Fromagerie du Gros Chene.
Julien Collard van Brasserie de la Lesse.
Julien Collard van Brasserie de la Lesse.
Isabel Decrock van O'Bio. Zijn bezig met een rebranding van hun verschillende producten op basis van blauwe bessen.
Isabel Decrock van O'Bio. Zijn bezig met een rebranding van hun verschillende producten op basis van blauwe bessen.