Edgar Leurink van Vanille bv met hun assortiment vanilleproducten, in elke gewenste verpakking en ook onder private label verkrijgbaar
De Horecabeurs in Goes is begonnen!
Biofutura met Mo Eidizadeh en Annemarie Hiel. zij hebben allerlei duurzame verpakkingen voor de agf en horeca sector
Captain Food met Dirk Wijers, Lienke van Hoek en Baudewijn van Hoek Ze hebben een vegan bitterbal ontwikkeld op basis van Veldbonen en tarwe
Arnold Zwoferink van Go-Tan
Ed Verbree van Foodtrend met een groot assortiment noten, pitten en zuidvruchten. Onder private label en eigen merk
Marieke van de Veerdonk en Jeroen van Zanten van Bresc met hun grote assortiment smaakmakers, pesto's, relishes en marinades
Een greep uit de nieuwe kruiden en specerijen mengsels zonder zout van Verstegen ook in een nieuwe pot
Verstegen Spices & Sauces met Mike den Haan, Suresh Kumar en Gerard Been
Ook Fruity Pack was aanwezig met hun producten op het VHC Kreko plein
Paul Brugmans van You Sea schoonmaak producten in tabletvorm in combinatie met een 500ml aluminium fles. Dus zero waste en Eco Garantie gecertificeerd.
De Earth Coffee en het meest duurzame deels biologische nieuwe hotelkamerconcept YesPlease van Mocca d'Or. Op de foto Isabelle Theissen en Sjors Verdonck
Acai Benelux met Jean-Pierre de Kok en Lynn Lossie
Ardo met Alex Ching en Mark Monden met hun nieuwe innovatie de Corn Ribs!
Bieze Food Solutions met Bibi Jalink-Moes en Marco van Esch, Lisimo sinds een aantal jaar ook een onderdeel van Bieze
McCain met Bram Peijnenburg en Albert-Jan Smelt. Bekend van de friet, maar vandaag met de Pickers: hun fingerfood snacks
Florus Zwartbol en Sjors Koster van Snaqs met hun sjieke zwarte emmer voor de horeca
MArgot Verhaagen van Searoop. Zeeuwse Biologische limonadesiroop.
Hebben sinds deze week de menukaart waar je kan zien welke searoop je bij welk gerecht kan drinken.
Raymond Rijnaarts van Jos Rijnaarts wijn specialisten. Ongeveer 40 verschillende Bio-wijnen in hun assortiment.
Eric Odenwald van Odenwald Bakery. Ze staan voor Odenwald Pure, Odenwald Organic, Odenwald Gluten Free, Odenwald Ozosweet en Odenwald Retail.
Andrea Boerlage en Pepijn Segers van Boerderijs.
Arjen Fiks van Beemster. Zijn een coöperatie met 420 melkveehouders en die leveren de melk aan Beemster.
Pieter Koops en Johan Roos van Roos Carpaccio. Met 4 verschillende soorten carpaccio o.a. kalfs, knolselderij, runder en biet.
Bjorn van der Meijden en Sylvia Wijk van Hoppe Professional.
Paul Saris van Koffie Rombouts. Steeds meer biologische en Fairtrade koffie in hun assortiment.
De 3 musketiers, Rick van den Oetelaar, Nathan van den Bosch en Robin Vastenburg van J.J. Darboven.
Pepijn Kramer en Bo Smits van Maas Cheese. Hebben sinds 2023 Bio Bella een nieuwe Biologische Hollandse kaas.
Sonja de Jong van Zijerveld. Op de beurs met de Rotterdamse Oude.
Laurens en Quincy van Batu Kombucha. Gulpener is de bedenker en eigenaar van het Biologische merk Batu Kombucha.
Floris Bos en Kaz Knobel van Riedel. Hun Bio-lijn is nu alleen nog voor de retailmarkt.
Laurens de Clercq van Brouwerij Roman. Hebben 2 biologische bieren. De Adriaen Brouwer Oaked en Tripel.
Marco Aarden en René van der Meiden van ERU de enige met biologische smeerbare kaas.