De Biobeurs 2024 werd gehouden op woensdag 17 em donderdag 18 januari. Er was een nieuwe routing ten opzichte van de 2023-editie. Dit keer was hier de ingang.
Bij Zuiver Zuivel stonden Zuiver Zuivel-melkveehouders Rosalinde en Jeroen Konijn in de stand. Naast hen Agnes Jongman, Edwin Crombags en Myrthe Bijl. Myrthe: "Vanaf 1 maart breiden we onze Kalf bij de koe-lijn uit met Yomio en volle yoghurt. Het is echt een succes. Ook benadrukken we dat veel van onze producten van nature eiwitijk zijn."
Bij Vitalis: Peter Buijks, John Schuurman, Theo Peeters en Michiel Jansen. Ze presenteerden op de beurs de nieuwe butternut Eliana. En preiras Oslo kreeg een podiumplek.
Lucio di Berti van Clearspring was ook weer aanwezig. Hij vertelt dat de winkeliers heel positief reageren op de nieuwe plasticvrije tray van de Seaveg Crispies. Nieuw is ook de Shichimi Togarashi.
Hier is de tray te zien.
Bij TerraSana werd de nieuwe Umami saus gepresenteerd. Op de foto: Remko Hartveldt, Saoed Ramdjan, Boudewijn van der Kroft en Belinda Barnhard.
De Umami saus was niet de enige nieuwkomer. "Dit is een mooi moment om ons Omega-3 brood te laten proeven", aldus Belinda.
De teamfoto van Udea. Udea presenteerde de nieuwste introductie: biodynamische Luna e Terra diepvriesgroenten. En in de stand was meer informatie over de nieuwe producten van de merken Wisselwaar, Laitois, Noomi, Marqt en Happy Chocolate te verkrijgen.
Bij imkerij de Traay tonen ze trots de Nederlandse biologische wijn die verreikt is met honing & kruiden. Op de foto: Joyce Veerman, Eric van Gool en Wouter Vuijk.
De nieuwe Mama Kuh kaas bij Aurora Kaas, getoond door Manon van Dam. "Alle nieuwe producten worden enthousiast ontvangen."
Bij Stichting EKO-keurmerk focussen ze op de Nederlandse herkomst. In het frame: Bavo van den Idsert, Douwe Monsma en Poppe Braam.
De nieuwe look van Leev viel goed op.
Marja Bastiaansen van Bastiaansen Bio kaas en Otto van Verschuer van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt deelden een stand. Beide merken vallen onder Vandersterre (Mariënwaerdt sinds 1 januari 2024).
Deze mag natuurlijk niet ontbreken: de jaarlijkse groepsfoto van Van der Westen Organic family bakery.
Ramon van Huffelen en zijn vader Otto waren er namens Natrada weer bij. "De bezoekers van onze stand vinden de nieuwe Hennep Shampoo van Utrekram een leuke noviteit." Natrada introduceerde ook de wijnen van Las Cepas uit de Rioja.
Lars Jacobs met de suikervrije biologische chocolade van Chokay. Deze producten zijn niet alleen in Nederland verkrijgbaar, maar Chokay timmert internationaal inmiddels ook aardig aan de weg.
Het team van Odin in hun compleet zelfgebouwde stand.
Merle Koomans van den Dries: "We tonen hier de vernieuwde look van Nieuwe Band. Hier zijn we heel tevreden over. De etiketten bevatten veel kleur en alle achtergronden zijn per product anders. De een is met aquarel getekend bijvoorbeeld en de ander met potlood."
Michel Witmer van Normec Groen Agro Control.
Emiel Kusters, Bart Kellenaers en Johan Tielen van Keizers Organic Plants. Zijn de eerste in Europa met de Carbon Robotics. Ziet het verschil tussen het gewas en het onkruidplantje.
Henk van der Vegt, Robert van Dorst, Judith Hofland en Achiem Tijkorte. Judith is Wilfred Jonkman onlangs opgevolgd als Managing Director.
Bij IDorganics: Sandy Vree, Herco Schoemaker, Martha Jeuken en Jetse Schokker.
Jetse: "We hebben nieuwe granola's, zonder toegevoegde suiker en met een verlaagd gehalte koolhydraten. Ook peilen we de reacties op de cashewnoten met wasabi.
Bionext-directeur Michaël Wilde toont het laatste Greenpaper 'Biologische Regio'. Op donderdag vond een Bio Regio bijeenkomst plaats. "Bio Regio's zijn prachtige plekken waar verschillende partijen zich inspannen om biologische producten van lokale ondernemers af te nemen met alle positieve gevolgen van dien."
Kaas proeven kon onder meer bij Piet den Hertog van De Mèkkerstee.
Heleen Bos in een geanimeerd gesprek bij Rijk Zwaan.
Rijk Zwaan presenteerde het ToBRFV-resistente tomatenras Prospano RZ en een nieuwe lange komkommer, Bonsagan RZ. Deze komkommer heeft een meeldauw- en bontvirusresistentie.
Michel Jansen met nieuwe soepen van de Kleinste soepfabriek.
Nieuw zijn deze Oekraïense Rode bietensoep, Vegetable Soup en Sweet potato soup.
Tom Wiersma en Liz Wijker bij Lovechock.
Tom: "We richten ons vanaf nu naast de consumentenproducten ook op de ingrediënten, met drops, callets en chunks."
Ard van Galen toont de Oude Knar-kaas van Biostee. "We focussen op het kringloopverhaal achter onze producten. Dat is nu actueler dan ooit. Dit is de beste manier om onder de ecologische limiet te boeren."
Jacqueline Poppe (Beech Business Promotion), René van der Locht (Meesters van de Halm), Koen Bouwman (Horizon Natuurvoeding) en Arnoud Francken (Johan Altman).
Bij Green Organics: Ton Slootman, Niels de Winter Jos Nieuwenhuijse, Wilco Remijn en Perry Leemans.
Natalie Oudenhoven en Saliha Elhamdi van BioNederland.
Thumbs up voor bijna 100 jaar BD-landbouw. Joke Doorschot, Tineke van den Berg, Bert van Ruitenbeek, René Heusschen en Rixt Derks.
Bij Horizon Natuurvoeding was uitgebreid aandacht voor de nieuwe verpakkingslijn. De stazakken worden goed ontvangen. Op de foto: Jeroen en Alise Kramer, Frank de Bruijn en Klaas Hoving. "Mooi dat we het afgelopen jaar nieuwe notenpasta's en deze compleet nieuwe verpakkingslijn hebben kunnen ontwikkelen en introduceren", aldus Klaas.
Jeroen Kramer (Horizon) praat bij met Maarten Gevers (DO-IT).
Rond de opening vroeg de actiegroep 'Mijn eten mijn Keuze' aandacht voor de actie 'No GMO in my food!'.
De opening met Michaël Wilde en demissionair minister Piet Adema.
Pieter Tent (Shelter Organics) met Daisy Alsemgeest van de Biowinkelvereniging.
Feijo Blesgraaf van Bio Brandcare.
Het streekplein stond vrijwel direct na de ingang opgesteld, met wat stands er omheen aan de zijkanten.
Akash Mohan en Arnie van Eijk vertelden bij Bio-Center ZANN dat het druivenseizoen (Zuid-Afrika) weer van start gaat. Ook komt de gember uit Zuid-Amerika er aan.
Bio-fruitteler Harrie van den Elzen bracht een bezoek aan de beurs.
Harry Schipper en Rob Persoon vertelden wat meer over de nieuwe producten van Ecotone. Binnen Tartex komt een extra paté: aubergine. En nieuw van Allos is een avocado spread.
Herman Kemper en Henri Verstappen (aan tafel) van Kemper Kip. Herman: "De verkoop loopt goed."
Op bezoek: Rien Klippel van Velt.
Dirk Loefs is sinds kort werkzaam bij Werfzeep.
Desirée Webb, Koen Freriks en Sanderijn van der Linden bij GreenHub Imports.
Sanderijn: "Deze aluminium flessen zijn ideaal voor hergebruik en kunnen gevuld worden met de dispensers."
Dave de Bekker bracht namens Waterman Onions/BioQrops een bezoek aan de Biobeurs 2024.
Koos Bakker, één van de oprichters van Odin.
Corline Boekhout met Johannis Struik in de Biojournaal-stand.
José Scholtes, Ton Severrien, Benoit Janssen, Cristina Rigoni en Mathilde Meijers. Zij vertelden alles over het Italiaanse merk Rigoni di Asiago.
Bij Frank Jansen en Rob van Dijck van De Eng kon men terecht voor meer informatie over Numi thee.
Op bezoek namens Eko-Holland: Hanna Pluimes, Eddo Nijhof, René Cruijsen en Klaas Jan Bruins.
Bezoek van Machandel: Benny Vanheusden en de nieuwe algemeen directeur Edwin de Boer.
Even bijkletsen: Annemarie Kruize (De Bolster) en Gerard de Pee
Bij Het Blauwe Huis vroegen ze alvast aandacht voor de markt die ze 23 juni organiseren. Op de foto: Lenny Kruiskamp, Eymert van Manen en Jacqueline Duschak.
Henk Harkink en Martijn Hollanders bij Hevel Vacuum. Henk: "Dit is altijd een goede beurs, wij benadrukken dat we voedselverspilling tegen kunnen gaan door vacuüm te verpakken."
Geen stand dit keer, maar toch aanwezig: Jordy Versteeg van RealFlavors.
Bij Laarakker Bio: Ad Lievense, Bas Bouma, Kristel Ermers en Desiree Rietbroek.
Ruim 20 biologische snijbloemenkwekers presenteerden zich in een gezamenlijke stand op de Biobeurs. "We zijn heel tevreden over de stand, een mooie presentatie zo", aldus Liesbeth Schellekens (Kwekerij Bisselingskaat). Naast haar staat Richard van Winden.
Op het nippertje er toch weer bij: Ginger & Ginger met de gemberdrankjes van Ginger Jack. Marie Mertens en Chloé Zulke.
Eric Beek en Gloria Sullca met de koffie van Illimani. Eric toont de nieuwe vegan biologische koffie uit Bolivia. "Dit is een experiment met lokale koffieboeren aldaar."
Bij El Sauco lag de focus dit keer op Booja-Booja. Erik Sauër: "Booja-Booja timmert goed aan de weg. Het merk is bij Odin verkrijgbaar, ik krijg goede feedback hier."
Als bezoeker van de partij: BD-Totaal. Sebastiaan Krouwel en Paul Soeterbroek.
Bert van Ruitenbeek (Stichting Demeter) in gesprek met bio-boer Sjoerd de Hoop.
Nature Bio Foods debuteerde op de Biobeurs: Rachitha Ravishankar, Kushmita Kumar en Rohan Grover. Het Indiase bedrijf heeft een vestiging op de Maasvlakte.
Het Duitse bedrijf Sonett was ook weer van de partij. Ton Severrien en Kim Huppertz van GreenSprout vertegenwoordigen het merk op de Nederlandse markt. Naast hen Kerstin Schramm en Andreas Roth van Sonett. Zij brachten een nieuwe bodylotion mee. De producten zijn per stuk verkrijgbaar bij Odin.
Kaasmakerij Henri Willig, bekend van het merk Hooidammer Bio, debuteerde op de Biobeurs. Marian Rustema en Joke Heerema zijn omringd door de Hooidammer Bio Koekaas Supreme welke een Super Goldaward heeft gewonnen bij de World Cheese Awards in Noorwegen eind 2023.
Bij HAS Green Academy: Koen Nouws-Keij en Lynn Pijnenburg. Zij richten zich ook veel op het (bij)scholen van volwassenen die al een tijd werkzaam zijn.
Bio-boer Kees van Zelderen praat bij in de stand van Ekoland. Rechts Ben Mooiweer.
Geheel rechts bij Bejo Zaden: Peter Gabriëls: Peter vertelde dat in zijn ogen bio-groenten uit bio-zaad de toekomst is. "Dit is een mooie USP."
O'Nest is het eigen merk van The Impulse Factory. Michiel Farenhorst vertelt dat er heel veel belangstelling is voor de linzen- en kikkererwtenchips. Ze zoeken nog een groothandel die hiermee aan de slag wil gaan.
Ramon van der Stroom geeft wat uitleg over de producten van The Ferment Company. Hiermee kan je zelf kefir maken.
Informatie over de opleidingen van Aeres Hogeschool Dronten kon men de eerste beursdag inwinnen bij David Mooij en Tim Kloosterman.
Stijn Haffmans, Sander Bil en Klaas Bil met voor hen de koekjes van Billy's Farm.
Leo den Hamer (Mont Blanc Foods) met Roeland Gerding en Mandy Goes van De Groene Winkel Zeist.
Bij WeGrowOrganic: Marten Leegte, Jasper Stevens, Thijs Geerse en Matthé Hendrikse. Woensdag waren ze nog in afwachting van de uitreiking van de Innovatieprijs. Ze eindigden op de tweede plaats. "We zoeken nog meer graantelers, willen het areaal minimaal verdubbelen", aldus Marten.
Henno van den Bruinhorst, Wim Krajenbrink en Koert Kuizenga bij Agruniek Rijnvallei. "Onze stand is goed bezocht, er is continu aanloop. Ons speerpunt is meer dierlijke eiwitten in de voeders, ook zoeken we nog meer vleeskuikenhouders", aldus Wim.
Na de fusie hebben ze bij ABZ De Samenwerking en De Valk Wekerom alles in eigen hand (met eigen productielocatie). Op de foto: Teus van Schaik, Ivan Roelofsen, Marcel Witteveen, Harry van Doorn, Wilco Bos, Gert-Jan van Beek en Martin Vervoorn.
Dit zag je bij binnenkomst van de grote hal.
Teddy Tomaat was zelf ook van de partij.
Sandra van Dijk (Lima Food) en Marco Molier (BioCore).
Bij de Smaakspecialist: Celinde van Opstal-Gordijn, Ben Stigter, Eefke van Pelt, Frank van Rijsingen, Anneloes Hoorneman en Pieter Dirven. Smaakt Vegan Jackfruit Bitterballen won tijdens de beurs de titel 'Beste bio snacks'.
Yan Touwen en Bieke Vanduffel tonen bij Elements de nieuwe 'Rise Lunch Boxen' van Klean Kanteen, deze kunnen in de magnetron en oven.
Drukte in de stand van Control Union. Zittend Eerik Schipper en Arie Maris. Eerik: "We zijn nu Beter Leven keurmerk approved."
Untamed Kombucha debuteerde op de Biobeurs. Sameen Ansann en Joris van den Broek waren verheugd om te kunnen melden dat de kombucha binnenkort bij Udea verkrijgbaar zal zijn.
Nog een beursdebutant: Harvest House. Links Sofia Sonneveld van Combilo. Naast haar Jaco Hoogerbrugge (Harvest House), Geert Visker (bio-teler in Vierpolders) en Jaap van den Berg (Harvest House),
Kristel en haar vader Ad Ammers mochten met Corn Candies uiteraard ook niet op de exposantenlijst ontbreken.
De nieuwe brownies van Schnitzer.
Bij Van Hall Larenstein: Bas Arns, Anne van Wijk en Ali-Jetske Hoogland. "De leerlingen die er zijn, zijn superambassadeurs voor de opleiding", aldus Ali-Jetske.
Evert Jan Daling vertelde alles over het concept rond Nederlandse bio-sojabonen van NL Soja. "Ik ben zeer content over de aanloop en de reacties."
De broers Stefan en Barend Mul van Sonneclaer lieten allerlei smaken ijs proeven.
Barend: "We hebben geen nieuwe smaken, maar hebben wel diverse smaken verbeterd. De gember-basilicum en framboos-rode peper worden het meest geproefd."
Friesland Campina nodigt leden uit om naar biologisch om te schakelen. Op de foto: Jochem Prinsen, Jos Uiterwaal en Engbert Dunnink.
De bio-vleeskuikenstak bij De Heus is groeiende, vertelt Arno van Gorp (midden). Naast hem Krijn Breen en Marco de Bruijn. "Ook zijn we onze bio-activiteiten nog verder aan het professionaliseren."
Rabobank was er ook weer bij: René Steentjes, Tristan van der Avoort. Jurgen Bloemberg en Niek Wijnstok. Jurgen: "Een verduurzamingswens kunnen wij prima financieren."
Namens het Biohuis: Pipie Smits van Oyen, Jeroen Neimeijer, Ilse Blauw, Maria Buitenkamp en Wieneke Wolthuis. Wieneke is in november begonnen als verenigingsmanager.
In de stand vooraan de hal kon men bij Bionext voor allerlei vragen terecht. Leonie van der Velden (links) en Joost Koet (rechts) geven bezoekers wat meer informatie over een workshop die later die dag plaats ging vinden.
Albert Heijn stond voor het eerst op de Biobeurs. In het huisje: Erron van der Heijden, Lynn van Westing en Martijn Versteegh. "We vertellen de bezoekers graag waarom biologisch hartstikke belangrijk is in ons duurzaamheidsbeleid."
Ook in de nieuwe Terra-lijn van AH zitten wat biologische producten. Bij de retailer zijn inmiddels zo'n 1900 bio-producten verkrijgbaar.
Henk van Hamersveld sprak bij Ei Pack/Eicom de verwachting uit dat er in de tweede helft van het jaar weer voldoende aanbod bio-eieren zal zijn.
Isa Houtbeckers en Jeroen Zentveld bezochten de Biobeurs namens Goodyfood Hilversum, in 2023 bestond deze winkel al weer 45 jaar.
Ruud van Tol (Mattisson Healthcare) in gesprek met Remco de Haas van Holland Pharma.
Een spontaan onderonsje tussen oud-collega's: Sascha Misset, Yvonne Witpaard, Keesjan Ruissen en Emile Dercksen.
Emile Dercksen wacht bij Madal Bal af welke prijs er dit keer gedraaid wordt.
Nieuw bij Madal Bal zijn deze dadelballetjes met mangosmaak.
Namens Onoff spices: Pieterjan Kok en Foncy Jenchai.
"We introduceren op de beurs deze nieuwe Thaise rijstnoedels, een mooie aanvulling op het assortiment, zodat je eenvoudiger complete maaltijden met enkel Onoff Spices-producten kunt bereiden", aldus Pieterjan.
Nancy Seuren, Kim Huppertz (allebei GreenSprout) met Jelmer Daniels van Good Foods. Bij Good Foods zijn de merken Gusto Organic, Grainfields en Hampstead verkrijgbaar. Binnenkort komt er een nieuwe bakmix bij.
Fabrizio Rosso en Leo den Hamer in de stand van Mont Blanc Foods. Sinds drie kwart jaar is het Italiaanse merk Alce Nero bij hen verkrijgbaar.
Ook aandacht voor de producten van de Graanrepubliek.
Folkje Zigterman vertelt bij De Natuurweide: "We staan hier voor onze leden en potentiële nieuwe leden."
De hele dag door werden er gesprekken gevoerd in de stand van Agrifirm. Links Johan Jansen, in het midden Harrie van Kreij en Jasper Brinks. Geheel rechts Stephan de Vries.
Giulia Ragazzini en Michele Schiavina bij Euro Company.
Robin Kampert vertelt bij Fieldworkers dat er heel positief gereageerd wordt op de handversie van de Colorado Beetle Catcher. Deze machine is ontwikkeld om het groeiende probleem van coloradokevers in de aardappelteelt het hoofd te kunnen bieden.
Aan het begin van de hal was er volop ruimte om te lunchen en bij te praten.
Bij Skal was veel aandacht voor weer een administratieve verandering; het risicobeheersplan. Op de foto: Marinus de Vries en Marieke Velthof.
De eerste stand die je tegenkwam: Triodos Bank. Vidar Bakker en Harm Folkens gaven aan dat het wat minder druk leek te zijn, maar dat de mensen die er waren goede verhalen te vertellen hadden.
Yuri Blanken met de nieuwe Demeter-kaas van Ommelanden.
Dorian Lefèvre met de drankjes van Kult Kefir. "De proevers zijn enthousiast over onze verfrissende drankjes."
Thomas Deryckere debuteerde met het Brusselse merk Turtle op de Biobeurs. De range met ontbijtgranen voor kinderen en volwassenen is sinds kort op de Nederlandse markt verkrijgbaar. "Leuk om hier live met wat winkeliers te kunnen spreken."
Mooie lichtval in deze hal.
Klaas de Lange van Weerribben Zuivel.
Michael van Limbergen besloot dat een beursdeelname voor La Confiance voor herhaling vatbaar was, dus hij stond er weer met de biologische speculaas.
De hal bij de workshopruimte vormde een goede uitvalsbasis.
Deze speciale I love bio beker van Klean Kanteen was verkrijgbaar bij de informatiebalie.
De kast vol genomineerde producten voor de verkiezing Bioproduct van het jaar.
Het winnende product.
Ronald van Marlen van Nana Bio. Zij stonden een deel van de stand af aan sociale bewegingen (XR Landbouw, XR gifvrij, XR Big Agri, de agroecologische beweging en de Teddy Tomatencoalitie). "Ik krijg ongelooflijke reacties, zo fijn dat er eindelijk mensen zijn die iets durven te zeggen. Daarvoor is veel waardering vanuit de sector."
Niek en Jozien Vos.
Namens BioAcademy: Merle Koomans van Dries, Volkert Engelsman, Edith Lammert van Bueren, Geertje Schlaman en Ingrid Veeman.
Maria van Boxtel in gesprek met Edo Dijkman van CLM.
Meino Smit behoorde ook tot de bezoekers.
Ontmoetingsplek aan het begin van de beurs.
Prachtig plekje weer voor een fotomoment.
Bij De Groene Weg: Daan Tomesen, Mendy van Toor, Joyce van den Bos en Henk Oudenampsen.
Team BioBorrel kwam bijeen tijdens de eerste beursdag. Van links naar rechts: José Scholtes (Planet PR & Communication), Esther Molenwijk (Studio Plantaardig/Dutch Harvest), Kim Huppertz (GreenSprout), Thomas van Hasselt (Tradin Organic), Jan Groen (Bionext & BioNederland/Green Organics), Eymert van Manen (Het Blauwe Huis) en Mathilde Meijers (Planet PR & Communication).
Floris Reurts bij Gkazas olijfolie.
Tineke Leegwater van biologische plantenshop GreenUpTheCity.
Barbara Geertsema en Linde van de Graaf waren onmisbaar op het Streekplein.
Informatie over de workshops was hier te vinden. Ook konden sprekers zich aan deze balie melden.
Kees van Leijen van DCM meststoffen en Daan van de Mooren van Yarrah Organic Petfood waren als bezoeker op de beurs
Maimoena Joemman van Zainab kwam even buurten, zij hebben biologische Roti
Kees van Roekel van Stalverwarming.nl heeft een samenwerking met Rikjan Schuttevaar van Smits Agro met de stralingswarmte panelen voor de stal dmv Vita-LEX panelen
Mons Messaoud poseert trots in de stand van Biojournaal.nl
Marcel Hagen en Maarten van Riel van Natuurvoedingswinkel Ekodis uit Amsterdam
Ook op de beurs gaan de demonstraties van NO GMO gewoon door
Ook Siete en Marlies Neef van Be-Leaf kwamen we tegen op de beurs
Marco Mainardi van Past d'Alba.
Petra Bruins en Irene Prinsen-Bruins van ERF-1.
Lotte Opdam en Maria van Boxtel Stichting van Eigen Erf.
Bart de Roos van Beukk. Zij versterken de lokale voedselketen.
Cees Jan de Bruijn van 's Lands Beste.
Stefan van Hugten van Mertens Group.
Thomas Sanders van Lemken deelt samen met Henry Meijering en Gerry Vos van Hengers Agro de stand.
Herman Boon en Roy Koopmans van Plantkwekerij Jongerius.
Koen Nederveen, Johan van der Zee en Rogier Schoone van Agrico/Bioselect.
Frederik de Koning, John Dorst en Jaap van Pijkeren van Schulp. Promoten dit jaar het Groentje van Schulp op de beurs.
Ellis van Diermen van Précon Consulting Group bv.
Jos Gijsbers van Budelse Brouwerij tapt een biertje voor de bezoekers.
Jelmer Anema en John Zoetbrood van Rinagro bv.
Frans Mooy , Berto van Deelen, Simone Vos en Harry Veenstra van de Agriton Group.
Jordi en Kees van den Bosch van Freeland deden een rondje op de beurs.
Pim Clotscher, Sjaak Blok en Marco d'Haens van Zaadhandel Neutkens.
Harm Janssens en Marina Meinen van TLR.
Bij de stand van Louis Bolk Instituut was er soms geen doorkomen aan.
Harold Kraaijvanger en Jaap van der Linden van Walkro.
Het team van Vlamings. Ze zijn leverancier van gewasbescherming, meststoffen, zaai- & pootgoed, teelt- & bedrijfsartikelen voor boer en tuinder.
Anna Maria D'Orio en Alberto Ciaccio van Tenute Ciaccio.
Gilbert van Veldhuizen van Nijborg Agri. Leverancier van veevoersilo's en voersystemen.
Dirk Jan Vonk van Vonk, Adri Schoenmakers van Arie Blok, Joost Noyens van NewFeed.
Richard van der Meer van Van der Meer en Zonen, Chris Knippers van Biomeerwaarde kip, Koos Gondelach, Johan Verbeek BPV Biologische Pluimveehouders vereniging, Wim Thomassen van Biomeerwaarde EI en Jacqueline Hoogstraten van Biomeerwaarde ei.
Rico Wijgergangs en Stijn van de Bovenkamp van Wijkamp Farming Solutions.
Levinus Matthijsse en Hendrik Zwambag van Weevers Mechanisatiebedrijf uit Swifterbant.
Andre Gerritsen, Frans en Brenda van Koeckhoven. Laatst een mooi artikel gehad op Biojournaal.nl: https://www.biojournaal.nl/article/9581707/steeds-ondieper-kunnen-keren-daar-steken-wij-veel-tijd-in/
Linda de Koning van GreenFood50 producent van Quinoa producten.
Roy Marse en Filip Wicher van Biomonic. Producent van vloeibare paardenmest.
Bénédicte Rio van l'Atelier producent van verschillende Hummussen en sinds december van het afgelopen jaar verkrijgbaar bij Udea en Ekoplaza.
Pinar Kucuktepe van Esenol zijn gestart in 2021 en hebben sinds 2023 de 100% composteerbare afvalzakken.
Enrico Amico van Amico Bio.
Calogero Sorce en Angelo Macirella van Olio Angelino.
Antonino Campisi van Campisi Opac.
Doriana Ciravolo van Società Agricola Pisciotta
Francesco Pinesich en Irene De Luca van Pastifico Fratelli De Luca.
Bart Boon en Gerrita Boon van Farm Fields.
Carel Bouma, Angela Bouma en Hessel Bierma van Carel Bouwma Biologisch Poot- en Pootgoed.
Ginevra van Bio Eccellenze.
Aristos Triantafillou van Gusti Italia SRL.
Berry Wannet en Renco Kleijer van Jan Bakker Fourages.
Vincenzo Solarino en Giuseppe Solarino van Bioagricola Solarino.
Het team van BioFreshi.
Marlinde Kramer, Bob Koelmans en Gerard Bovee van Plantera.
Sander Claassen van Reesink Agri.
Nicola Savio van Terrateck.
Kim Aldenzee en Aukje Vogels van Coöperatieve Telersvereneging de Schakel ua.
Fabrizio Rosso van Alce Nero en Leo den Hamer van Mont Blanc Foods. Alce Nero is een Italiaanse coöperatie met meer dan 1000 aangesloten boeren, die producten verkoopt Mont Blanc Foods op de Nederlandse markt.
Christian Klima en Ingeborg Göpel Vallée Verte.
Rene Hendriks, Gerald Langeveld en Robert Elembajev van LH Packaging.
Erwin Meijerink en Erik Lindeboom van ID Agro.
Albert Dortmans van Orgapower.
Iris van de Graaf en Caro Niestijl van EcoStoof.
Michiel Heuff, Marga van den Bergh en Manja Mathijssen van Rosel Heim. Zij zijn importeur van huidverzorging.
Jacqueline Baar van SoilBest. Voor de beste bodem met zo min mogelijk gebruik van kunstmest en pesticiden.
Sjaak Koning en Arjen Kool van Coöperatie Bio-KI.
Emiliana, Antonella en Simonetta Ciarlo. De drie zussen van Mediterranea Belfiore.
Jan-Willem Aartsen, Hans Wijlens en Jasper Schutte van Fakkert Biologische Voeders.
Carla de Bauijcker van Damse Kaasmakerij.
Jan Miggels van Den Hartigh. Vanaf 1 juli gaan ze verder onder hun nieuwe naam: Solana Holland.
Jochen Schuller van Valk Solutions.
Nelleke Van Liere van Dijkwels Fruit.
Barbara van De Goede Vissers maakt Pupinesoep met groenten van Tuinderij van Es.
Ties Betjes van De Vrolijke Noot.
Yanina Willet van Lekker Lupine. Zorgen voor de teelt en de afzet van Lupine in Nederland. Het motto is dan ook: Lupine op ieders bord.
Boer Guus, Corina van Mourik en Kelly van Alphen van De Dobbelhoeve.
Patrick Ketels en Henk- Jan Schuurman van P. Bos Veevoeders.
Mark van Lier, Robin Peeters en Tim Muijsenberg van Lenders Peeters Organic Plants.
Kees Steendijk, Jan van Tilburg en Johan Devreese het voltallige bestuur van de Organic Goatmilk Cooperation.
Arjan Koppert en Rinske Scheifers van Bestico.
Rianne Lek en Frank Druyff van Koppert Nederland.
Veel interesse op de stand van 24/7 Boerderijwinkel. De winnaar van de meest Innovativestand van de Bio-Beurs. Zelfbediening winkel voor de teler zonder personeel in te zetten en de directe verkoop aan de consument.
Gerhard Jannink van Agriculture of Tomorrow.
Tjeerd Elzinga van Compostdoek.
Annelieke van Geffen van Stichting de Duinboeren. Alle boeren die aangesloten zijn komen uit de omgeving van de Loonse Drunense Duinen. Op de beurs natuurlijk alleen de Bio producenten.
Zelfs uit België was er bezoek, Krist Hamerlinck van Ecoveg.
Willy de Jong van de Bonte Weide
Tijd om af te bouwen.