De stand van Riverside Naturals
Perry Falter en Yuri Mantouw van Landzicht Biologisch.
Joeri van Waeyenberge van Bakkerij de Trog met het merk Pur Pain
Als noviteit op de beurs: De Brioche Potato Bun. Na het ontdooien direct te gebruiken!
Angelo de Voogd, Margot Verhaagen en Babs van de Voort van Searoop en Krnwtr+
Solange Domaye en Martha Jeuken van Symfonio met het merk Solange's African Cuisine. Hebben sinds kort ook 5 kilo zakken fonio voor de horeca.
Maria Antonelli en Michele Scarola van Macchia Verde Bio
Veel drukte op de stand van Mercato Italiano.
Lore en Wouter Eckelmans van Local TEA
Michiel Drijver van Flor Y Sabor
Het team van Zainab Foods. Laatst nog een mooi artikel geschreven op Biojournaal.nl: https://www.biojournaal.nl/article/9549225/we-willen-de-surinaamse-keuken-ook-beschikbaar-maken-voor-de-consument-die-biologisch-eet/
Bjorn van der Meijden van Hoppe Professionals
Carl Siegert en Ruud Nederend van bakkerij Carl Siegert. Bestonden vorige week 132 jaar.
Het team van QSTA.
Michael Schlösser en Annemarie Hiel van Bio Furura.
Mick Weda en Nando Goulooze van Craft Drinks
Laurens Kraaijenbrink en Ish Gill van PLNT, een merk van Future Food Group (het bedrijf achter de biologische lijn The Veggie Lovers).
Casper Colenbrander van BATU Kombucha
Karin Gefken en Michiel Kroon van Agroposta
Daniel Busscher en Niels Gadellaa van Lemar / Rootzz of Nature
Michael Fase van Odenwald bakery. Sinds kort verhuisd naar De Corridor in Breukelen.
Het team van Quiks was ook weer aanwezig op de Gastvrij
Het team van Bresc, helemaal klaar met de rebranding en sinds deze beurs ook 6 nieuwe producten op de markt
Een 6-tal nieuwe producten
Léon van Bokkem, Niels van den Berg en Paul van der Linde van Rungis
Ron, Hans, Corne en Anton van Van Gelder.
Astrid van den Berg en de 'Pindabaas' van De Notenshop
Roland Borsch, Elger Wiersma, Gerrit-Jan Schulp en Joanne Schulp van Schulp Vruchtensappen
Margo Baving en Cees-Jan de Bruijn van Flevosap en 'sLandsBeste.
De druk bezochte stand van Bonduelle
Het team van Verstegen Spices en Sauces.
Sharon van Riel, Dagmar de Jager en Desmond Dijkgraaf van Vivera
Joeri Heeregrave, Mirjam Baas en Iwan Heeregrave van Smilde Natura
Het complete team van Koppert Cress