Udea Open Air vanaf het Udea-pand gezien.
Een mooi aangeklede entree.
Jos de Nekker en Bjorn Andringa stonden er namens FZ Organic Food, met de nieuwe chipsverpakkingen van Trafo...
en de nieuwste producten van Yakso.
René van der Locht was namens Meesters van De Halm van de partij.
Bij Spring Water Company: Marc Bod, Demi Winter en Henk Bredenwoud. Bij hen is sinds kort ook het Franse bio-limonademerk Leamo verkrijgbaar.
Rob Persoon en Erik Westeneng met een kraam vol Wessanen-merken.
Klaas de Lange (Weerribben Zuivel) en Erik-Jan van den Brink (oud-directeur Udea).
Bij Weerribben Zuivel en Zuiver Zuivel: Agnes Jongman en Myrthe Bijl. Rechts zie je het nieuwe concept. Drie melkveehouders van Zuiver Zuivel houden de kalfjes bij de koe. Vanaf 1 oktober wordt deze melk als halfvolle en volle 'kalf bij koe' melk verkocht in de biologische speciaalzaken.
Helemaal in de festivalsfeer.
Tim Spek namens Noble House, met onder meer de nieuwe 500 milliliter-flessen van Pineo. "Deze fles is gemaakt van extra dik herbruikbaar glas."
Sebastiaan Krouwel en Belinda Barnhard in de kraam van TerraSana.
Ook voor kinderen was er volop vermaak, waaronder deze Sweeper. Op de achtergrond zie je het nieuwe pand van Udea.
Bij DO IT Organic: Annemiek Flantua, Solange Domaye en Martha Jeuken. Solange en Martha lieten proeven van de fonio van Symfonio. Annemiek toont ook een product met een Afrikaans tintje: de cashewnoten van een project in Tanzania.
Erika Verwijs en Dorinda Hoogerwaard lieten namens DO IT Organic de bezoekers de producten van de merken Amaizin en la BIO IDEA zien.
Ton Severrien van GreenStrout dit keer bij de kraam van het Duitse merk Bio Planète. Nieuw bij Udea is de 'Taste the World'-range met wokolie, curryolie en pizza & pasta-olie.
Ton stak daarna over naar Vivani - iChoc. iChoc krijgt een compleet nieuwe look. Ook komen er nieuwe varianten bij en de plantaardige chocolade zal vanaf nu gemaakt worden met Fairtrade cacao.
Bij Horizon Natuurvoeding tonen Margareth Bos en Diana Faaij het nieuwe product: zwarte tahin sesampasta.
Diana: "Deze is vanaf 1 november leverbaar."
Tom Wiersma en Liz Wijker vertelden meer over de nieuwe repen van Lovechock.
Flow, Joy en Zen zijn nieuw.
Lucio de Berti van Clearspring liet proeven van de Seaveg Crispies.
Bij Henk van Oers kon men proeven van de worsten van St. Hendrick. Op het bordje de kip grillworst met Bastiaansen kaas die eind vorig jaar geïntroduceerd is.
Ook hier bakte Van der Westen - organic bakery vers brood en ander lekkers af.
Vier Van der Westen-broers op een rij: Gerrie, Timmy, Eddy en Randy.
Astrid Dossche en Luc van den Heede bij de Hobbit.
Nieuw van de Hobbit is deze Zijden Tofu, die gebruikt kan worden als roomvervanger.
Eric van Gool en Joyce Weerman bij de Traay.
Ronald Bakker met de merken van Organic Flavour Company: Natural Temptation en Cleo's.
Nieuw van Natural Temptation zijn deze kruiden.
Thijs Schuurman bij Bonvita.
Bij Bonvita zijn ze de afgelopen weken al druk geweest met de productie voor Sinterklaas en Kerst.
Herco Schoemaker van IDorganics.
Marja Bastiaansen bij Bastiaansen Bio Kaas. De Herfstkaas is weer verkrijgbaar.
Sonja de Petter en Sandra van Dijk bij Lima.
Nieuw van Lima zijn deze haver- en rijstdranken met zeewier en algen.
Kim en Jessie Huppertz bij Rigoni di Asiago. De sinaasappelhoning van Mielbio is weer verkrijgbaar. Ook toonden ze een Kerst-set.
Ton Severrien bij Sonett, één van de door GreenSprout vertegenwoordigde merken op Udea Open Air. Met extra aandacht voor de 10 liter refill cans.
Xavier Abi-Khalil van het Duitse merk Bio-verde.
De bezoekers kregen een 'navagatie sticker'.
Jean-Pierre de Wild van The Good Brand met onder meer de producten van Ben-Anna.
"Ik heb ook onze nieuwe eco wasstrips meegenomen."
Aad van Ammers met de bio-snoeprange van Corn Candies en de glutenvrije producten van het merk Schnitzer.
Nieuw van Schnitzer is Breadless.
Daniëlle Wansink en Henri Verstappen van KemperKip.
Antonio Alvarez, Floris Miedema en Gemma Llanos Sagarra. Floris: "Solid Organic Link wil een connectie maken tussen telers en afnemers."
Febijan van Veen en Marian Rustema toonden de kazen van Hooidammer. Het merk kreeg eind vorig jaar een nieuwe uitstraling.
De Weideflora kaas van Hooidammer.
Hans Versteegh en Patricia van Baal van NOW Organic.
Kees Boender en Marty van der Krogt bij Your Well.
Zij presenteerden de nieuwe Zeeuwse Zeewier Crisps.
The Ferment Company: Ramon van der Stroom.
Links Hans van der Velde bij Mont Blanc Foods en rechts Muriël Schueler met de dadelrepen van Dalicious.
Emile Dercksen van Madal Bal toonde de producten van Bragg en Taste of Nature.
Bij Bergfood vertelde Siham El Hossaini meer over de bio-producten van Deli Pi Paolo.
Janneke Froom, Sam van der Loos en Angela Wasilewski maken deel uit van het nieuwe Nederlandse team dat het Belgische merk Gimber in Nederland verder gaat promoten.
De nieuwste Gimber-variant Sweet Lilly met ananas en passievrucht.
Jan Kruse Hansen van The Green Oak uit Denemarken toonde de softdrinks van Ondlings aan de bezoekers.
Michel Lagrand omschrijft de Naeckte Brouwers als 'een uit de hand gelopen hobby'. De brouwerij in Amstelveen is 1,5 jaar geleden omgeschakeld en de meeste biertjes zijn nu biologisch.
Frederiecke van Harten bij Intense Wines.
Ruben Schaasberg namens Brandt&Levie. Hij vertelde dat de pastasaus met venkelworst niet mag ontbreken in de voorraadkast.
Een onderonsje tussen (oud-)bio-AGF-collega's. Jaap Bos (TvA Organics en TruGarlic), Dave de Bekker (Postuma AGF), Bas Groeneveld (TvA Organics en TruGarlic), Gerard de Pee (TvA Organics en TruGarlic), Marien Verhulst (Geersing Potato Specialist) en Johan Groen (Geersing Potato Specialist).
Sébastien Legras met de Franse bio-broden van l'Angélus.
Ulrike Schimunek van Vitam Hefe-Produkt.
Tonny Mulder van Raw Milk Company.
Jorrit Gerritsma vroeg zich bij Neleman af was de bio-winkeliers denken van de nieuwe blikjes. "In onze eigen brandstores is dit al een succes."
Bahar Green van Amara Food met de Amara Bars.
Deze vegan proteïnereep is er in drie varianten.
Noah Themu en Ian Rus met de Griekse olijfolie van Gkazas.
Steffanie Eberson (Udea) liet proeven van diverse versproducten die bij Marqt en Ekoplaza Foodmarqt verkrijgbaar zijn.
Chris van Ede en Rob van der Voort met de bio-patés van Bucherie. Rob: "Het loopt goed en het seizoen komt er natuurlijk weer aan."
Marika Amadori, Isabella Monticelli en Sofia Anastasi bij Artigiana Genovese. Zij lieten proeven van onder meer diverse bio-pestovarianten.
Kelly Wubbolts en Anne van Woudenberg van Udea bij de koekjes van Mjam.
Het zonnetje scheen het grootste gedeelte van de dag.
Rowan van de Kerkhof (Udea) konden bezoekers proeven van diverse producten van Nice & Nuts en Your Organic Nature.
En ze liet de nieuwe varianten en nieuwe verpakking van Happy Chocolate zien.
Veel kinderen maakten gebruik van de mogelijkheid om geschminkt te worden. Ook konden ze met grote blokken bouwen.
De meeste leveranciers stonden in de tent achterin het veld.
Edith Goossens en Quirine Boellaard vertelden dat een groot deel van het assortiment van Lisa's Choise vanaf week 47 in de schappen bij Ekoplaza ligt.
Raymond Schloss met de clean label repen van Schock's.
Janine Korte en Julia Schols bij Chocolatemakers.
Guido en Sander Bil van Billy's Farm.
reBEL potato chips.
Twee nieuwe varianten: Chili citroen en Tijm & rozemarijn.
Sarah Barkmeijer bij Lady Fruitcake.
Gerdy Kamphuijs bij Weleda.
Links de nieuwe Limited Edition Aroma Shower Comfort van Weleda.
Jaap Bos, Gerard de Pee en Bas Groeneveld van TvA Organics en TruGarlic.
Andrea Behn bij Vitaquell.
Zij presenteerde een nieuw vegan alternatief voor margarine: megarine.
IJsjes proeven bij de Ice Cream Factory.
Zara en Robert Noteboom namens de Bijenbaas.
Bij Biofruit: bio-telers William Pouw en Harrie van den Elzen.
'Varkensfluisteraar' Kees Scheepens.
Sam Houfflyn bij Brothway & Biofond.
Ivo van Reij en zijn nichtjes Judith en Maaike Verbeek in de foodtruck van Bionana.
Poppe Braam bij de mobiele kippenkar van GeluksVogel.
Lauren Mariën en Wout l'Haen bij Belvas.
Nieuw zijn deze biologische marshmallows van Belvas.
Bij Kari's Crakers kon men onder meer proeven van de relatief nieuwe cracker met oude kaas. Achter de kraam: Dinand Kolk en Patrick Roozemond.
Ad Koops, Arthur Zwart en Sofie Vanhove bij Yogi Tea.
Nu verkrijgbaar deze Pumpkin-Chai. Ad: "Deze gaat heel hard."
Fleur Verhagen en Noeki Vrients met de snacks van BioVecci en de vernieuwde Ekoplaza-soepen.
Elifnaz Hardalioglu en Duygu Tatli bij Kookie Cat.
Henk-Jan Broeksma met de nieuwste toevoeging bij No Sugar Daddies: vegan mylk. "Deze hebben we sinds een paar weken."
Rechts: Mary Jahnke bij Jay&Joy - vegan kaasalternatieven.
Jaycee Kooreman bij D-drinks.
Nieuw bij D-drinks zijn deze low calorie soda's.
Jeroen Koedam met de vegan kaasproducten van Wilmensburger.
Rechts: Casper Kromkamp (Ekoplaza Almere).
Arjon Stalenhoef van Cheesepack - zij snijden de kazen voor Udea.
Meeke Janssens en Fred van Tienen bij The Organic Factory.
Deze snoeptaart met bio-snoepjes heeft Meeke zelf in elkaar geknutseld.
Erik Witte en Marieke Rietsema van Delinuts.
Jan Wolf produceert de notenpasta's voor Nice&Nuts.
Bij Foncy kon men proeven van de nieuwe maaltijdkits van Onoff Spices.
Er zijn drie verschillende Meal Kits.
Esther Molenwijk van Dutch Harvest poseert met buurman Michel Jansen van de KleinsteSoepfabriek.
Gerard Jansen van Vanilla Venture.
Diederik van der Wiele van Market Endeavour toont het naanbrood van Omundo dat bij Udea verkrijgbaar is.
Frank Jansen van De Eng met Numi thee.
Joeri Michiels van Deldiche.
In de tent was het geregeld vrij druk met bezoekers.
Stephan Schoemaker bij Fairtrasa.
Victor Paulissen en Geert-Peter de Rijk van Paddenstoelenrijk.
Peter Abma van Lema.
Janneke en Sander Litjens van kaasboerderij Ravenswaard. "De fenegriekkaas is een hardloper."
Bijpraten kon aan één van de vele tussen de tenten geplaatste picknicktafels.
Michiel Vos met de bio-pindakaas van PNUTS.
Robbert Blok van Green Organics (en Flevosap) kreeg in de kraam even gezelschap van Peter Abma (Lema).
Udea-directeur Erik Does nam halverwege de middag ook nog het woord.
Hij ging in op de uitdagingen waar Udea tegenaan loopt en gaf aan enorm blij te zijn met de reacties tijdens Udea Open Air en dat hij blij en trots is op de medewerkers.
Volop vertier voor de kinderen.
Alle genodigden kregen ook de kans om deel te nemen aan een rondleiding door het nieuwe pand.
Birgit Staninger snijdt wat producten van Soto.
Clea Eschena van Fish4Ever.
Tjebbe van Meeteren liet bij Farm Brothers alle passerende klanten een pakje koekjes meenemen.
Daan van der Mooren met het nieuwe magazine en de nieuwe multipack pouch van Yarrah, deze bevat 3 smaken in 1 verpakking.
Karlijn Audenaerde naast de kleurrijke verpakkingen van Rude Health.
Roos Kleppe snijdt wat kaas bij Heerlijkheid Mariënwaerdt.
Wim Vredevoogd vertelt wat meer over de biologisch kippen en haantjes van BD-boerderij 'De Grote Kamp'.
Jan Willem Ekelenkamp en Lars Jacobs van Chokay.
Damario Luitwieler en Sue van Stee brachten namens Bio Drôme (winkels in Goes en Vlissingen) een bezoek aan Udea Open Air.
Michele Schiavano bij Casa del Fermentino.
Johan Troost van Mara Fruits. Hier konden we onder meer proeven van bio-passievruchten.
Margot van Lieshout bij Delta Wines.
De kramen stonden goed efficiënt opgesteld, waardoor er in deze tent ruimte was voor tientallen leveranciers.
Siddhi Mehta en Aoitef Gheribi met de bio-koeken van Rhythm (uit Zwitserland).
Vivianne Lumeer bij CÎME skincare.
Joris Jansen de schoonmaakproducten van Yokuu. "Wij willen nu ook graag de Nederlandse markt kennis laten maken met op een ecologische en natuurlijke manier probiotisch schoonmaken." Binnenkort verkrijgbaar bij Udea.
Bij Van Eigen Deeg: Marijntje van Benthem. "Onze koekjes zijn al een tijdje bij Marqt verkrijgbaar."
Nina Dijkstra deelde N'ice-ijsjes uit.
Rafael Martins en David Hermange bij Néo Gourmets - koekjes zonder toegevoegde suikers.
Namens Nautilus Organic waren deze leden van de partij: Hanneke Versteijnen en Bart Vroomans van TerraVie.
Bob Gutjahr met de producten van het Duitse bedrijf BioVegan.
Britt Kot en Arnoud Kot konden namens Go Pure vertellen dat er in het voorjaar nieuwe producten aan komen.
Maarten Van Gucht bij Züger&Biedermann.
Hij liet proeven van de nieuwe vegan mozzarellabolletjes.