Op 24 april vindt het Food & Beverage Business Event van Aptean plaats in Nieuwegein
"De manier waarop we onze voeding en dranken produceren en distribueren gaat duidelijk veranderen. We moeten snel op de veranderende markt kunnen reageren, en efficiënter, duurzamer, maar ook vooral klantgerichter zijn. Slimme edrijven die werken met technologie om AI-gedreven beslissingen te kunnen nemen in een snel veranderende en veeleisende markt: Dat is hét Food & Beverage bedrijf van de toekomst. Om uw strategie voor die toekomst te kunnen bepalen, is het dan ook van cruciaal belang om informatie en inspiratie op te halen om dit landschap vorm te kunnen geven", meldt Aptean. "De rol van AI mag hier eigenlijk niet meer in ontbreken, maar hoe evolueert zich dat? Om voorop te blijven in de sector en een gezonde winst te behouden, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Hoelang kunt u nog wachten?"
Bekijk hier het hele programma van het Food & Beverage Business Event op 24 april 2025 in Nieuwegein en reserveer alvast uw plek!
Programma en sprekers
Er staan boeiende sprekers op het eventprogramma die u graag meenemen in de verschillende sessies die voorbij komen rondom het thema: Het Food & Beverage bedrijf van de toekomst.
- Marcel Lambregts, Sectormanager Food bij Rabobank gaat in op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector; over de noodzaak van een duurzame voedseltransitie en het belang van ketensamenwerking.
- Ook verwelkomen we Kristiaan Glorie van Erasmus Q-Intelligence die u meer vertelt over wat de technologische innovatie AI voor uw bedrijf kunnen betekenen.
- De key-note spreker die de middag afsluit is niemand minder dan Ben van der Burg, bekend als schaatser en tech-specialist bij Vandaag Inside. Zijn inzichten bieden waardevolle richtlijnen voor organisaties die streven naar vooruitgang en concurrentievoordeel in het digitale landschap.
Ontmoet experts uit de voedings- en drankensector, netwerk met branchegenoten en ontdek nieuwe strategieën om succes in uw organisatie te stimuleren. Graag tot dan!