Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nocciolata "de uitschieter naar boven" in AD smaaktesten 2024

Nocciolata Originale kwam in de hazelnootpastatest van het Algemeen Dagblad unaniem als winnaar uit de bus. In het recente jaaroverzicht van 2024 wordt Nocciolata hazelnootchocoladepasta van het Italiaanse familiebedrijf Rigoni di Asiago "de uitschieter naar boven" genoemd tussen alle geteste biologische producten.

In 2024 werden er in totaal 23 smaaktesten gedaan en 74 experts gestrikt als panellid. Op 31 december werd de balans opgemaakt: wat waren de grote winnaars van 2024? Opvallend is volgens de redactie onder andere dat biologische producten het zwaar hebben in de strijd met hun concurrenten: 'Hoewel steevast de duurste van het hele testrijtje, is de smaak zelden om over naar huis te schrijven.' Nocciolata is echter de uitschieter naar boven: 'Die kwam bij het kritische chocoladetrio unaniem als winnaar uit de bus.' Een greep uit het commentaar van de jury: 'Je proeft dat er goede, pure ingrediënten in zijn verwerkt', 'een echte hazelnotensmaak', 'goed smeerbaar', 'mooie kleur' en 'ruikt heerlijk!' Ook Foodlog constateert op basis van het AD jaaroverzicht dat Nocciolata "een echte smaakwinnaar" is. In Italië is Nocciolata de nr. 2 hazelnootpasta en de nr. 1 biologische hazelnootpasta.

Benoit Janssen, Sales Director Benelux: "Rigoni di Asiago doet er alles aan om smaakvolle producten te maken van hoogwaardige, biologische ingrediënten. Voor Nocciolata selecteren we de beste biologische hazelnoten, Trinitario cacao, natuurlijk vanille-extract uit Madagaskar en koudgeperste zonnebloemolie. Nocciolata bevat géén palmolie, geharde vetten, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en is ook glutenvrij. Nocciolata wordt bereid volgens traditioneel Italiaans recept. Het resultaat van jaren uitgebreid onderzoek door Rigoni di Asiago. We zijn dan ook erg blij met deze mooie erkenning. Ook in 2025 zullen we ons vol passie inzetten om onze klanten het beste te bieden."

Vier varianten
Nocciolata biedt met vier verschillende smaken voor elk wat wils, of je nu vegan, hazelnootliefhebber, chocoholic, gourmand of allergisch voor koemelksuiker (lactose) of koemelkeiwit bent:

  1. Originale - de smeuïge klassieker met hazelnoot en cacao
  2. Intense - zonder melk, met een intense chocoladesmaak, de favoriet van chocoholics, lactosevrij en vegan
  3. Bianca - pralinésmaak met 30% hazelnoten en zonder cacao
  4. Crunchy - verrukkelijk, met stukjes geroosterde hazelnoot

Voor meer informatie:
Mathilde Meijers
PlanetPR
Rembrandtstraat 6
2671 GD Naaldwijk
06 28972437
[email protected]
www.planet.pr

Publicatiedatum: