Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bakker Gerard Hardeman na drie jaar testen succesvol

Biologische, glutenvrije croissants

Bakker Gerard Hardeman uit Wijk en Aalburg, heeft naast zijn biologische bakkerij ook een biologische glutenvrije bakkerij. In zijn 'gewone' bakkerij, maken ze croissants zonder toevoegingen, dat was best een lang proces om dat goed onder de knie te krijgen, maar uiteindelijk is het gelukt. Glutenvrij was blijkbaar een heel ander verhaal.

Hoe ga je zoiets doen, biologisch zonder chemische toevoegingen en met verse boter. "Na twee jaar testen, oefenen, opnieuw proberen met hulp van zijn oudste kleinzoon Robin, die scheikunde studeert en met engelengeduld, is het gelukt."

De cursus 'omgaan met teleurstellingen' hoeft hij niet meer te volgen....maar met dit resultaat, was het die lange weg meer dan waard, volgens Gerard.

Bron: LinkedIn

Publicatiedatum: