Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Nederlands bio-aanbod op SIAL 2024

Tholen - De SIAL 2024 in Parijs bracht van 19 tot en met 23 oktober weer duizenden bedrijven en merken uit de internationale foodsector samen. De beurs viert dit jaar het 60-jarig bestaan en is uitgegroeid tot één van de grootste voedingsmiddelenbeurzen ter wereld.

Farmel, Nenco Food Group, Luiten Food, Brinkers Food.

Biojournaal maakte een rondgang langs de Skal-gecertificeerde bedrijven op de beurs. Vooral in hal 7 was Nederland goed vertegenwoordig, vrij logisch aangezien de kaasleveranciers zich hier verzamelden. De bezochte exposanten toonden ze zich tevreden met de kwaliteit en de kwantiteit van het toegestroomde publiek. De beurs trekt van oudsher veel handelaren. Verschillende exposanten namen voor het eerst mee aan de beurs. Waaronder twee in biologische drankjes gespecialiseerde bedrijven op SIAL Startup.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Nutland, Mojo Maté, Remijn Cheese en BioBandits.

Coen Rosdorff, die namens Promosalons verantwoordelijk is voor de promotie van onder andere de SIAL, vertelde op de beursvloer al dat de beurs zo'n 7% meer bezoekers trok dan in 2022. "Deze beurs heeft de Coronatijd goed overleefd, het draait ontzettend goed. De beurs was dit jaar eind maart al uitverkocht, zo'n twee/drie maanden eerder dan in aanloop naar de vorige editie. We zijn nu al begonnen met de voorbereidingen voor 2026. Ongeveer 30% van de exposanten is aan het eind van deze week al ingeschreven voor de 2026-editie."

Berrico Foodcompany, I am F&B Group, Energy food ingredients en Vandersterre Holland.

De volgende editie van de SIAL in Parijs vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober 2026.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.sialparis.com