Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Yaya Kombucha Maté

De Amsterdamse Kombucha brouwer Yaya Kombucha lanceert een nieuwe smaakvariant, Yaya Kombucha Maté. Deze biologische frisdrank combineert de smaak van kombucha met de natuurlijke energie van yerba maté, en biedt een plantaardige energieboost voor elke dag. Dit nieuwe drankje is vanaf 28 oktober aanstaande verkrijgbaar via Albert Heijn en de eigen webshop van Yaya Kombucha.

Een rijke geschiedenis van maté
Yerba maté, afkomstig uit Zuid-Amerika, wordt al eeuwen gewaardeerd om zijn stimulerende eigenschappen en rijke culturele traditie. Deze traditie wordt nu op een frisse manier voortgezet met Yaya Kombucha Maté.

"Yaya Kombucha Maté brengt het beste van twee werelden samen: de rijke traditie van kombucha en de natuurlijke energie van yerba maté. Het is de ideale manier om je dag een gezonde en verfrissende impuls te geven. We zijn trots dit biologische product te introduceren bij Albert Heijn, waardoor het toegankelijk wordt voor iedereen die bewust met hun energie en gezondheid omgaat", aldus Stefan De Waal, CEO van Yaya Kombucha.

Wat is Maté?
Maté, ook wel bekend als chimarrão of paraguaythee, is een stimulerende kruidenthee die vooral in Zuid-Amerika, zoals in Brazilië en Argentinië, en ook in het Midden-Oosten populair is. Maté is geliefd om zijn opwekkende eigenschappen, voornamelijk dankzij cafeïne, en biedt een rijke, bittere smaak die energie geeft en vaak als een cultureel ritueel wordt genoten, individueel of in een sociale context. In Europa vind je maté ook steeds vaker terug in frisdrankvorm.

Beschikbaarheid in retail en horeca
Naast de introductie bij Albert Heijn in week 44, is Yaya Kombucha Maté het hele jaar door verkrijgbaar voor zowel retail, horeca en via de eigen webshop. Dit biedt horecagelegenheden de mogelijkheid hun menu te verrijken met dit product.

Voor meer informatie:
YAYA Kombucha
Nieuwe Hemweg 14E
1013 BG Amsterdam
+31(0)20 3086095
[email protected]
www.yayakombucha.com

Publicatiedatum: