Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
30 oktober

Openingsfeestje biowinkel Odin Bankastraat

De nieuwe biologische winkel aan de Bankastraat 16 in Den Haag nodigt klanten, buren, ondernemers en andere geïnteresseerden uit om nader kennis te komen maken. De winkel, op de plek waar voorheen natuurvoedingswinkel De Kruidentuin zat, was onlangs al stilletjes van start gegaan, maar viert de opening pas echt op 30 oktober.


Team Odin Bankastraat

Lichte en frisse winkel
"We hebben het pand verbouwd en de winkel wat groter gemaakt. Het is nu een open en frisse winkel met veel licht. Het is een ruimte waar je blij van wordt" aldus bedrijfsleider Geert Knoester. "De buurt is ook fijn. De mensen hier zijn betrokken bij elkaar, zowel de bewoners als de ondernemers. En al meer dan 60 klanten zijn lid geworden van coöperatie Odin, waardoor ze hun bio-boodschappen voordeliger kunnen doen."

Compleet assortiment en veel kennis
"We hebben een compleet assortiment met veel verse biologische producten en droogwaren. Ook mooi om te zien dat het personeel echt affiniteit heeft met biologisch. Een deel ervan is overgekomen van de andere Odin winkel aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag, dus dat zijn collega's met veel kennis en ervaring."

Openingsfeestje 30 oktober
Klanten kunnen op 30 oktober de hele dag meedoen aan een gratis biologische koffieproeverij. Ook kunnen ze biodynamische druiven proberen van druiventeler Nieuw Tuinzight uit Den Hoorn. Verder is er live muziek tot 16 uur en daarna een Odin DJ die plaatjes draait.

Voor meer informatie:
Odin
[email protected]
www.odin.nl

Publicatiedatum: