Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Unieke kerstpakkettenshow'

Vernieuwde boerderijwinkel Erf-1 in Kampen geopend

Op vrijdag 25 oktober wordt de vernieuwde boerderijwinkel van Erf-1 geopend. De hele dag zijn er feestelijkheden met een officieel moment om 16:00 uur. Ondernemers zijn daarnaast welkom voor de kerstpakkettenshow, zo stelt de boerderij.

Het Idee
Op Erf-1 was er al langere tijd de wens voor een grotere boerderijwinkel. In de boerderijwinkel vindt namelijk ook het verpakken van de eigen gemaakte kazen plaats en aangezien steeds meer mensen de Kampereilander kaas en Terp kaas weten te vinden was de behoefte aan meer ruimte groot.

De IJsseldelta/Flevoland is een bijzonder gebied. "We maken zelf natuurlijk dagverse zuivel, kaas en bieden vlees van eigen vee aan. In de omgeving zijn volop biologisch fruit, groente en akkerbouwproducten te vinden. Aangevuld met de dagelijkse biologische boodschappen voor een gezond voedingspatroon en je bent op Erf-1 in één keer klaar!"

Irene Prinsen: "Voor mij als diëtist is dit natuurlijk echt een dream come true; Een winkel vol met lekkere én eerlijke producten van dichtbij, van ambachtsmensen die je kent, zo min mogelijk voedselkilometers en tussenschakels, waar het kan biologisch en zo min mogelijk ongezonde verleidingen of ultra bewerkte voeding! We willen mensen bewust maken van hun aankopen en invloed op gezondheid."

De winkel
In de nieuwe winkel is ook meer ruimte voor het maken van cadeaupakketten en de voorbereiding voor kerst is in volle gang. Vrijdag 25 oktober is de winkel al in kerstsferen. Op zoek naar een cadeaupakket: kom langs en bespreek de opties. Wie niet de mogelijkheid heeft om naar de boerderijwinkel te komen kan bestellen in de webshop en laten bezorgen bij het ERF-1 Pick-up point in Sportcentrum Sonnenberch.

De gehele dag zijn er acties in de boerderijwinkel en vanaf 16:00 uur is het officiële ontvangst met om 17:00 de aanschuifmaaltijd. Boek een ticket via de website www.erf1.nl.

Meer informatie:
Boerderijwinkel Erf1
Mandjeswaardweg 6
8267 AW Kampen
+31 (0)6 20655363
[email protected]
www.erf1.nl

Publicatiedatum: