Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-Planet opent 38ste winkel in België

Op woensdag 23 oktober opent Bio-Planet een nieuw filiaal in Sint-Gillis, de 38ste winkel in België. Deze nieuwe supermarkt, gelegen in het hart van Brussel, biedt een volledig assortiment biologische producten. "De winkel speelt in op de wensen van klanten die een evenwichtige levensstijl nastreven en duurzamer willen consumeren", zo meldt Colruyt, waar Bio-Planet onderdeel van is.

Een nieuwe winkel in een bruisende wijk van brussel
De nieuwe Bio-Planet, gelegen aan de Waterloosesteenweg 71 in Sint-Gillis, is de derde Bio-Planet-winkel die geopend wordt na de overname van de Match-winkels door Colruyt Group. Bij de transformatie van de winkel werd zorgvuldig bekeken welke elementen uit de oude supermarkt behouden konden blijven om zo de 'typische Bio-Planet-sfeer' te creëren.

In de winkel zal er steeds een uitgebreid aanbod aan biologische groenten en fruit, vers brood, voorverpakt vlees, kaas en vleeswaren aanwezig zijn. Daarnaast biedt Bio-Planet een breed assortiment aan veggie-, vegan en glutenvrije producten.

Winkelmanager Sophie Van Petegem en haar team van enthousiaste medewerkers staan klaar om klanten te verwelkomen en hen rond te leiden in de nieuwe winkel van 550 m². "Ik ben enorm trots dat we een omgeving hebben gecreëerd die onze klanten inspireert om bewust te consumeren en hen het gevoel geeft dat ze op de markt winkelen."
​Sophie Van Petegem, winkelmanager.

Sneak preview
Op dinsdag 22 oktober, tussen 17 en 20 uur, nodigt de supermarktketen geïnteresseerden uit voor een sneak preview van de nieuwe winkel. "Het is de ideale gelegenheid om het assortiment te ontdekken, kennis te maken met onze leveranciers en het team, en te genieten van een hapje en een drankje. Bovendien ontvangen de eerste 500 klanten die hun Xtra-kaart tonen, een goodiebag met een selectie producten uit het aanbod."

Bron: Colruyt

Publicatiedatum: