Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Themadag Microbioom

"Het verband tussen jouw spijsvertering en de kwaliteit van bodem en gewas"

Een must voor professionals in landbouw en voedselverwerking, maar ook voor horeca, leefstijlcoaches en bewuste consumenten. De gezondheid van je darmen hangt nauw samen met de bodem. Op de themadag Microbioom gaat Peter Voshol dieper in op de relatie tussen gezondheid, landbouw en voeding. Vrijdag 29 november op Warmonderhof in Dronten.

Verken de relatie tussen duurzaam leven en eten, je gezondheid en jouw kwaliteit van leven. Observeer je eigen eetgedrag. Wat eet je, hoe eet je en hoe functioneer je? Wat valt op? Welke vragen stel je jezelf? Wat is die verbindende factor tussen bodemleven, de gewassen, de dieren die er grazen en jouw gezondheid?

Alle bacteriën, virussen en gisten in ons lichaam samen worden ook wel ons microbioom genoemd. Een evenwichtig microbioom is van groot belang voor onze gezondheid. Medisch integratief fysioloog en trainer Peter Voshol belicht de bijzondere samenhang tussen bodem, gewassen, dieren, voedsel, voeding en ons microbioom, en daarmee onze gezondheid. Wat betekent dat voor onze leefstijl, voor de landbouw, de verkoop en de bewerking van ons voedsel?

Voor wie?
Deze themadag is bedoeld voor professionals uit de landbouw, verwerking, voeding en gezondheid, maar ook voor studenten, voor consumenten en voor geïnteresseerden uit de horeca, coaching en leefstijlbegeleiding.

Klik hier om aan te melden

Voor meer informatie:
Aeres Warmonderhof
Wisentweg 10
8251 PC Dronten
088 0205130
[email protected]
www.aereswarmonderhof.nl

Publicatiedatum: