Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hierdoor kunnen ook meer bijzondere pasta's worden toegevoegd"

Doosinhoud La Bio Idea pasta verlaagd

Tholen - La Bio Idea heeft recent de doosinhoud van veel pasta-artikelen aangepast. Ze komen hiermee de winkeliers tegemoet, omdat het hierdoor eenvoudiger is om de volledige doosinhoud op het schap kwijt te kunnen.

"We merken dat de grotere formaat pasta-zakken erg omvangrijk zijn voor de schappresentatie. Dit betekent dat er veel facings nodig zijn om de doosinhoud kwijt te kunnen. Daardoor kunnen er minder verschillende soorten pasta worden gepresenteerd in het schap. Dit maakt de keuze voor de consument beperkter en het schap minder aantrekkelijk. Gelukkig hebben we onze Siciliaanse pastaproducent, die al meer dan 30 jaar de La Bio Idea pasta's maakt, bereid gevonden om de doosinhoud voor de grotere zakken pasta te verkleinen In plaats van 12 consumenteneenheden per doos zitten er nu 6 pasta-zakken in een doos", vertelt Sophie van Hazendonk namens DO IT Organic.

Sophie noemt nog een bijkomend voordeel van de wijziging: "Door het verlagen van de doosinhoud kunnen ook meer bijzondere pasta artikelen worden toegevoegd naast alleen de standaard pasta – denk bijvoorbeeld aan de nieuwe La Bio Idea Orzo Kurkuma."

De wijziging geldt voor de pasta artikelen in groot formaat zakken. Onderstaande producten worden inmiddels al uitgeleverd per 6 consumenteneenheden. Binnenkort komen daar ook de La Bio Idea Fusilli volkoren en Fusilli tricolore (beide 500 gram) bij.

  • La Bio Idea Penne wit 500 gram
  • La Bio Idea Fusilli wit 500 gram
  • La Bio Idea Farfalle wit 275 gram
  • La Bio Idea Penne volkoren 500 gram
  • La Bio Idea Vermicelli fijn semi volk 375 gram
  • La Bio Idea Rigatoni Quinoa 500 gram
  • La Bio Idea Schelpjes tricolore 500 gram

Voor meer informatie:
Sophie van Hazendonk
DO IT ORGANIC
Hermesweg 7
3771 ND Barneveld
085 4870487
[email protected]
www.doitorganic.com