Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clearspring viert de smaken van Thailand met drie nieuwe producten

Clearspring heeft drie nieuwe producten toegevoegd aan zijn populaire Organic Thai range: biologische glutenvrije Zwarte Rijst Noedels, biologische glutenvrije 100% Bruine Rijst Vermicelli Noedels en de biologische, glutenvrije en plantaardige Pad Thai saus. Met de laatstgenoemde nieuwkomer heeft Clearspring naar eigen zeggen een primeur in het Verenigd Koninkrijk.

Clearspring Organic Gluten Free Black Rice Noodles zijn gemaakt met volkoren bruine en zwarte rijst. Zwarte rijst is een oud graan dat bekend staat om zijn delicate nootachtige smaak. Volgens de producent geeft het de het de noedels een stevige textuur en een mooie, unieke kleur die een levendig contrast geeft in combinatie met groenten in Pad Thai, Aziatische soepen en noedelsalades. Zwarte rijstnoedels zijn populair in heel Zuidoost-Aziƫ in een breed verscheidenheid aan hartige gerechten.

Clearspring Organic Gluten Free 100% Brown Rice Vermicelli Noodles zijn een dunne variant van rijstnoedels gemaakt in Thailand met biologische volkoren bruine rijst. De bruine rijst geeft de noedels een stevigere textuur en een delicate nootachtige smaak. Deze Vermicelli Noodles zijn korter gesneden, waardoor ze makkelijker zijn om mee te koken. Ze absorberen heel goed smaak, zijn klaar in slechts 3 minuten en zijn perfect voor het maken van Aziatische soepen, roerbakgerechten en zelfs zoete vermicellipudding.

Vermicelli noedels worden veel gebruikt in diverse internationale keukens, waaronder de Midden-Oosterse, Afrikaanse en vooral Zuidoost-Aziatische keuken, waar ze al eeuwenlang een hoofdbestanddeel zijn.

Clearspring Organic Pad Thai Sauce is volgens de producent de eerste biologische en vegan Pad Thai saus in het Verenigd Koninkrijk. Het is gemakkelijk te gebruiken om een snelle Pad Thai te maken. De saus zit boordevol smaak en geeft volgens Clearspring de essentie weer van een goede Pad Thaise saus met hartige, pittige en zoete tonen, terwijl hij geraffineerde suikervrij is toegevoegd.

Om ervoor te zorgen dat de saus veganistisch is en vrij van geraffineerde suiker, heeft Clearspring gewerkt aan het perfectioneren van het recept door alleen de beste kwaliteit biologische ingrediƫnten te gebruiken, waaronder tamarinde voor de zoete en pittige tonen, het vervangen van de veelgebruikte palmsuiker door biologische dadelstroop en het vervangen van de veelgebruikte vissaus door een smaakvol snufje natuurlijk zeezout. Clearspring heeft de saus ook wat extra diepte en complexiteit gegeven door toevoeging van biologische rijststroop en 'apple puree'.

Maria Dawson, Managing Director bij Clearspring: "We zijn erg trots om eindelijk deze drie nieuwe toevoegingen aan ons biologische Thaise assortiment te introduceren. In de afgelopen jaren hebben we de vraag naar onze bestaande noedels uit Thailand zien groeien en we wilden onze klanten meer keuze bieden in deze categorie met de toevoeging van twee nieuwe noedels die onze bestaande Thaise producten perfect aanvullen. We zijn ook blij dat we in het Verenigd Koninkrijk de eerste biologische en veganistische Pad Thaisaus op de markt brengen, die niet alleen kwaliteit en smaak levert, maar ook ongelooflijk handig is voor mensen die een vullende en smaakvolle maaltijd willen bereiden maar weinig tijd hebben."

Het trio nieuwe producten voegt zich bij het bestaande Thaise assortiment van Clearspring, dat bestaat uit 100% Brown Rice Noodles en 100% Brown Rice Wide Noodles (allebei biologisch en glutenvrij).

Voor meer informatie:
Clearspring
+32 496 263 416
[email protected]
www.clearspring.co.uk

Publicatiedatum: