Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dick Hordijk draagt stokje als CEO Royal Agrifirm Group binnenkort over aan opvolger

Dick Hordijk zal vanaf 1 januari 2025 het stokje van CEO van de Royal Agrifirm Group overdragen aan een opvolger. Deze is nog niet bekend, maar de processen hiervoor zijn reeds gestart, zo meldt de groep. "Dick zal in ieder geval tot 1 januari 2025 nog actief blijven als CEO van de Royal Agrifirm Group om de huidige strategische periode als CEO af te maken."

In juni 2016 is Dick Hordijk aangetreden als CEO van de Royal Agrifirm Group. "Dick heeft Agrifirm de afgelopen acht jaar door een tweetal strategische plan periodes geleid en heeft in de snel veranderde industrie ervoor gezorgd dat de Royal Agrifirm Group zich steeds heeft aangepast aan deze veranderingen."

"Onder leiding van Dick werd Agrifirm één van de toonaangevendste coöperaties die de verduurzaming, innovatie en het adresseren van het verdienvermogen voor de leden van de coöperatie richting gaf. Hij heeft ervoor gezorgd dat Agrifirm een organisatie is geworden die gefocust is op die veranderende toekomst en echt invulling geeft aan: een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties."

Nieuwe strategische periode
Nu de nieuwe strategie voor 2025 - 2028 steeds meer gestalte krijgt zijn de raad van commissarissen en Dick gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat, na twee termijnen van vier jaar, dit een natuurlijk moment is om de leiding over te dragen aan een opvolger. De groep geeft aan dat zodra er meer informatie is over de opvolging zij hier mededelingen over zal doen.

Bron: Agrifirm

Publicatiedatum: