Nutribel lanceert 2 nieuwe ingrediƫnten om te gebruiken; biologische panko paneermeel en kikkererwtenmeel. "Panko is een Japans broodkruimelproduct, waarmee je eenvoudige gerechten omzet in krokante hoogstandjes. Het biologisch paneermeel is bovendien ook volledig gluten- en lactosevrij. Op de verpakking vind je trouwens ook een heerlijk recept voor scampi met panko."
"Het biologische kikkererwtenmeel van Nutribel is daarnaast een goede glutenvrije vervanger voor tarwemeel, maar kan ook functioneren als vegan bindingsmiddel en eivervanger", meldt het bedrijf. "Het biologisch kikkererwtenmeel is een vegan product en bovendien ook glutenvrij. Het kikkererwtenmeel kan gebruikt worden om zowel in zoete als in hartige gerechten."
De nieuwe ingredienten zijn vanaf nu te koop in de supermarkt en in de webshop: www.nutribel.be/nl/webshop.
Voor meer informatie:
Nutribel
+32 (0)16 781360
[email protected]
www.nutribel.be