Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Droogvoer nu in PFAS-vrije papieren zakken

Yarrah viert Dierendag met nieuw design

Yarrah introduceert een nieuw ontwerp voor haar producten, dat op het punt staat gelanceerd te worden. "Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor Yarrah en we kunnen niet wachten om deze met u te delen en de eerste resultaten in uw winkels te zien", aldus Daan van der Mooren. "Belangrijk is dat de recepturen zelf ongewijzigd blijven en dat er geen wijzigingen in de EAN-code plaatsvinden, waardoor dit een naadloze overgang is van de oude naar de nieuwe verpakking."

Deze moderne verpakkingen zijn ontworpen om biologische keuzes aantrekkelijker te maken en dit is in lijn met de missie van Yarrah om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om voor bio-producten te kiezen. "Wanneer meer mensen kiezen voor biologisch, zal de positieve impact die we kunnen maken op onze planeet groter zijn."

Hij is dan ook verheugd om te melden dat Yarrah voor de droogvoer producten nu ook overstapt op PFAS-vrije papieren zakken. "We zijn een van de eerste merken in de EU die deze verandering doorvoert. De verpakking bestaat uit papier met een aparte plastic binnenlaag, die gemakkelijk van elkaar te scheiden zijn. Zodat papier en plastic beide correct te recyclen zijn. Bovendien wordt ons droogvoer nu geleverd met een PlanetScore, wat onze toewijding aantoont om actief te werken aan het minimaliseren van onze impact op het milieu. De nieuwe verpakkingen zullen de oude beetje bij beetje vervangen, eerst zal deze oude voorraad worden opgebruikt."

Daan: "We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe ontwerp weerklank zal vinden bij onze klanten en partners, en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige biologische huisdiervoeding zal versterken. We zijn erg benieuwd naar de reacties onder het bredere publiek, de eerste zijn al veelbelovend. Er lopen op dit moment verschillende acties in de winkels, want op dierendag willen we toch allemaal bijdragen aan een beter klimaat voor mens, dier en planeet."

Voor meer informatie:
Daan van der Mooren
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
06 48560290
0341 439850
[email protected]
www.yarrah.com