Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische hazelnootpasta winnaar smaaktest

Nocciolata heeft onlangs de hazelnootpastatest van het Algemeen Dagblad met ruime voorsprong gewonnen. Drie smaakexperts probeerden tien merken uit de supermarkt. De biologische hazelnootpasta van Nocciolata zat op de op een-na-laatste lepel en na het proeven was de jury het unaniem eens: dit is de winnaar.

De jury zei bij het proeven onder meer: "Hee, dit ruikt anders, dit is echt hazelnoot." - "Ja, klopt, nu proef ik eindelijk eens echte noot!" - "De eerste waar ik geen hoofdpijn van krijg." De Nocciolata van de Italiaanse producent Rigoni di Asiago was met 5,29 euro de duurste uit de test. Volgens één van de juryleden niet voor niks: "Dat klopt ook wel, want kwalitatief goede ingrediënten zijn nu eenmaal duurder dan goedkope en chemisch bewerkte. Blij mee. Iemand moet toch een keer verschil maken."

Cristina Rigoni, International Sales Director bij Rigoni di Asiago: "Wij zijn vereerd dat de authentieke smaak van Nocciolata en onze toewijding aan hoogwaardige, biologische ingrediënten op deze manier worden erkend. We blijven met passie verder werken om onze klanten het beste te bieden!"

Nocciolata was overigens niet de enige biologische hazelnootpasta in de test. Ook de AH biologisch hazelnootpasta kwam voorbij. De nasmaak hiervan was volgens één van de juryleden 'puur suiker'. En de smaak van de Bio+ biologische hazelnootpasta was 'niet best'. En: "Ruikt en smaakt nergens naar."

Voor meer informatie:
Rigoni di Asiago Benelux
Molenstraat 18A
2513 BK Den Haag
[email protected]
www.rigonidiasiago.nl