Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cefetra Premium Oils betreedt nu ook de biologische markt

Cefetra Premium Oils, een snel opkomende speler in de markt van voedingsoliën, betreedt nu ook de biologische markt. Het bedrijf heeft onlangs de EU en China biologische certificeringen behaald. Deze belangrijke stap stelt de in Amsterdam gevestigde onderneming in staat haar assortiment plantaardige oliën uit te breiden naar nieuwe markten, waaronder biologische voedingsingrediënten, cosmetica en diervoeding.

Uitbreiding naar biologisch
Peter Bos, General Manager van Cefetra Premium Oils, toont zich enthousiast over de officiële intrede van de onderneming in de biologische sector. "We kijken ernaar uit om de biologische markt te betreden en onze producten aan te bieden aan hoogwaardige merken. Voor ons is dit een belangrijke stap in onze ontwikkeling en het toont onze toewijding aan zowel productkwaliteit als duurzame landbouwpraktijken. Deze certificeringen onderstrepen de toewijding van Cefetra Premium Oils aan duurzame landbouw en het leveren van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar biologische producten", aldus Peter.

Teamprestatie
Magdalena Baars, Manager Kwaliteit en Voedselveiligheid bij Cefetra Premium Oils, speelde een centrale rol in het begeleiden van het proces. De weg naar het behalen van de certificeringen vereiste volgens haar toewijding en een gedetailleerde focus op het voldoen aan alle biologische regelgeving. "De certificeringsaudits waren een succes, vooral voor de EU biologische certificering, die aanzienlijke inspanningen vergde", aldus Magdalena Baars. "Ik ben ongelooflijk trots op de toewijding van ons team en het collectieve harde werk dat dit mogelijk heeft gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat biologisch de toekomst heeft en daarom is dit voor mij echt een mooi moment", voegde ze eraan toe.

Vooruitblik
Cefetra Premium Oils heeft na haar biologische certificering ambitieuze plannen voor de toekomst. Het bedrijf wil uitgroeien tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van biologische voedingsoliën voor sectoren als voeding, huisdierenvoeding en cosmetica, die duurzaamheid en het gebruik van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten steeds belangrijker vinden. Het bedrijf werkt ook aan de uitbreiding van zijn biologische productportfolio en het verkrijgen van aanvullende biologische en niet-biologische certificeringen.

Voor meer informatie:
Evgeni Hristov
Cefetra Premium Oils
De Entree 99-197, 13th floor
1101 HE Amsterdam
+31 (0)294 805009
[email protected]
www.premiumoils.com

Publicatiedatum: