Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch bedrijf Blok lanceert het merk Eilanders

Biologisch bedrijf Blok lanceert het merk Eilanders. Een merk dat volledig in het teken staat van eerlijke eieren, meldt het bedrijf. "Consumenten en winkeliers vragen zich steeds vaker af of hun keuzes een positieve impact hebben. Biologische eieren, die de puurheid en smaken van de Zeeuwse bodem weerspiegelen, zijn ideaal voor bewuste consumenten en winkels die waarde hechten aan kwaliteit en dierenwelzijn. Deze eieren bieden een tastbaar voorbeeld van verantwoorde keuzes in zowel smaak als duurzaamheid."



Kies voor de hoogste kwaliteit
De eieren komen rechtstreeks van een Zeeuwse boerderij, waar de kippen vrij de ruimte hebben zich te voortbewegen door een grote tuin omringd door struiken en bomen. Bas Blok en Hilde Franse, oprichters van het merk Eilanders, onderbouwen dit met passie: "Dankzij de natuurlijke leefomstandigheden bevorderen wij het welzijn van onze kippen, wat zichtbaar is in hun gedrag. Deze toewijding aan hun zorg weerspiegelt onze passie voor het vak en onze liefde voor het prachtige Zeeland. Op de biologische boerderij genieten onze 15.000 kippen van maar liefst 4m2 buiten, in de vrije uitloop, per kip! Wat resulteert in eitjes die jou de puurheid van het product laten proeven. Elke hap die je neemt, is een bewijs van de ruimte en zorg die de Eilanders-kippen verdienen: Met de lancering bieden wij gelukkige kippen en eieren met de hoogste kwaliteit voor jou", beloven de oprichters.



Word Eilander dealer
Het is daarnaast ook mogelijk om dealer te worden van dit product: "Wie er graag wil bijdragen aan verandering door lokale en biologische eieren op te nemen in haar menu of assortiment, leveren wij met plezier. Dan denken we aan winkels en restaurants door heel Zeeland en wellicht heel Nederland", onderstrepen de oprichters.

De biologische Eilanders zijn vanaf nu beschikbaar.



Voor meer informatie:
Eilanders
Noord Kraaijertsedijk 2
4458 NJ 's-Heer Arendskerke
[email protected]
www.eilanders.nl

Publicatiedatum: