Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage bio-aanbod op Gastvrij Rotterdam 2024

Tholen - De 11e editie van Gastvrij Rotterdam vond plaats op 23, 24 en 25 september in Ahoy. Ruim 500 exposanten toonden hun producten drie dagen lang aan toegestroomde horecaprofessionals. Voor Biojournaal maakten we een rondje langs de exposanten met biologische producten.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Mojo Maté, Vanmenno, Rose&Vanilla en Gili Drinks

Ook dit jaar waren er weer diverse nieuwe gezichten op de beurs. Zo stonden onder meer Gili Drinks, PerfectTed Matcha, Vanmenno en Roem van Yerseke voor het eerst op de Gastvrij. Ook werden er veel nieuwe dingen gepresenteerd. Fritz Kola liet proeven van hun nieuwe drankje Anjola. En Carl Siegert presenteerde op de beurs het nieuwe brood Kornheimer Desem. Bij frisdrankfabrikant Soof hadden ze de nieuwe zelftap. En de taartjes van Rose & Vanilla zijn nu ook in dessert formaat verkrijgbaar, heel handig voor de horeca- en cateringbedrijven.

Met vijf volle beurshallen en een recordaantal bezoekers was de 11e editie van Gastvrij Rotterdam grootser dan ooit, meldt de organisatie een dag na de beurs. Robert Melaard, managing director bij Gastvrij Rotterdam: "Na het mooie resultaat van onze jubileumeditie in 2023, heeft ook deze 11e editie van Gastvrij Rotterdam weer het bezoekersrecord verbroken. In totaal mochten we 19.724 bezoekers verwelkomen en dat overstijgt opnieuw alle verwachtingen. We zijn enorm blij dat we ook deze editie met onze Founding Partners, zoveel branchepartners, mediapartners en de 500 exposanten zo mooi hebben neergezet."

Trending themapaviljoens druk bezocht
Het duurzaamheidspaviljoen 'Dit Smaakt naar Meer!' en het Plant-based Pavilion (hal 5) waren ook dit jaar weer een ware groene hotspot en een belangrijk oriëntatie punt voor de vele ondernemers en managers die de beurs bezochten.
De kwaliteit van het bezoek was ook af te lezen aan de druk bezochte Cocktail Promenade, The Beer Xperience en het bruisende Wine & Fine Food Paviljoen; de laatste trends en ontwikkelingen werden gepresenteerd en er werd het nodige geproefd. Toch bleef de sfeer gemoedelijk en zakelijk.

Gastvrij Rotterdam 2025
De 12e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 22 tot en met 25 september 2025 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam is er voor ondernemers en managers in het midden- en hoogsegment horeca.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.gastvrij-rotterdam.nl