Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klauwverzorgend voetbadmiddel op natuurlijke basis geïntroduceerd

TheTransitionCompany introduceert PhytoHoof als klauwverzorgingsproduct op basis van plantaardige ingrediënten waaronder hars en oliën. "De ingrediënten hebben een antibacteriële werking waardoor PhytoHoof de klauwen heelt en verzorgt op een veilige manier. Het product is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en is natuurlijk afbreekbaar. Tevens is het makkelijk oplosbaar door de unieke nano-technologie en heeft hierdoor een effectieve hechting en aanpak. Het middel is eenvoudig toe te passen en erg gebruiksvriendelijk", aldus het team van TheTransitionCompany.

Verzorgend en helend
Klauwgezondheid krijgt veel aandacht van de melkveehouder en hangt vaak samen met voeding, hygiëne en huisvestiging. "Verminderde klauwgezondheid zorgt voor minder melk. Meestal worden er chemische producten gebruikt, die zowel voor mens als dier niet erg bevorderlijk zijn. TheTransitionCompany biedt met PhytoHoof een veilige, effectieve en duurzame oplossing voor gezonde klauwen. Het middel is speciaal ontwikkeld voor klauwverzorging en bestaat uit hars en oliën. De olie zorgt voor een antibacteriële werking terwijl hars de klauwen verzorgt en ook nog een helende functie heeft. Door de unieke nano-technologie hebben de kleinere deeltjes meer contactoppervlak met de klauw. De dosering is 1,5 liter PhytoHoof per 100 liter water opgelost in het voetbad. Basisgebruik is 1x per week."

Voor meer informatie:
TheTransitionCompany
0521 - 513 042
[email protected]
www.thetransitioncompany.eu

Publicatiedatum: