Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook onderweg bio-geitenijs lepelen

Tholen – Het biologische geitenijs van Happy Goats Goodness is sinds kort verkrijgbaar in een nieuwe 200 milliliter verpakking, compleet met een handig lepeltje. "Deze wijziging hebben we ongeveer een maand geleden doorgevoerd en de nieuwe verpakking wordt erg positief ontvangen, door zowel de retailers, de boerderijwinkels als de consument", vertelt Victor Boone namens Happy Goats.

Er is bewust gekozen voor een clean label, geeft Victor aan. "De vorige verpakking was best druk. Met dit nieuwe label zien mensen wat ze kopen, zonder poespas er omheen. Ook hebben we meteen het logo aangepast. En er is nog een belangrijke wijziging doorgevoerd. Omdat we ons ijs best veel via boerderijwinkels verkopen, hebben we er ook een houten lepeltje bij gedaan, zodat mensen het onderweg kunnen consumeren. Een goede zet, hier reageert men ook erg positief op."

De verpakking bevat 200 milliliter biologisch geitenijs. "We merken dat in een gezin vaak slechts 1 persoon met lactoseproblemen of een koemelkintolerantie kampt. Daar spelen we met dit verpakkingsformaat op in. De 300 milliliter verpakking was eigenlijk net te veel voor 1 persoon en net te weinig voor 2. Het ijs is naar verhouding wel zwaarder. Het gaat om 200 milliliter en 120 gram in plaats van 300 milliliter en 160 gram. Natuurlijk hopen we in de toekomst ons ijs ook in een grotere verpakking aan te kunnen gaan bieden."

Victor is onlangs opgenomen in de Food100, een lijst met de top 100 impactvolle voedselveranderaars van Nederland. "Echt een mooi erkenning dat we dit in een jaar tijd hebben bereikt. Toen we begonnen met het maken en verkopen van geitenijs als pioniers in de Nederlandse retail, horeca en groothandel, hadden we nooit verwacht dat onze ijsjes zo in de smaak zouden vallen."

Voor meer informatie:
Victor Boone
Happy Goats Goodness
Melkrijder 11
3861 SG Nijkerk
06 28247162
033 2451972
[email protected]
www.goatsgoodness.nl