Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brabantse subsidieregeling 'Samenwerking voor integrale gebiedsontwikkeling'

Dit najaar wordt in de provincie Noord-Brabant de eerste openstelling van de nieuwe subsidieregeling 'Samenwerking voor integrale gebiedsontwikkeling' voorbereid, meldt Groene Ruimte. De regeling is nieuw onder het Europees Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Aanvragers van de nieuwe regeling zijn regionale samenwerkingsverbanden die in de eerste plaats bestaan uit agrariƫrs maar, afhankelijk van de uitdagingen in het gebied, ook uit andere gebiedspartijen zoals waterschappen landschapsorganisaties of kennisinstellingen.

In de nieuwe regeling werken boeren in een gebied samen met andere betrokkenen zoals waterschappen, landschapsorganisaties en gemeenten. Zo kunnen ze aansturen op het in kaart brengen, en aanpakken van de uitdagingen in hun gebied. De subsidieregeling biedt daarvoor mogelijkheden om bestaande instrumenten uit het Europees Gemeenschappelijk Landbouwbeleid te combineren en op een bredere samenwerking uit de Brabantse gebieden in te zetten.

Lees verder op: Groene Ruimte

Publicatiedatum: