Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biohuis bedankt AH voor versterken biologisch assortiment

Dinsdag 17 september bezochten biologisch akkerbouwer Jan Krook en melkveehouder Arie van den Berg namens alle biologische boeren van Biohuis het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam. Onder de arm een groot boeket bloemen van Biologisch Sierteelt Nederland en een cadeautje met de tekst: "Biohuis bedankt alle medewerkers van Albert Heijn die zich inzetten voor meer biologisch in de winkel. Complimenten voor een prachtig bio-magazine en een groeidoelstelling naar 10% biologische aardappelen, groente en fruit (AGF) in 2026. Dat smaakt naar meer!"

Arie van den Berg, Jan Knook, Joyce Bierman en Martijn Versteegh. Biologisch Sierteelt Nederland is één van de dragende organisaties van Biohuis en stelde het boeket beschikbaar. Foto: Wieneke Wolthuis

Martijn Versteegh, director format ontwikkeling duurzaamheid, nam de bloemen in ontvangst, samen met zijn collega Joyce Bierman. Zij ontwikkelde met het marketingteam het E-Magazine Biologisch met maar liefst 59 pagina's. Albert Heijn wil het omzetaandeel biologisch AGF in 2026 laten groeien met 25% ten opzichte van 2023 en zet vol in op verdere ontwikkeling van het assortiment. Voor boeren biedt een groeidoelstelling zoals deze perspectief en houvast om te blijven investeren in biologische landbouw.

Napraten. Geheel rechts Gijs Toxopeus.

Klik hier voor het 'AH E-magazine Biologisch - De 5 dingen die je wil weten'.

Voor meer informatie:
Biohuis
[email protected]
www.biohuis.org

Publicatiedatum: