Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Natuurvoedingswinkeliers lopen warm voor Dapp’s kant-en-klare biologische pindasaus

"Trek de pot maar open!"

Tholen – Dapp introduceerde eerder deze maand een kant-en-klare biologische pindasaus voor de retail. De saus die al populair was in de eigen frietwinkels is nu dus ook beschikbaar voor thuisgebruik. Hugo Roggeveen vertelt namens Dapp dat de eerste reacties vanuit de winkels positief zijn. "Het product is heel goed ontvangen. Via Odin is onze biologische kant-en-klare pindasaus al goed verspreid."

Hugo is momenteel druk met 'een rondje langs de velden'. "Het is goed om te zien hoe het product erbij staat in het schap. De komende tijd bezoek ik nog de nodige winkels. Vorige week was ik bij Ekodis in Amsterdam. De winkelier zei: trek de pot maar open! Dan staan ze met heel het personeel te proeven en is het meteen geregeld. Dat is natuurlijk hartstikke leuk."

Ook de nodige zelfstandige natuurvoedingswinkeliers tonen dus interesse, benadrukt Hugo. Bij Biowinkel Zoetermeer hebben ze meteen doorgepakt en staan de potjes pindasaus van Dapp al op het schap. Daniël Koers, bedrijfsleider van Biowinkel Zoetermeer: "Met deze toevoeging in het sauzenaanbod heeft Dapp echt een primeur. Het is de eerste biologische kant-en-klare pindasaus. De saus heeft een goede structuur, en is heerlijk van smaak als je het mij vraagt. Ik ben fan!"

In de pindasaus van Dapp gaan licht pittig en zoet hand in hand. De kant-en-klare pindasaus is bereid met biologische ingrediënten en een vleugje wereldwijde inspiratie. Om tot een onderscheidende smaak te komen, heeft Dapp gebruik gemaakt van rietsuiker om een lichte karamelsmaak toe te voegen. Hugo: "Daar komt bij dat de biologische kruiden en specerijen onze saus een rijke, volle smaak geven. Bovendien hebben we in het productieproces de focus gelegd op consistentie en viscositeit, want uiteraard is de dikte ook een belangrijke factor in de coherentie tussen gerecht en saus."

Voor meer informatie:
Hugo Roggeveen
Dapp Groothandel
Ravenswade 212E
3439 LD, Nieuwegein
06-30358641
[email protected]
www.hanzeverkoop.nl