Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar internationaal MVO en due diligence: 24 oktober

Bent u een in Nederland gevestigde ondernemer? En heeft u vragen over internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan nodigt het IMVO-steunpunt u graag uit om deel te nemen aan een webinar over het uitvoeren van due diligence. Dit webinar maakt deel uit van een reeks, en gaat over de nieuwe EU-richtlijn: de Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CSDDD).

Het IMVO-steunpunt voor bedrijven organiseert een serie webinars met praktische informatie en advies over internationaal MVO en due dilligence.

Door due diligence toe te passen in uw onderneming en in uw keten, krijgt u inzicht in de impact van uw onderneming op mens en milieu. Met deze kennis kunt u zich goed voorbereiden op wetten en regels op het gebied van duurzaamheid. Het eerstvolgende webinar vindt plaats op 24 oktober.

Voor wie?
De webinars zijn voor in Nederland gevestigde ondernemers die: vragen hebben over het toepassen van internationaal MVO en due diligence; en zich willen voorbereiden op wetten en regels op het gebied van duurzaam ondernemen.

Speciale gasten
Experts vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken en het bedrijfsleven delen hun kennis en inzichten uit de praktijk.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens dit derde webinar in de reeks ligt de focus op het toepassen van gepaste zorgvuldigheid (due diligence) en de ontwikkelingen rondom de nieuwe Europese richtlijn (CSDDD). Deze wet gaat alleen gelden voor grote bedrijven. Maar, kleinere bedrijven moeten als ketenpartner rekening houden met vragen over due diligence. Er wordt op dit moment gewerkt aan de Nederlandse implementatiewet. U krijgt antwoord op vragen als: 'hoe pas ik due diligence toe', 'waar moet ik volgens de aankomende wetgeving aan voldoen' en 'wanneer is deze wetgeving op mijn bedrijf van toepassing?'.

De webinars bieden ruimte om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de experts. Zij helpen u op weg met concrete tips en tools.

Klik hier voor het aanmeldformulier. U ontvangt na het aanmelden een bevestiging met de link naar het webinar.

Voor meer informatie:
RVO
[email protected]
www.rvo.nl

Publicatiedatum: