Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extra korting voor klanten Agruniek Rijnvallei

In een markt waarin de omstandigheden op alle fronten uitdagend zijn heeft AgruniekRijnvallei (AR) in het eerste half jaar van 2024 een mooi positief financieel resultaat gerealiseerd, zo melden ze. Als partnercoöperatie laat AR klanten via een extra korting/prijsreductie hiervan mee profiteren.

Korting op voer, meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen
De afnemers van AR Voer en AR Biologisch ontvangen per direct tot en met week 3 in 2025 een extra korting van € 4,00 per ton op de eigen geproduceerde mengvoeders in bulk. Daarnaast geeft AR een prijsreductie van € 5,00 per ton op de akker- en weidebouwmeststoffen die in de periode van 1 januari 2024 tot en met 8 september 2024 zijn afgenomen. Deze korting geldt op gekorrelde meststoffen, Urean en NTS. De afnemers van gewasbeschermingsmiddelen kunnen een prijsreductie van 2% tegemoetzien over de afgenomen gewasbeschermingsmiddelen in de periode van 1 januari 2024 tot en met 8 september 2024. De kortingen komen boven op de gebruikelijke kortingen.

Drie pijlers

"De drie pijlers van AR - Voer, Plant en Winkels - hebben bijgedragen aan de mooie halfjaarresultaten. Door een positieve klantenbalans verwacht AR in 2024 in een krimpende markt eenzelfde volume voer af te kunnen zetten als in 2023. Ook binnen de plantaardige sectoren boekt AR mooie resultaten. De negen Welkoop-winkels van AR draaien goed. Ook in de tweede helft van het jaar blijft AR samen met ondernemers zoeken naar kansen in de markt."

Voor meer informatie:
Agruniek Rijnvallei
Rijnhaven 14
6702 DT Wageningen
[email protected]
www.agruniekrijnvallei.nl

Publicatiedatum: