De vier smaken van Nocciolata zitten in een nieuw jasje. De Originale, Bianca, Crunchy en vegan Intense zijn inmiddels niet alleen verkrijgbaar in het natuurvoedingskanaal, maar ook bij Albert Heijn.
In de pasta van Nocciolata zitten biologisch hazelnoten, Trinitario cacao, natuurlijk vanille-extract uit Madagaskar en koudgeperste zonnebloemolie. Nocciolata bevat géén palmolie, geharde vetten, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en is ook glutenvrij.
Vier varianten
Nocciolata biedt met vier verschillende smaken voor elk wat wils, of je nu vegan, hazelnootliefhebber, chocoholic, gourmand of allergisch voor koemelksuiker (lactose) of koemelkeiwit bent:
- Originale - de klassieker met hazelnoot en cacao
- Intense - zonder melk, met een intense chocoladesmaak (lactosevrij en vegan)
- Bianca - pralinésmaak met 30% hazelnoten en zonder cacao
- Crunchy - met stukjes geroosterde hazelnoot
Intense, vegan variant
De Intense variant is nu tien jaar op de markt. Deze is gecertificeerd vegan en bevat geen melk, waardoor de smaak geschikt is voor consumenten met een lactose-intolerantie of koemelkeiwitallergie. De receptuur is niet ontwikkeld als compromis, waarbij melk of andere ingrediënten van dierlijke oorsprong vervangen dienden te worden, maar vooral om een intensere smaak te creëren. Daarom bevat deze smaak méér cacao en méér hazelnoten, maar is net als de drie andere palmolievrij en biologisch.
Verkrijgbaarheid
Nocciolata en andere producten van Rigoni di Asiago zijn verkrijgbaar bij de (web)winkels van Ekoplaza, Odin, G&W Gezondheidswinkel, speciaalzaken, natuurvoedingswinkels, drogisterijen en inmiddels ook bij Albert Heijn.
Voor meer informatie:
Rigoni di Asiago Benelux
Molenstraat 18A
2513 BK Den Haag
[email protected]
www.rigonidiasiago.nl