Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Camille Depuydt, Pajottenlander:

"We mogen echt trots zijn op de resultaten van Fruji"

Pajottenlander, al vele jaren gespecialiseerd in biologische vruchtensappen, verbreedde zijn aanbod. Het lanceerde fruitige biologische frisdranken onder het label Fruji. Dat werd beloond met een nominatie voor de BioVLAM 2024. Camille Depuydt, zaakvoerder van Pajottenlander (al lachend noemt ze zichzelf ook 'Chief Everything Officer'), is enthousiast over Fruji - en over de BioVLAM: "We zijn echt blij met de nominatie voor de BioVLAM, dat kwam onverwachts! We doen niet vaak mee aan prijzen, maar deze vonden we echt bij ons passen. We vinden dat we met Fruji een mooi, innovatief product op de markt hebben gebracht!."

De verkoop van Fruji loopt behoorlijk goed: qua volumes bereikt de biologische frisdrank al hetzelfde niveau als de andere dranken van Pajottenlander. Depuydt schetst de curve: "Als je rekent dat Pajottenlander al 37 jaar loopt en Fruji nog maar 2,5 jaar, dan mogen we echt trots zijn op de resultaten."

Camille Depuydt met wat flesjes Fruji. Foto: Alles over bio - VLAM

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Alles over bio

Publicatiedatum: