Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 en 13 mei 2025 in Londen

Natural & Organic Products Expo verhuist naar maandag en dinsdag

De Natural & Organic Products Expo in Londen is al 28 jaar een vast evenement op zondag/maandag. Als reactie op het veranderende landschap van beurzen en retailtrends, zal de beurs op 12 en 13 mei 2025 overschakelen naar een maandag/dinsdag format. Evenementenorganisator Diversified Communications meldt dat deze overstap bedoeld is om de beurs in lijn te brengen met grote vakbeurzen die tijdens de werkweek plaatsvinden. Ook komt de organisator tegemoet aan het veranderende consumentengedrag dat de zondag tot een van de sterkste handelsdagen heeft gemaakt.

Georgina Baker, Event Director: "Hoewel de zondag een levendige dag op de beurs is gebleven, is het duidelijk geworden dat de belangrijkste zakelijke activiteiten voornamelijk op maandag plaatsvinden. Na feedback van een grote meerderheid van onze exposanten en bezoekers betekent de verschuiving van de beurs naar maandag en dinsdag dat we ervoor kunnen zorgen dat het evenement relevant en impactvol blijft voor de komende jaren."

Naast de verandering van het schema, zal de Artisan Food and Drink Expo debuteren als onderdeel van The Natural Food Expo, en een speciaal platform bieden voor merken die opkomen voor herkomst en hoogwaardige ingrediƫnten. Dit gespecialiseerde onderdeel van de beurs biedt retailers, inkopers en foodserviceprofessionals de mogelijkheid om uitzonderlijke producten te ontdekken en te kopen die hun klanten aanspreken.



Georgina Baker licht toe: "Nadat we door de jaren heen getuige waren van de deelname van talloze uitzonderlijke merken aan The Natural Food Expo, zagen we het perfecte moment om The Artisan Food and Drink Expo te introduceren als een aparte showcase binnen het evenement. Deze speciale ruimte zal het profiel van ambachtelijke producenten versterken en kopers de mogelijkheid bieden om een divers aanbod van onderscheidend eten en drinken te ontdekken."

Voor meer informatie:
Georgina Baker
Diversified Communications
[email protected]
www.naturalproducts.co.uk

Publicatiedatum: